تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 170 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

درسته rb جا خالي ميده ميگم فشنگام تمومه بايد چي كار كنم فقط تا اخرش هي بايد جا خالي بدم؟؟راه كشتن نداره تو رو خدا درست ج بدين
    نه دیگه وقتی فشنگ نداری نمیشه کشت... باید هی نور بندازی تو صورتشون و جا خالی بدی و یا از این flare ها بندازی و خودت فرار کنی تا برسی به چراغ نوری یا ژنراتوری چیزی که در امان باشی...

خوب منم بازی رو تموم کردم ( تا بازیه اصل بیاد بریم Nightmare رو تمومش کنیم ) یک سری سوالات واسم پیش اومد:
      محتوای مخفی: Episode 6 

آخه اونجایی که از آب میاد بیرون جای کلبه نیست که.. نمیبینی پله داره میاد بالا.. اصلا جای کلبه همچین چیزی نبود.
    اون موجود هم شاید اون نویسندهه باشه که آلن فکر میکنه داستان رو نوشته.
    زنه رو منم نفهمیدم قضیش چیه
    در مورد اونجمله آلن هم شاید منظورش داستان بازی باشهیعنی اینکه خیلی بیشتر از اینا هستش!!

+
    100 درصد نسخه بعدی به همه جواب میده البته اگه باز سوالات جدیدی خودش ایجاد نکنه
    ولی عجب تو کف میزارن آدمو... کلی صبر میکتی تا بازی بیاد بعد تو داستانش میپیچوننت

2. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

ولی عجب تو کف میزارن آدمو... کلی صبر میکتی تا بازی بیاد بعد تو داستانش میپیچوننت
    خوب مسعود داداشی اگه نپیچونن که قسمت دومی در کار نمیشه.دی:

محتوای مخفی: Episode 6
    یه بار دیگه داستان لو بدی با من طرفیا. من ثبات ندارم اسپویلارو میخونم.دی:

4. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب تموم شد.

نظر شخصیمو در مورد بازی میگم...فقط نظر شخصی:

-------------------------
    گرافیک:نورپردازی دیوانه کنندس....وحشتناک مخصوصا تو دو صحنه تو اپیزود 3...مربوط به هلیکوپتر و قطار......جزییات و تکنیکهای گرافیکی تو شب بیداد می کنن....

ولی

گرافیک روز در حد شب نبس مخصوصا مکانهای بسته مثل داخل ساختمونها از کمبود بافت شدیدا رنج میبرن........ .
    انیمیشنها بعضیهاشون خوب و بعضیهاشون ضعیف ..در کل ای کاش بیشتر رو این مورد کار میکردن.
    پارگی تصویر رو که می گفتن من به شخصه متوجه نشدم.....رزولوشن هم درسته اندکی کمه ولی اونم خیلی مشکل بزرگی حداقل برای فضای این بازی نیست.

کلا گرافیکش عالیه...ولی بهترین گرافیک این نسل نیست...........(احمتالا بهترین گرافیک x360 هم نخواهد بود چون geow3 در راه)

--------------------------

صداگذاری و موزیک: خارق العادس.....فقط کافیه یک اپیزود رو با هدست جلو برین تا ببینید صداگذاری یعنی چی.....موزیکاهم کاملا متناسب با جو بازی و زیبا هستند

گیم پلی: بزرگترین ضعف این بازی.....ای کاش همه اپیزودهای بازی مثه اپیزود 3 بودند....گیم پلی بازی قشنگه ولی اتفاقات تو بازی کمه و به غیر از اپیزود سه که نفسها در سینه حبس میشه بقیه اپیزودها خسته کننده هستند.(ولی اتمسفر بازی فوق العادس ...خیلی جالبه)

یکی هم اینکه بازی اون جو ترسناکو به نظر من خیلی نداره..بیشتر مثه یه اکشن سوم شخصه...این خودش برای همچین بازی نقطه ضعف بزرگیه.....ای کاش تو یه اپیزود مثلا آلن چراغ قوه نداشت و فرم بازی تغییر میکرد یا مثلا تو یه مرحله اسلحه نداشت.....ولی افسوس

راستی بازی رو اگه رو نرمال برین خیلی سخت نیس بهتره hard برین............

داستان: خیلی زیباس....مخصوصا روایت داستان ...به غایت زیبا کار شده ..ایرادی به داستان نمیشه گرفت(اتمسفر محشر بازی هم خیلی مدیون روایت داستان عالیشه)

-------------------------

گرافیک:9

صدا: 10

گیم پلی: 8

داستان: 10

امتیاز نهایی: 9.2
    Last edited by halflife g; 11-05-2010 at 21:16.

6. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بالاخره بازی خوبه یا نه!!!!! ای بابا.
    بگیریم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

بالاخره بازی خوبه یا نه!!!!! ای بابا.
    بگیریم؟
    یعنی سینا اگه بهت بگن نه خوب نیست میخوای نگیری؟؟؟ این که سوال نداره !
    حتما بگیر

9. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی سینا اگه بهت بگن نه خوب نیست میخوای نگیری؟؟؟ این که سوال نداره !
    حتما بگیر
    جنگ روانیه دیگه چه میشه کرد.دی:
    از پسته پیشتاز سریعتر داریم.؟ من سفارش بدم پیشتاز 1 ماهه میاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بازی قراره همش تو جنگل باشه؟
    این که خیلی خسته کندست .من 2 تا اپیزد رفتم از نظر گرافیک و داستان خوبه ولی این که ادم تو جنگل بره و بکشه بد یه مدتی خسته کننده میشه.

12. 2 کاربر از Iman Bala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

از پسته پیشتاز سریعتر داریم.؟ من سفارش بدم پیشتاز 1 ماهه میاره.
    1 ماه ؟؟؟!!! نه بابا حداکثر 3 روز !

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

گیم پلی: بزرگترین ضعف این بازی.....ای کاش همه اپیزودهای بازی مثه اپیزود 3 بودند....گیم پلی بازی قشنگه ولی اتفاقات تو بازی کمه و به غیر از اپیزود سه که نفسها در سینه حبس میشه بقیه اپیزودها خسته کننده هستند.(ولی اتمسفر بازی فوق العادس ...خیلی جالبه)

یکی هم اینکه بازی اون جو ترسناکو به نظر من خیلی نداره..بیشتر مثه یه اکشن سوم شخصه...این خودش برای همچین بازی نقطه ضعف بزرگیه.....ای کاش تو یه اپیزود مثلا آلن چراغ قوه نداشت و فرم بازی تغییر میکرد یا مثلا تو یه مرحله اسلحه نداشت.....ولی افسوس

راستی بازی رو اگه رو نرمال برین خیلی سخت نیس بهتره hard برین............
    نه مراد جان من نمی تونم اینو قبول کنم!!!
    اتفاقا برایه من بهترین Episode اپیزوده 5 بود که واقعا جایی که به اون سد میرسی فوق العاده ی ...
    ( هرچند که تمام اپیزود هایه بازی فوق العاده اند همین Episode 3 هم خیلی قشنگه ... )
    در ضمن در همین اپیزود 3 وقتی که پلیس ها دنبالت میان تو هیچی نداری... واقعا اگه رویه Nightmare بری اینا رو درک میکنی... فکر نمیکنم کسی اینجا رفته باشه؟؟!
    جوه بازی رو هم من نمی دونم چطوری میگی ترسناک نیست اما اگه یک سینما خانگی رو حتی رویه درجه ی 20 تنظیم کنی و زمانی رو هم که بازی میکنی در شب و چراغ ها خاموش باشه واقعا از نظره من نمیتونه هیچ بازی ای به این اندازه ترسناک باشه...
    از نظره من بزرگترین مشکل گیم پلی بازی پرش هایه بسیار بده آلن از پایین به بالا است! ( چون از بالا به پایینش که خیلی خوب درست کرده بودند )
    البته میتونیم تنوع محیط رو هم قرار بدیم با اینکه محیط بازی تقریبا از نظره من مناسب بود...( هرچند که محیط بیشترش تویه جنگا بود اما همون که بالایه کوه و دشت و مزرعه و شهر متروکه و سد و ... میری خودش یک تنوع محیطه ! )
    بهترین لحظه ای که در گیم پلی بازی به یادم مونده اون لحظه ای هست که تویه تلکابینین... خیلی زیباست...
    امتیاز من به این بازی :
    گرافیک : 9.2
    صداگزاری : 10
    گیم پلی : 9
    داستان : 10
    جذابیت : 8
    امتیاز کل : 9.5

واقعا اگه از نظره فنی بازی رو نگاه کنیم امتیازی نزدیک 8.5 یا 9 میگیره اما اینقدر بازی سبکش نوین و قشنگ بود که از نظره من گیم پلی بازی میتونست 10 بگیره چون در واقع امتیاز ها به همین نوین بودن سبک و این جور چیزا بستگی باید داشته باشه تا اشکالات گیم پلی همچون دوربین و پرش و ... ! تو هیچ بازی ای همچین چیزی رو مشاهده نکرده بودیم در حالی که خیلی از بازی هایه امروزی گیم پلیی تکراری دارند اما از سایت ها 9.5 یا 9 به بالا رو راحت میگیرند!
    اصلا به امتیاز ها توجه نکنین هرچند که بازی واقعا نمره ی 9 حقشه ( از نظر فنی ) ولی از نظر گیمر پسند اینقدر زیباست که خیلی ها این بازی رو به عنوان بهترین بازیه عمرشون یاد کردند ( مثل خودم ). مثلا اینقدر داستان بازی گیراست که چجوری بگم عین یک ماشینی میمونه که موتور فوق العاده قوی ای داشته باشه اما با ظاهر و امکاناتی کم... در این بازی هم یک Element مانند داستان رو اینقدر قویش کردند که بازی باز محو بازی میشه... اینقدر داستان پردازیه زیبایی در این بازی به کار رفته که هیچ کس نمیتونه ازش ایراد بگیره... واقعا فوق العاده ی...

15. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نه مراد جان من نمی تونم اینو قبول کنم!!!
    اتفاقا برایه من بهترین Episode اپیزوده 5 بود که واقعا جایی که به اون سد میرسی فوق العاده ی ...
    ( هرچند که تمام اپیزود هایه بازی فوق العاده اند همین Episode 3 هم خیلی قشنگه ... )
    در ضمن در همین اپیزود 3 وقتی که پلیس ها دنبالت میان تو هیچی نداری... واقعا اگه رویه Nightmare بری اینا رو درک میکنی... فکر نمیکنم کسی اینجا رفته باشه؟؟!
    جوه بازی رو هم من نمی دونم چطوری میگی ترسناک نیست اما اگه یک سینما خانگی رو حتی رویه درجه ی 20 تنظیم کنی و زمانی رو هم که بازی میکنی در شب و چراغ ها خاموش باشه واقعا از نظره من نمیتونه هیچ بازی ای به این اندازه ترسناک باشه...
    از نظره من بزرگترین مشکل گیم پلی بازی پرش هایه بسیار بده آلن از پایین به بالا است! ( چون از بالا به پایینش که خیلی خوب درست کرده بودند )
    البته میتونیم تنوع محیط رو هم قرار بدیم با اینکه محیط بازی تقریبا از نظره من مناسب بود...( هرچند که محیط بیشترش تویه جنگا بود اما همون که بالایه کوه و دشت و مزرعه و شهر متروکه و سد و ... میری خودش یک تنوع محیطه ! )

آخه میدونی شایان بازی با این سبک رو خیلی به اکشن سوم شخص تبدیل کردن........مبارزه توش زیاده..همین باعث خسته کنندگیش میشه.....روی درجه hard که من بازی رو تموم کردم اینجوری بود(دیگه nightmare بی انصافیه)

درسته تو اپیزود 3 از دست پلیسا فرار می کنی ولی ترس نداره...(یه لحظه به فرار از دست nemesis تو re3 فکر کن آدمو دیوونه می کنه-یا مثلا خاموش شدن چراغا تو halflife2 episode1 موقعی که آسانسور میاد بالا و باید تو همون تاریکی مبارزه کنی ......یا اون تعقیب و گریزای سایلنت هیلی)

حداقل واسه من که بازی ترسناک نبود چون همیشه دست به تجهیزات بودم.

ولی در کل بازی عالی بود هر کسی که این کنسولو داره باید این بازی رو تجربه کنه.
    Last edited by halflife g; 11-05-2010 at 21:35.

17. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •