حجت جان فعلا حمله نکن !فعلآ بهشون مهلت بده !
شاید توبه کنن و از خوارج خارج شن !
حجت جان فعلا حمله نکن !فعلآ بهشون مهلت بده !
شاید توبه کنن و از خوارج خارج شن !
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
تریب فایت که همش ایرانیه ؟
این همه ایرانی از کجا اومده ؟![]()
تائید میشهحامد جان بهتره دیگه این حرفا رو تکرار نکنی چون وقتی یوزرتو میبینم یاد اون دهکده هام میفتم که نوبل شدن.اینو باید از دهن یکی مثل صفا شنید نه شما.اگرم ترایب بزنیم مدیرش نه شمایی نه حجت!!!
من هم همین رو میگم
دهکده هات ؟
کدوم دهکده هات ؟ به من چه ربطی داره دهکده اتو از دست دادی ؟![]()
همه از دست ما شاکی اند ! دیوار ما خیلی کوتاهه !![]()
خوشبختانه یا متاسفانه
من بجر صفا بردیا کسی دیگه رو واسه شاهی تریپ قبول ندارم
بچه جان الان ایرانیا جمعن تو فایت.شما نمی خواد کاسه کوزه آتیشی بشی برای ایرانیا.ما خودمون با ایرانیا بادی پیر هم شدیم.
شما اگر عقده مدیریت نداشتی عزیز جان تو ترایبت فقط ایرانی دعوت میکردی!!چرا خارجی اووردی؟ تو که هدفت یک چیز دیگه بود!ما خودمون ذغال فروشیم حجت خان...
بازم میگم اگه ما ترایب بزنیم به عنوان ایرانی رییسشو خودمون انتخاب میکنیم.اونم یکی مثل صفا،بهزاد،مصطفی و اینا...
حامد جان کماکان میگم حرف خارجی نزن.فایتم راهتون نمیده.الان 98 عضو داره!دیگه ام عضو نمیگیره.این حجتم راه نداده داره برا ما شاخ بازی در میاره(دیشبو یادش رفته
)
شما هم تائید کن ! من حرفی ندارم ! تریب بزنید به من فقط گزینه ی دعوت نامه رو بدید !![]()
نه تقصیر من بود که شما اومدی ترایبو بستی تو اون زمان!!دست هممونو کردی تو دسته هونگ و رفتی.دهکده ای که هفته ها روش کار کردمو راحت ازم گرفتن...
نه مدیریت بلد بودی نه جنبشو داشتی حامد جان.اندفه رو هم بزار دست اهلش![]()
من بمیرم هم نمیام تو یه تریب همه کافر !
حاضر ام کل تریب بریزن روم ولی نمیام تو اون تریب لعنتی !
یه تریب بزنید با مدیریت بهزاد و صفا !
فقط اگه میزنید زود تر چون با یکی از افراد تریب 4 دوست شدم و می خواد دعوتم کنه !![]()
چرا اینقدر لج بازی می کنید ؟عزیز من کی گفت : ما تو تریب امنیت نداریم ؟
همش حرف خودتون رو نزنید !
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)