تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 940 از 949 اولاول ... 440840890930936937938939940941942943944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,391 به 9,400 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

برای من پروفایل گیم رو روی سرعت 12 بستن و پول اضافه هم نگرفتن
    سرعت 12 به صورت جداگانه هم به فروش میرسه ( تو پنل کاربری )
    جدیدا سرعت بدون محدودیت ( هرچی خطتون بکشه ) اما با حجم خیلی کم که بدرد نمیخوره رو هم اضافه کردن

فن آوا از لحاظ تنوع عالیه ولی چه فایده که کیفیت در این شرکت معنی نداره. البته تمام ISPها همینن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای من پروفایل گیم رو روی سرعت 12 بستن و پول اضافه هم نگرفتن
    سرعت 12 به صورت جداگانه هم به فروش میرسه ( تو پنل کاربری )
    جدیدا سرعت بدون محدودیت ( هرچی خطتون بکشه ) اما با حجم خیلی کم که بدرد نمیخوره رو هم اضافه کردن

فن آوا از لحاظ تنوع عالیه ولی چه فایده که کیفیت در این شرکت معنی نداره. البته تمام ISPها همینن.

دوست عزیز تعجب میکنم از شما که چرا هنوز تو این شرکت موندید من به اجبار تو این شرکتم چون مرکز مخابراتیم فعلا خود مخابراته دزد و نوچه دزدش فن اوا خدمات ارایه میده . برو یه شرکت دیگه هر جایی از فن اوا و مخابرات بدتر وجود نداره . من با کشش خط 12 مگ وارد فن اوا شدم الان کشش خطم به 3 مگ رسیده . مشکلمم بین مسیره که مخابرات درستش نمیکنه شش ماهه باهاشون درگیرم . از اون طرف فن اوا حروم زاده ام باهاشون دست به یکی کرده میگه مشترک از اول کشش خطیش 3 مگ بود !. به خاطر همین شکایتم همیشه تو 195 تو تجدید نظر دوم رد میشه چون یه مشت حروم زاده تو فن اوا هستن . این عوض کردن پورتم به منم گفتن به همه همینو میگن . من فقط بتونم مدیرعامل این شرکت گیر بیارم
    Last edited by 862111014; 30-05-2020 at 16:40.

3. 2 کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از 48 ساعت 47 ساعت قطعه !
    بی پدرا ادعا دارن فقط
    با اون اپراتور های دوهزاریشون
    کلا 3 تا اپراتور داره به خدا فک کنم

5. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تست سرعت اینترنت عن آقا :

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

دوست عزیز تعجب میکنم از شما که چرا هنوز تو این شرکت موندید من به اجبار تو این شرکتم چون مرکز مخابراتیم فعلا خود مخابراته دزد و نوچه دزدش فن اوا خدمات ارایه میده . برو یه شرکت دیگه هر جایی از فن اوا و مخابرات بدتر وجود نداره . من با کشش خط 12 مگ وارد فن اوا شدم الان کشش خطم به 3 مگ رسیده . مشکلمم بین مسیره که مخابرات درستش نمیکنه شش ماهه باهاشون درگیرم . از اون طرف فن اوا حروم زاده ام باهاشون دست به یکی کرده میگه مشترک از اول کشش خطیش 3 مگ بود !. به خاطر همین شکایتم همیشه تو 195 تو تجدید نظر دوم رد میشه چون یه مشت حروم زاده تو فن اوا هستن . این عوض کردن پورتم به منم گفتن به همه همینو میگن . من فقط بتونم مدیرعامل این شرکت گیر بیارم
    شما برو تمام فرومها اینجا تحقیق و بررسی کن یه شرکت بیار بگو که این شرکت کسی ازش شاکی نیست و دزد خطابش نمیکنن. ما هم بریم سراغ اون شرکت. الان همه یه وضعیتیم مجبوریم چیزی که دستمون میرسه رو بگیریم و قبول کنیم. هر شرکتی شما بری به همین اندازه اعصاب خوردی داره. کل عمرمون نمیشه که بین اینا جابجا بشیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما برو تمام فرومها اینجا تحقیق و بررسی کن یه شرکت بیار بگو که این شرکت کسی ازش شاکی نیست و دزد خطابش نمیکنن. ما هم بریم سراغ اون شرکت. الان همه یه وضعیتیم مجبوریم چیزی که دستمون میرسه رو بگیریم و قبول کنیم. هر شرکتی شما بری به همین اندازه اعصاب خوردی داره. کل عمرمون نمیشه که بین اینا جابجا بشیم.
    درسته تمام شرکت ها به نوعی ضعف دارند . من تو این ده سالی که adsl نت داشتم از مخابرات و فن اوا و اسیاتک و داتک و پارس انلاین سرویس داشتم . مخابرات که تکلیفش روشنه هیچ . فن اوا به طور واضحی از بقیه شون ضعیف تره . رسما دروغ گو و همدست مخابرات هم شدند . اگر مرکز مخابراتیمون به جز خودش و فن اوا هر شرکتی بتونه سرویس بده یک لحظه دریغ نمیکنم 8 ماه تو صف شاتل هستم بعد مرکز مخابراتی ما شدیدا ادم های بی شعوری هستند حتی به خیلی از شرکت ها زنگ میزنیم باهاشون مشکل دارند .
    البته در حالت کلی کیفیت اینترنت به منطقه هم ربطی داره ولی چیزی که من از فن اوا دیدم رفتار کاملا غیراخلاقی هست اینو واقعا نمیشه تحمل کرد منتظرم به نحوی با بتونم با مدیرعامل ارتباط بگیرم

9. این کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درسته تمام شرکت ها به نوعی ضعف دارند . من تو این ده سالی که adsl نت داشتم از مخابرات و فن اوا و اسیاتک و داتک و پارس انلاین سرویس داشتم . مخابرات که تکلیفش روشنه هیچ . فن اوا به طور واضحی از بقیه شون ضعیف تره .
    قبول کنید گاهی وقتا توقعات باید درست و بجا باشد. اول از همه که ADSL دوره اش گذشته است و تا حالا هفت کفن پوسانده است. بعد طرف میگه من لازم ندارم و نمی خوام پول بیشتر بدم. اول از همه که باید این سرویس های قدیمی رو بی خیال شد. تانوما و اگر نبود حداقلش VDSL است. ای دی اس ال چه بخواهیم و چه نخواهیم خودش محدودیت هایی دارد و واقعا از شرکت ها کاری بر نمی اید. باید مردم سمت تانوما برن تا فیبر نوری بیشتر شود. نمی شود هم خدا را خواست و هم خرما را. اگر مصرف متوسطی دارید برید سمت اینترنت نسل ۴ ثابت یا همون (TD-LTE). یا مودم 4G بگیرید و از طرح های اینترنت موبایل استفاده کنید. اگر ترافیک بیشتری می خواید پیگیر تانوما و VDSL باشید.
    از سیم مسی و ADSL خیری به کسی نمی رسد. حالا شما مدام برو و به اپراتور بد و بیراه بگو. اونم یکی مثل شما. طرف واسه یه لقمه نون پشت تلفن میشینه و جوابگوی تلفنه. اختیاری هم ندارد. باید نگاه خود را عوض کنید و الکی وقت و اعصاب خود را واسه ADSL خورد نکنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

قبول کنید گاهی وقتا توقعات باید درست و بجا باشد. اول از همه که ADSL دوره اش گذشته است و تا حالا هفت کفن پوسانده است. بعد طرف میگه من لازم ندارم و نمی خوام پول بیشتر بدم. اول از همه که باید این سرویس های قدیمی رو بی خیال شد. تانوما و اگر نبود حداقلش VDSL است. ای دی اس ال چه بخواهیم و چه نخواهیم خودش محدودیت هایی دارد و واقعا از شرکت ها کاری بر نمی اید. باید مردم سمت تانوما برن تا فیبر نوری بیشتر شود. نمی شود هم خدا را خواست و هم خرما را. اگر مصرف متوسطی دارید برید سمت اینترنت نسل ۴ ثابت یا همون (TD-LTE). یا مودم 4G بگیرید و از طرح های اینترنت موبایل استفاده کنید. اگر ترافیک بیشتری می خواید پیگیر تانوما و VDSL باشید.
    از سیم مسی و ADSL خیری به کسی نمی رسد. حالا شما مدام برو و به اپراتور بد و بیراه بگو. اونم یکی مثل شما. طرف واسه یه لقمه نون پشت تلفن میشینه و جوابگوی تلفنه. اختیاری هم ندارد. باید نگاه خود را عوض کنید و الکی وقت و اعصاب خود را واسه ADSL خورد نکنید.
    باید مردم سمت تانوما برن تا فیبر نوری بیشتر بشه؟ حاجی 4 ماهه دم مخابرات نشستم تانوما بده که نمیده هر هفته میرم میگم من میخوام میگن امکانش فراهم نیست فعلا. وسط تهران هم هستیم حتی نمیگم شهرستان یا حتی اطراف تهران.
    با هزار بدبختی 3 میلیون هزینه کردم بعد 3 ماه انتظار اینترنت p2p گرفتم حالا اینم میبینم شدیدا لگ داره و پینگ نوسانش فاجعس. بازم مجبورم همون adsl باشم پینگش بهتره. چاره نداریم. بگن اینقدر پول بده نت خوب میدیم ولی نیست.

12. این کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

باید مردم سمت تانوما برن تا فیبر نوری بیشتر بشه؟ حاجی 4 ماهه دم مخابرات نشستم تانوما بده که نمیده هر هفته میرم میگم من میخوام میگن امکانش فراهم نیست فعلا. وسط تهران هم هستیم حتی نمیگم شهرستان یا حتی اطراف تهران.
    با هزار بدبختی 3 میلیون هزینه کردم بعد 3 ماه انتظار اینترنت p2p گرفتم حالا اینم میبینم شدیدا لگ داره و پینگ نوسانش فاجعس. بازم مجبورم همون adsl باشم پینگش بهتره. چاره نداریم. بگن اینقدر پول بده نت خوب میدیم ولی نیست.
    دوست عزیز حالا کاری با بحث ADSL ندارم
    ولی در مورد P to P که شما گرفتی از معدود کسایی هستین که میشنوم با پینگ نوسان مشکل داربن
    جدای از هزینه ها و تعرفه های سرسام اور سرویسای p to p همیشه سرعت و پینگ ثابتی داشته کاری با کم یا زیادشم ندارم فقط ثابتیشو کار دارم
    شما ممکنه یه اشکالی یه جای کار داشته باشه که قطعا همینطوره بگردو مشکل رو پیدا کن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

دوست عزیز حالا کاری با بحث ADSL ندارم
    ولی در مورد P to P که شما گرفتی از معدود کسایی هستین که میشنوم با پینگ نوسان مشکل داربن
    جدای از هزینه ها و تعرفه های سرسام اور سرویسای p to p همیشه سرعت و پینگ ثابتی داشته کاری با کم یا زیادشم ندارم فقط ثابتیشو کار دارم
    شما ممکنه یه اشکالی یه جای کار داشته باشه که قطعا همینطوره بگردو مشکل رو پیدا کن
    مشکل از قطعا از خود نصاب بوده که نصب کرد گفت درست میشه و نشد. احتمالا فاصله زیاده و نویز بالاست یا درست نصب نشده یا هرچی. میگن باید اختصاصی بگیری. واسه من اشتراکی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •