ممنون از همتون .gif)
فقط ای دی اچ تی چی بید .... من الان تنظیماتم اینجوریه.....درسته ؟.gif)
راستی بچه ها این 20% اولش سرعتش خوب بود الان اینجوری شده....
What is DHT?
DHT (Distributed Hash Table, technical explanation) is an addition to certain BitTorrent clients that allows them to work without a tracker. What this means is that your client will be able to find peers even when the tracker is down, or doesn't even exist anymore. It allows the swarm to continue as normal without a tracker. You can also host torrents without a tracker
دوست عزیز DHT اگه فعال باشه کسایی که بدون ارتباط با ترکر دارن دانلود میکنن هم به ما وصل میشن و میتونن از فایل درحال دانلود و یا آپلود ما دانلود و آپلود داشته باشند اینطوری مقدار دانلود و آپلود ما به اونمقدار که با چنین کاربرانی رد و بدل شده از چشم ترکر مخفی میمونه و اگه از تورنت ترکر های خصوصی استفاده بکنی میزان امتیازی روک هترکر برای آپلود شما در نظر میگیره تغییری نخواهد داشت که ترکرهای خصوصی توصیه میکنن که این خاصیت رو برای اینکه ترکر ما رو شناسایی کنه غیر فعال کنیم ولی اگه از تورنت ترکرهای عمومی استفاده میکنی میتونی اونو فعال کنی البته فعال یا غیر فعال بودن اون میتونه سرعت رو کم ویا زیاد کنه که با 5 دقیقه تست تورنت میتونی بفهمی که بهتره اونو فعال نگه داری یا نه چون تا اونجا که من امتحان کردم بعضی مواقع خوب جواب میده و بعضی مواقع نه البته بازهم میگم این اونموقعی هستش که از ترکر عمومی استفاده میکنی اگه تو سایتهای خصوصی عضوی نباید اونو فعال کنی ؛ در مورد سرعتت هم باید بگم اگه یه نگاه به تعداد سید و پیر های تورنت بیاندازی خودت میفهمی که خیلی کمه من هم بعضی مواقه به چنین مشکلی برخوردم بهتره تورنتت رو غیر فعال کنی یکی دیگه رو بذازی برا دانلود و هر 2 یا سه ساعت چک بکنی ببینی اون تورنت تو وضعیت دانلودش چطوری چون بعضی تورنتها تو بعضی ساعات خاص سرعت دانلودشون بیشتره خودت میدونی شب و روز همه جای دنیا که یکی نیست پس بزارش برا بعد ایشالله سرعتش سر یه ساعت دیگه درست میشه اینو یادم رفتر بگم اگه متن بالا رو دقت کنی میبینی نوشته یکی از حسن های فعال بودن DHT زمانی هست که ترکر down شده باشه مثلا همین هفته پیش که دمونوئید down شده بود اگه فایل ناقصی داشتی که تورنتش از این ترکر استفاده میکرد میتونستی با زدن تیک اون به کار دانلودت ادامه بدی ؛ با یخورده سرعت کمتر ( چون نودها مدیریت نمیشن و اولویت بین اونها وجود نداره هرکی پهنای باندش بیشتر باشه بیشتر از بقیه دانلود میکنه )