اكبرى بدشانسى آورد
منتظرى: يك لحظه غفلت كرديم
پژمان منتظرى بازيكن خوزستانى تيم استقلال كه حالا يكى از مدافعان اصلى در تركيب دفاعى اين تيم است در بازى مقابل برق شيراز تلاش زيادى كرد اما دروازه تيمش يك بار باز شد و همين يك گل كافى بود تا تيمش ۲ امتياز را از دست بدهد، با پژمان منتظرى همصحبت شديم كه مى خوانيد.
• در مورد بازى با برق چه حرفى داريد؟
- برق شيراز خيلى خوب بازى كرد و تيم ما هم كاملاً بر بازى سوار بود ما مى توانستيم چند گل بزنيم اما افسوس كه از فرصت ها خوب استفاده نكرديم و بعد از گل از انگيزه حريف غافل شديم. ما موقعيت هاى زيادى بعد از خوردن گل داشتيم اما ديروز شانس با ما يار نبود و اكبرى هم بدشناسى آورد آنها بعد از آنكه گل خوردند خيلى سريع اين گل را فراموش كردند و من واقعاً به آنها تبريك مى گويم كه مى توانند اين قدر سريع به شرايط بازى برگردند.
• عملكرد خط دفاعى استقلال را چطور ازريابى مى كنيد؟
- دفاع هم خوب كار كرد. چند موقعيت گلى كه استقلال داشت توسط مدافعان به وجود آمد و فكر مى كنم كه ما روز كم اشتباهى را داشتيم اما متأسفانه خوش شانس نبوديم و در مقابل تنها موقعيت مسلم گل آنها غفلت كرديم. برق چند موقعيت داشت اما در مقايسه با فرصت هايى كه ما از دست داديم صاحب فرصت چندان مسلمى نبودند.
• آيا با اين تساوى از كورس صدرنشينى عقب نمى مانيد؟
- با توجه به نتايجى كه اتفاق افتاد فكر مى كنم شانس ما حفظ شد و انشاءالله با شكست پاس همدان از شرمندگى هواداران در مى آييم، البته در مقابل پاس همدان روز آسانى نداريم آنها خيلى خوب بازى مى كنند و در خانه از انگيزه بالايى برخوردار هستند.
• در مورد تيم ملى حرفى ندارى؟
- خيلى خوشحالم كه تيم ملى توانست كره شمالى را شكست دهد، تيم ملى خيلى خوب بازى كرد، من توانايى بازى داشتم اما اين نظر سرمربى تيم ملى بود كه از من استفاده نكند اميدوارم در بازى هاى بعدى شانس بازى كردن هم داشته باشم.