ایم بحث رو تموم می کنیم
حالا یه فکری به حال G.I.Joe کنید
اگه بازی های دیگه هم اینجوری بشه بدبخت شدیم رفته
ایم بحث رو تموم می کنیم
حالا یه فکری به حال G.I.Joe کنید
اگه بازی های دیگه هم اینجوری بشه بدبخت شدیم رفته
دوستان اگه میخواین اسمتون توی لیست سیاه انجمن نره پیشنهاد می کنم همین جا بحثو تمومش کنید.
تموم کردن بحث یعنی این که دیگه پست همدیگرو نقل قول نکنید.
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا علی مال من قسمت GAME رو دیدم نداره رفتم دیدم چیزای توش پاک شده،از اول آوردم بازم رفتم دیدم تکستاش پاک شده!!چی کار کنم؟؟؟
فرق تمای CTF با PTF چیه؟؟؟
جریان این نیومدن بازیای جدید چیه؟؟ با UMD خریدن حل میشه یا فقط هم UMD باشه هم 5.5 ؟
اگه آپ کنیم بعد دان هم میشه کرد؟؟؟![]()
جریان خاصی نداره فقط دیگه (فعلا) نمی تونیم بعضی از بازی ها رو اجرا کنیمجریان این نیومدن بازیای جدید چیه؟؟ با UMD خریدن حل میشه یا فقط هم UMD باشه هم 5.5 ؟
اگه آپ کنیم بعد دان هم میشه کرد؟؟؟
اگه با umd آپدیت کنی فریمویرت می شه 5.55 که بازم بدبختیم چون فقط باید umd بخریم
در کل فعلا به فکر نباش که اعصابت می ریزه به هم
===++++
آقا علی با irshell تست کردی؟
چی شد؟
شما فایل GAME را باز کن و نوشته زیر را اضافه کن بعدسیو کن و ببند.
همین نوشته دقیقا داخل فایل های pops و vsh هم هست.از آنها همی میتونی استفاده کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جریانش این بازی جدیده هم از این قرار هست که سونی میخواد یک زد حال اساسی به کسایی که psp کپی خور دارند بزنه.
با خرید UMD مشکل حل مشه ولی فریمور هم باید 5.55 باشه.
psp های قدیمی که با پاندورا کپی خور میشدند قابلیت دانگرید کردن به فریمور های پایین تر را داشتند.
اما psp های جدید که با ChickHEN و CFWE کپی خور میشوند قابلیت دانگیرد ندارند.
اگر این مدل ها را به فریمور 5.55 آپگیرید کنید فعلا راه برگشتی براش نیست و باید همیشه با UMD بازی کنید.
آره بابا فکرش را نکنید.خدا بزرگه
راستش فایل های irshell را روی سیستم نداشتم.برای همین سرچ کردم دیدم خارجی ها هم نتوانستند با irshell اجرا کنند.برای همین فعلا از فکر دانلود کردن irshell اومدم بیرون.چون بی نتیجه هست.(با این محدودیت های اینترنت ارزش دانلود نداشت.)
Last edited by choory; 10-08-2009 at 20:41.
همین کار رو کردم ولی بازم نشد،به هر تشکر از راهنماییتونشما فایل GAME را باز کن و نوشته زیر را اضافه کن بعدسیو کن و ببند.
فرق تمای CTF با PTF چیه؟؟؟
Last edited by *QWERT*; 10-08-2009 at 21:12.
جنگ بین هکرها وسونی.به نظر من که برنده ی نهایی سونی خواهد بود .چون بی انگیزگی هکر ها کمی مشهود شده.
یه خدایی نکرده هم بگو
مگه خودت psp نداری که نفوس بد می زنی؟
خدا کنه یه راهی زودتر پیدا بشه .
من که دوست ندارم دوباره برم دست به دامانه Dark Alex بشم. وای هنوز یادم هست واسه این ChickHen روزی 200 بار فروم Dark Alex رو بالا پایین می کردم.
احتمالا باید از چند روز دیگه بجای دانلود بازی روزی 12 بار (هر 2 ساعت یک بار) به فروم های مربوط به psp سر بزنیم
آخه این سونی چه مرضی داره نمی ذاره مردم راحت دزدی کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)