این 21 باز برگشت نظری نداری برا این که کلن از بین بره پارتیشن بندی مجدد تاثیر داره ؟ یک چیز دیگه هم هست اینه که جای کیس من تغییر کرده یعنی از روی میز اومده رو فرش بهد بعضی موقع های صدای گوووه مییاد فک کنم جای کیس مناسب نیست .
![]()
این 21 باز برگشت نظری نداری برا این که کلن از بین بره پارتیشن بندی مجدد تاثیر داره ؟ یک چیز دیگه هم هست اینه که جای کیس من تغییر کرده یعنی از روی میز اومده رو فرش بهد بعضی موقع های صدای گوووه مییاد فک کنم جای کیس مناسب نیست .
![]()
Last edited by hosein9494; 17-09-2014 at 13:56.
با سلام خدمت دوستان
یکی از اشناها لپتاپشو اورده روشنش که میکنی ویندوز بالا میاد ولی دیگه گیر میکنه و هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد..یه شی هم روی کیبردش افتاده ظاهرا
توی بووت لپتاپ یه تست گرفتم این رور رو میداد:
hard drive short dst check : failed
این ارور بودش
مشکلش چیه؟ به خدمات کامپیوتری بدی درست میشه؟هزینش چقدره
با تشکر
ممکنه به دلیل ضربه به هارد ضربه وارد شده باشه بهتره هارد رو دربیارید و با تبدیل ساتا به یو اس بی به یک سیستم بزنید و از تب health نرم افزار hd tune عکس بدید
بهتره رم های لپ تاب رو یک بار دربیارید و دوباره جا بزنید
دوستان هارد وسترن ديجيتال ماي پاسپرت،
وقتي وصل ميكنم ب پي سي، شناخته ميشه، ولي درايو هارد نمياد،
يعني در ديوايس منيجر نام هارد كنار هارد پي سي شناخته ميشه، ولي در قسمت ديسك منيجر هيچ اثري إز هارد جديد نيست،
توصيه ميكنم روي سيستم ديگر هم تست و بررسي كنيد. اگر بازهم در Disk management ويندوز چيزي شناسايي نشده بفرستيد گارانتي .
نكته :
1. اگر رمز گذاشته بوديد حتماً Unlock كنيد .
2. از كابلهاي رابط استفاده نكنيد و اگر PC هست به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد .
هارد چند سال گارانتي دارد؟
موارد بالا تست شد و نتيجه اي نداشت،
هارد چند سال گارانتي دارد؟
موارد بالا تست شد و نتيجه اي نداشت،
مدت گارانتي و شركت گارانتي كننده معمولاً روي يك كارت مقوايي و يا روي برچسبي كه روي جعبه هارد اكسترنال چسبيده نوشته ميشود .
دوستان من يه هارد 500 داشتم يهو بدون هيچ مشكلي از كار افتاد اولش درايو ها بود ولي هيچي نميتونستي بازش كني بعد ديگه درايو هم نبود فكر كردم بردش سوخته بردم براي تعمير طرف گفت بايد بره جراحي يه آدرس بهم دادن تو وليعصر ميخوام بدونم جريان چيه و هزينه اش تقريبا چقدر ميشه
سلام موتور هارد کار میکنه ؟
الان وضعیت هارد جطوری است تو بایوس هم دیتکت نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)