تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 305 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    طويله

پيش فرض

سلام
    بالاخره مموری موزیک ادیشن که تو جعبشه چه قدره؟
    1) مموری نداره عین معمولیش
    2) 1 گیگ مموری داره
    3) 2 گیگ مموری داره
    4) سایر موارد...
    می خوام بدونم این 70-60 تومان که گرونتره به خاطر مموریش باشه ارزشش رو داره وگرنه یه معمولی می گیرم می دم برام آپدیتش کنن.
    من تو قزوینم! امروز رفتم قیمت کردم یه جا می گفت 590 یه جای دیگه می گفت 480 جفتشونم می گفتن بدون گارانتی(البته معمولیش رو).چرا قیمتا اینجوریه؟!
    کسی تو قزوین جای خوبی برای خرید گوشی نمیشناسه؟
    اصل سوالم هم همون مموری گوشی موزیک ادیشن بود!خیلی چرت و پرت نوشتم!
    در ضمن من تمام این 93 صفحه رو خوندم نگید برو صفحه های قبل رو بخون!
    يك مموري 2 گيگ روش داره مال نوكياست. خيالت راحت
    يه هندزفري 2 تيكه داره كه مي توني سرشو بكني يه هندزفري سري دبيلوي سوني اريكسون بزني مثل توپ بتركونه
    فريم ويرش فرق داره كه مي توني تا 4 گيگ رو ساپورت كنه ولي بهترين حالتش همون 2 گيگشه. ايراداتش تا حد و حدودي برطرف شده و تم عدسي موزيك بهمراه اكوآلايزر هم هست و كيفيت صداش بهتر از ان73 معموليه. برا من با تصالات گفتن 720 الي 750

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    طويله

پيش فرض

چیه؟؟؟ چیزی شده ...؟ حتما از اینکه گفتم N73 گوشی خوبی نیست اینجوری شدی بابا خودت قضاوت کن بالای 1000 تا پست هممون زدیم و کلا یه تاپیک به اسم کلوپ N73 دوست خوبم فری جون ایجاد کرده بعد به جای اینکه بره قشنگ این تاپیک رو بخونه و با توجه به سلیقه و پولی که داره گوشی رو انتخاب کنه میاد الکی یه تاپیک میزنه با عنوان کسانی که با N73 کار کردن بگن گوشیه خوبیه یا نه ؟ یا اشکالات N73 چیه ؟ و ....... یعنی باید بشینی از اول به ایشون توضیح بدی بعد که هم توضیخ دادی بقیه میان اظهار نظر دوباره میکنن یعنی دوباره میشه کلوپ N73 ... خوب دوست من برو سر فرصت حرفها و محاسن و معایب این گوشی رو بخون و تصمیمت رو بگیر .... یادش یه خیر قدیمیا میدونن یه بنده خدایی داشتیم ایشون شب میخوابید صبح بیدار میشد یه تاپیک درباره N73 میزد .... فکر کنم همه بچه ها نظرات و پیشنهادهاشونو بهش میگفتن دوباره میرفت یه تاپیک دیگه میزد که بالاخره از طرف مدیران Ban شد ..... ببخشید اگه زیاد خرف زدم و وقتتونو گرفتم ...
    ببين دوست بسيار محترم حواست جمع باشه بي خودي هم فحش نده و اراجيف نباف. تالار مال خالت نيست من دلم خواست بازمم پست مي دم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    طويله

پيش فرض

حتما کاری کردی که Ban شدی اینجا که الکی ادم رو Ban نمیکنن .... اینجا اینقدر درباره خرید N73 ما پیشنهاد دادیم دیگه خسته شدیم به نظر من اصلا گوشی خوبی نیست بی خیالش شو ... برو تو کلوپ سونی اریکسون شاید اونجا تونستن کمکت کنن...
    حواست اولا جمع باشه. ثانيا هر كس بياد حرف حق بزنه BAN‌مي شه. فكر كردين ان73 مال شركت عموتونه كه اينقده به خودين مب بالين يا مي نازين كه فلانه اله بله؟؟ حرفا مي زنين زماني كه گوشي نوكيا قيمت خون بود من 8800 داشتم . 7280 داشتم تو تا حالا ديدي 7280 رو ؟؟؟؟ خوب عزيز پس .....

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببين دوست بسيار محترم حواست جمع باشه بي خودي هم فحش نده و اراجيف نباف. تالار مال خالت نيست من دلم خواست بازمم پست مي دم
    اگه دقت کرده باشی من طرف صحبتم با Saragol بود نه شما .... ثانیا شناختم کی هستی و چون به یکی از مدیران کل قول دادم که دیگه طرف یه بنده خدایی نرم مطمئن باش از این بدترم بد و بیراه بگی پاسخی از من نمیشنوی اینو همه بچه ها میدونن که من جز احترام و پاسخ دادن به مشکلاتشون حرف دیگه ای نمیزنم ...
    در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتی دوست من

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فکر نکنم با 3 تا پست اسم من و ساسان رو بتونی به این زودی یاد بگیری ... ولی در هر حال از لطفت ممنونم ...

متوجه منظورت نشدم که اسمتو ياد نميگيرم ......
    مگه اسمت به خته ميخيه
    اگه منظورت تعداده پست هاته دليل نميشه چرا اينايی رو که
    تعداده پستشون پاينه ميکوبيد بابا نکنيد از اين کارا
    به هر حال من کوچيکه شما و همه طرفدارای هستم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

شهاب جان شما سرور مایی ...بزرگی و کوچیکی ربطی به تعداد پست نداره .... خیلی از مسایل هست که من نمیدونم و شما باید یادمون بدی .... من مخلص شما و بقیه بچه های فروم هم هستم .....

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

يکی لطف کنه بگه طريقه عکس گزاشتن اينجا چطوريه اگه بايد تو سايت اپلود کنيم آدرس
    سايت رو بگيد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

اول عکستو اینجا اپلود کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بعد یه لینک مستقیم بهت میده (Direct link ) بعد ادرس اونو تو قسمت مربوطه وارد کن ....

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مرسی سامان جان
    اين عکس با گوشيم گرفتم (n73) خودم که خيلی باهاش حال کردم حجمش شد 1400 kb
    من به قوانينه اينجا آشنا نيستم اگه مورد داره بگيد پاکش کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

شهاب جان اولا یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن و قوانین رو مطالعه کن ... بعد هم شهاب جان اینجا تاپیک عکس نیست برای دیدن و گذاشتن عکس هایی که با موبایل گرفته میشه باید بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بعد هم هیچ موقع عکس رو با سایز اصلی نزار ببین چه جوری چیدمان صفحه رو ریخته به هم ....سعی کن عکسهاتو با سایز800*600 بزاری ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •