تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 376 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام. اينم يک پست با يک عالمه سايت تورنت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستت درد نکنه زحمت کشیدی .

s_a_m4000 عزيز
    ......اولا: سرعت آپلود ADSL من 256 هستش كه با چند كامپيوتر ديگه از طريق شبكه بهم وصل هستيم و بطور مشترك استفاده ميكنيم (تو شركت)
    و تو موتورنت هم سرعت آپلود رو نامحدود كردم (شكل).
    ......ثانيا: نرم افزار يوتورنت تو ليست فايروال من هست و براي اطمينان پورت اون رو هم تو فايروال add كردم (شكل).
    ......ثالثا: هيچگونه محدوديت آپلود ندارم و عليرغم اينكه اونها رو از force start درآورد ولي فرقي نكرد. (شكل).

قربان محبتت
    ضمنا از همه دوستان بابت اينكه عكسها صفحه رو كمي سنگين كرده معذرت ميخوام.
    دوست عزیز اولا گفتی که داری بصورت اشتراکی تو شبکه استفاده میکنی باید بگم برای فوروارد نشدن پورتت دو سه احتمال هست 1- شماره پرتت رو علاوه بر فایروال تو قسمت سرویس فایروال کانکشنت هم چک کن ببین درسته ؟ 2- اگه مودمی که استفاده میکنید روتر دار باشه و مستقیم از طریق پورت lan مودم مشترکتون به اینترنت کانکت میشید ممکنه فایروال روتر پورتتونو بسته باشه اگه کانکشنتون به این شکله باید پورت رو داخل روتر adsl خودتون add کنید برای ورود به تنظیمات داخلی مودم و یا روتر adsl میتونید از دفترچه راهنما کمک بگیرید و تو قسمت nat پورتتونو add کنید اگه مدل مودمتونو میگفتید شاید بهتر میشد کمکتون کرد . 3- اگه همه به یه سرور کانکت میشید و از طریق سرورتون به اینترنت دسترسی دارید ممکنه از داخل سرور پورتتون بسته باشه که اونجا رو هم باید چک کنید

The Top 35 Torrent Sites of 2007

http://netforbeginners.about.com/od/peersharing/a/torrent_search.htm

1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (a personal favorite of many About.com readers, Demonoid is also a major tracker database that supports thousands of swarms around the globe. Even better, the Demonoid community polices itself by monitoring how much each member actually shares files. ("Leeches" are not tolerated at Demonoid). Note: because new memberships at Demonoid are scarce, you will need to be patient and committed if you wish to join.)
    .)
    سنجد جان زحمت کشیدی دستت درد نکنه
    دوست عزیز با عکس که نمیشه بهت کمک کرد چرا بخودت اینهمه زحمت آپلود عکس رو دادی اولا باید سرعت دسترسی به اینترنت ؛دوما" نوع اتصال ؛ سوما" میزان دانلود و آپلود طبیعی تونو هم مینوشتید تازه اون تورنتی که گذاشتید برا دانلود تعداد سید و پییر خیلی کمه با 4 نفر انتظار سرعت بالا رو نداشته باش تو چه میدونی چند نفر هم دارن بدون کانکت شدن به سرور از اون 4 نفر دانلود میگیرن ( البته به شرطی که DHT اونها تو تنظیماتشون انتخاب شده باشه ) تازه سه نفر دیگه دارن بطور همزمان با تو از یک نفر سید کننده دانلود میکنن که سرعتت به نظر من طبیعی اگه میخوای سرعتت رو تست کنی برو Nero 8.0.3.0 رو بگیر اینروزها معمولا روی اکثر ترکر ها موجود هست وبخاطر داشتن مشتری زیاد سرعت خوبی هم داره من الان بیشتر از 10 روزه که هر روز یکی 2 ساعت میزارمش برا آپلود .
    اگه بازهم مشکلت حل نشد سعی کن نحوه تنظیمات رو چک کنی بهتره اینجا رو ببینی :

کد:
    امیر جان یه خواهش هم از شما دارم اون تیکهای DHT رو که تو تنظیمات گفتی باشن برا من خوب جواب نمیده و تو سایت موتورنت هم خودش گفته که برای زمانی کاربرو داره که نخوایی فقط نودهایی رو که ترکر شناسایی کرده بهت کانکت بشن من هرچر سعی کردم و روی تورنتهای مختلف تست کردم به همون نتیجه ای که پیمان جان گفته بود رسیدم و متاسفانه زدن اون دو تا تیک سرعت رو میاره پایین چون میزان آپلودت بخاطر نودهای ناشناسی که بهت وصل شدن میره بالا ضمنا چون معمولا اونها پورتهاشون درست فوروارد نمیشه سرعتشون پایینه و اگه بخوای ازشون دانلود داشته باشی متاسفانه جواب نمیده اگه میشه شما روی یکی دو تا تورنت هر دو تا رو امتحان کن و نتیجه رو بگو
    Last edited by xdvbxkaomx; 07-10-2007 at 16:08.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

امیر جان یه خواهش هم از شما دارم اون تیکهای DHT رو که تو تنظیمات گفتی باشن برا من خوب جواب نمیده و تو سایت موتورنت هم خودش گفته که برای زمانی کاربرو داره که نخوایی فقط نودهایی رو که ترکر شناسایی کرده بهت کانکت بشن من هرچر سعی کردم و روی تورنتهای مختلف تست کردم به همون نتیجه ای که پیمان جان گفته بود رسیدم و متاسفانه زدن اون دو تا تیک سرعت رو میاره پایین چون میزان آپلودت بخاطر نودهای ناشناسی که بهت وصل شدن میره بالا ضمنا چون معمولا اونها پورتهاشون درست فوروارد نمیشه سرعتشون پایینه و اگه بخوای ازشون دانلود داشته باشی متاسفانه جواب نمیده اگه میشه شما روی یکی دو تا تورنت هر دو تا رو امتحان کن و نتیجه رو بگو
    [/LEFT]
    دوست خوبم xdvbxkaomx زحمت کشیدن و به سوالات دوستان پاسخ دادن از این بابت ممنون.
    و اما سوال خوده xdvbxkaomx عزیز
    همونطوری که خودت هم گفتی زدن تیک DHT باعث میشه به ترکرهای خارجی ناشناس وصل بشی و از اونها دانلود کنی و چون همزمان با دانلود آپلود هم صورت میگیره مسلما حجم آپلودی که میکنی یه مقداریش میره برای اونا و این تو دانلود از سایتهای خصوصی نمیصرفه.... و اما مزیتی که داره اون موقعی هست که می خواهی تعداد سیدر و پییرت رو بالا ببری و بیشتر وقتی به درد میخوره که فایل دانلودی سیدر پایینی داشته باشه که مطمئنا تو افزایش سرعت موثره به طور مثال اگه دوسته خوبمون Greatone از تنظیمات DHT رو غیر فعال کرده باشه با فعال کردنش می تونه نتیجه ی بهتری بگیره....
    طولانی شد..... سرجمع پس موقعی DHT کاراییشو نشون میده که فایل دانلودی سیدر پایینی داشته باشه.... ولی بازم من برای موارد دیگه تست میکنم و جواب میدم....
    برای اطلاعات تکمیلی هم سایت زیر خوبه:
    کد:
    Last edited by s_a_m4000; 07-10-2007 at 16:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست خوبم xdvbxkaomx زحمت کشیدن و به سوالات دوستان پاسخ دادن از این بابت ممنون.
    و اما سوال خوده xdvbxkaomx عزیز
    همونطوری که خودت هم گفتی زدن تیک DHT باعث میشه به ترکرهای خارجی ناشناس وصل بشی و از اونها دانلود کنی و چون همزمان با دانلود آپلود هم صورت میگیره مسلما حجم آپلودی که میکنی یه مقداریش میره برای اونا و این تو دانلود از سایتهای خصوصی نمیصرفه.... و اما مزیتی که داره اون موقعی هست که می خواهی تعداد سیدر و پییرت رو بالا ببری و بیشتر وقتی به درد میخوره که فایل دانلودی سیدر پایینی داشته باشه که مطمئنا تو افزایش سرعت موثره به طور مثال اگه دوسته خوبمون Greatone از تنظیمات DHT رو غیر فعال کرده باشه با فعال کردنش می تونه نتیجه ی بهتری بگیره....
    طولانی شد..... سرجمع پس موقعی DHT کاراییشو نشون میده که فایل دانلودی سیدر پایینی داشته باشه.... ولی بازم من برای موارد دیگه تست میکنم و جواب میدم....
    برای اطلاعات تکمیلی هم سایت زیر خوبه:
    کد:
    امیر جان تا اینجاش هم که جواب دادی ممنون واقعیتش رو بخوای من چون همش از ترکر های خصوصی دانلود میکنم اصلا برام پیش نیومده که از ترکر های عمومی استفاده کنم اینجاشو دیگه تجربه نکرده بودم راستش رو بخوای من بعضی وقتها شده که مثلا تو mininova هم دنبال یه فایل بگردم ولی اکثرا" اون فایلی به تورم خورده که مثلا ترکر دمونوئید بوده و چون من اونجا عضو هستم و نمیخوام share ratio من خراب بشه برا همین DHT رو غیر فعال میکنم تا نودهایی که ترکر اونها رو نمیشناسه و روی امتیاز من تاثیری ندارن به من وصل نشن و حتی خود دمونوئید هم یه جایی دیدم گفته بود DHT رو غیر فعال بکنیم حالا اگه این قضیه روی ترکر های خصوصی بهتر جواب میده خوب بهتره روشن باشه البته میدونید من از این سئوالم یه هدف داشتم اونهم اینکه شاید برای بعضی ها مثل خود من عدم موافقت پیمان جان با اون بند تنظیمات پیشنهادی شما جای سئوال داشته باشه که اینطوری حل میشه ؛ ضمنا" مطمئن هستم که پیمان جان خودش این قضیه رو میدونه منتها چون اونهم مثل من از ترکر های خصوصی استفاده میکنه اونطوری گفته ؛ به هر حال بابت جوابت ازت تشکر میکنم .

راستی بچه ها اپراتور سوم تلفن همراه بزودی کارشو شروع میکنه ؛ مزیتها : بدون نیاز به سیم کارت و بدون نیاز به گوشی همه جا هم آنتن میده و مکالمه تصویری هم داره الیاسسل

قربان همه شما رضا ؛ یا حق

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

14

ممنون از همتون

فقط ای دی اچ تی چی بید .... من الان تنظیماتم اینجوریه.....درسته ؟

راستی بچه ها این 20% اولش سرعتش خوب بود الان اینجوری شده....

Last edited by Greatone; 07-10-2007 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون از همتون

فقط ای دی اچ تی چی بید .... من الان تنظیماتم اینجوریه.....درسته ؟

راستی بچه ها این 20% اولش سرعتش خوب بود الان اینجوری شده....

What is DHT?

DHT (Distributed Hash Table, technical explanation) is an addition to certain BitTorrent clients that allows them to work without a tracker. What this means is that your client will be able to find peers even when the tracker is down, or doesn't even exist anymore. It allows the swarm to continue as normal without a tracker. You can also host torrents without a tracker

دوست عزیز DHT اگه فعال باشه کسایی که بدون ارتباط با ترکر دارن دانلود میکنن هم به ما وصل میشن و میتونن از فایل درحال دانلود و یا آپلود ما دانلود و آپلود داشته باشند اینطوری مقدار دانلود و آپلود ما به اونمقدار که با چنین کاربرانی رد و بدل شده از چشم ترکر مخفی میمونه و اگه از تورنت ترکر های خصوصی استفاده بکنی میزان امتیازی روک هترکر برای آپلود شما در نظر میگیره تغییری نخواهد داشت که ترکرهای خصوصی توصیه میکنن که این خاصیت رو برای اینکه ترکر ما رو شناسایی کنه غیر فعال کنیم ولی اگه از تورنت ترکرهای عمومی استفاده میکنی میتونی اونو فعال کنی البته فعال یا غیر فعال بودن اون میتونه سرعت رو کم ویا زیاد کنه که با 5 دقیقه تست تورنت میتونی بفهمی که بهتره اونو فعال نگه داری یا نه چون تا اونجا که من امتحان کردم بعضی مواقع خوب جواب میده و بعضی مواقع نه البته بازهم میگم این اونموقعی هستش که از ترکر عمومی استفاده میکنی اگه تو سایتهای خصوصی عضوی نباید اونو فعال کنی ؛ در مورد سرعتت هم باید بگم اگه یه نگاه به تعداد سید و پیر های تورنت بیاندازی خودت میفهمی که خیلی کمه من هم بعضی مواقه به چنین مشکلی برخوردم بهتره تورنتت رو غیر فعال کنی یکی دیگه رو بذازی برا دانلود و هر 2 یا سه ساعت چک بکنی ببینی اون تورنت تو وضعیت دانلودش چطوری چون بعضی تورنتها تو بعضی ساعات خاص سرعت دانلودشون بیشتره خودت میدونی شب و روز همه جای دنیا که یکی نیست پس بزارش برا بعد ایشالله سرعتش سر یه ساعت دیگه درست میشه اینو یادم رفتر بگم اگه متن بالا رو دقت کنی میبینی نوشته یکی از حسن های فعال بودن DHT زمانی هست که ترکر down شده باشه مثلا همین هفته پیش که دمونوئید down شده بود اگه فایل ناقصی داشتی که تورنتش از این ترکر استفاده میکرد میتونستی با زدن تیک اون به کار دانلودت ادامه بدی ؛ با یخورده سرعت کمتر ( چون نودها مدیریت نمیشن و اولویت بین اونها وجود نداره هرکی پهنای باندش بیشتر باشه بیشتر از بقیه دانلود میکنه )
    Last edited by xdvbxkaomx; 07-10-2007 at 21:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

14 xdvbxkaomx

دستت درد نکنه زحمت کشیدی .
    دوست عزیز اولا گفتی که داری بصورت اشتراکی تو شبکه استفاده میکنی باید بگم برای فوروارد نشدن پورتت دو سه احتمال هست 1- شماره پرتت رو علاوه بر فایروال تو قسمت سرویس فایروال کانکشنت هم چک کن ببین درسته ؟ 2- اگه مودمی که استفاده میکنید روتر دار باشه و مستقیم از طریق پورت lan مودم مشترکتون به اینترنت کانکت میشید ممکنه فایروال روتر پورتتونو بسته باشه اگه کانکشنتون به این شکله باید پورت رو داخل روتر adsl خودتون add کنید برای ورود به تنظیمات داخلی مودم و یا روتر adsl میتونید از دفترچه راهنما کمک بگیرید و تو قسمت nat پورتتونو add کنید اگه مدل مودمتونو میگفتید شاید بهتر میشد کمکتون کرد . 3- اگه همه به یه سرور کانکت میشید و از طریق سرورتون به اینترنت دسترسی دارید ممکنه از داخل سرور پورتتون بسته باشه که اونجا رو هم باید چک کنید
    دوست عزيز xdvbxkaomx
    1- سرویس فایروال کانکشن كجاست؟
    2- سيستم اشتراكي ما اينجوريه كه همه از طريق كارت شبكه به يك هاب وصل هستيم و روتر ( symphony sy800c پارس آنلاين) هم مستقيما به همون هاب وصل است. و ما با انتخاب Ip هاي مختلف در (internet protocol tcp/ip) از شبكه و اينترنت استفاده ميكنيم.(سرور نداريم).
    Last edited by senjed1349; 08-10-2007 at 14:16.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزيز xdvbxkaomx
    1- سرویس فایروال کانکشن كجاست؟
    2- سيستم اشتراكي ما اينجوريه كه همه از طريق كارت شبكه به يك هاب وصل هستيم و روتر ( symphony sy800c پارس آنلاين) هم مستقيما به همون هاب وصل است. و ما با انتخاب Ip هاي مختلف در (internet protocol tcp/ip) از شبكه و اينترنت استفاده ميكنيم.(سرور نداريم).

دوست عزیز سنجد جان با وارد کردن عدد آیپی 192.168.0.1 در محل آدرس مرورگر اینترنتت یه صفحه باز میشه که ازت اسم کاربری و کلمه عبور میخواد با نوشتن admin برای هر دو مورد وارد صفحه تنظیمات داخلی روتر میشی و میتونی تنظیمات روتر رو ببینی و تغییرات لازم رو بدی البته من چون خودم از این نوع روتر استفاده نمیکنم گزینه های دقیقش یادم نیست ولی اگه یخورده سعی کنی میتونی محلش رو پیدا کنی و پورتتو اونجا add کنی یادت باشه اگه به چیزی شک داشتی بهش دست نزن چون میتونه ارتباط شبکه رو مختل کنه ضمنا اگه اشتباها چیزی رو تنظیم کردی بشرطی که تنظیمات کانکت به اینترنت و سرور پارس آنلاین رو بلد باشی میتونی از ریست برای برگرداندن تنظیمات اولیه استفاده کنی برای add پورت هم باید دنبال گزینه nat و یا port forward و یا چیزهای مشابه بگردی ؛ نتیجه کارت رو هم بنویس .
    یا حق .

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

What is DHT?

DHT (Distributed Hash Table, technical explanation) is an addition to certain BitTorrent clients that allows them to work without a tracker. What this means is that your client will be able to find peers even when the tracker is down, or doesn't even exist anymore. It allows the swarm to continue as normal without a tracker. You can also host torrents without a tracker

دوست عزیز DHT اگه فعال باشه کسایی که بدون ارتباط با ترکر دارن دانلود میکنن هم به ما وصل میشن و میتونن از فایل درحال دانلود و یا آپلود ما دانلود و آپلود داشته باشند اینطوری مقدار دانلود و آپلود ما به اونمقدار که با چنین کاربرانی رد و بدل شده از چشم ترکر مخفی میمونه و اگه از تورنت ترکر های خصوصی استفاده بکنی میزان امتیازی روک هترکر برای آپلود شما در نظر میگیره تغییری نخواهد داشت که ترکرهای خصوصی توصیه میکنن که این خاصیت رو برای اینکه ترکر ما رو شناسایی کنه غیر فعال کنیم ولی اگه از تورنت ترکرهای عمومی استفاده میکنی میتونی اونو فعال کنی البته فعال یا غیر فعال بودن اون میتونه سرعت رو کم ویا زیاد کنه که با 5 دقیقه تست تورنت میتونی بفهمی که بهتره اونو فعال نگه داری یا نه چون تا اونجا که من امتحان کردم بعضی مواقع خوب جواب میده و بعضی مواقع نه البته بازهم میگم این اونموقعی هستش که از ترکر عمومی استفاده میکنی اگه تو سایتهای خصوصی عضوی نباید اونو فعال کنی ؛ در مورد سرعتت هم باید بگم اگه یه نگاه به تعداد سید و پیر های تورنت بیاندازی خودت میفهمی که خیلی کمه من هم بعضی مواقه به چنین مشکلی برخوردم بهتره تورنتت رو غیر فعال کنی یکی دیگه رو بذازی برا دانلود و هر 2 یا سه ساعت چک بکنی ببینی اون تورنت تو وضعیت دانلودش چطوری چون بعضی تورنتها تو بعضی ساعات خاص سرعت دانلودشون بیشتره خودت میدونی شب و روز همه جای دنیا که یکی نیست پس بزارش برا بعد ایشالله سرعتش سر یه ساعت دیگه درست میشه اینو یادم رفتر بگم اگه متن بالا رو دقت کنی میبینی نوشته یکی از حسن های فعال بودن DHT زمانی هست که ترکر down شده باشه مثلا همین هفته پیش که دمونوئید down شده بود اگه فایل ناقصی داشتی که تورنتش از این ترکر استفاده میکرد میتونستی با زدن تیک اون به کار دانلودت ادامه بدی ؛ با یخورده سرعت کمتر ( چون نودها مدیریت نمیشن و اولویت بین اونها وجود نداره هرکی پهنای باندش بیشتر باشه بیشتر از بقیه دانلود میکنه )

اقا ممنون
    قلق این تورنت رو گرفتم ... پایش کلا رو نوسانه الان دارم با سرعت 20 تامیگیرم !!!!

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

بچه ها دارم يه فيلم دانلود ميكنم از طريق يوتورنت كه 3/99 درصد دانلود شده حالا اين هفت دهم درصد جلو نميره چيكار بايد كنم

راستي راهي نيست تا همينجا كه دانلود كرده ديگه بيخيال بشه و فايلو بهمون بده ؟

خواهش ميكنم كمك كنيد خيلي ضد حاله .

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام

بچه ها دارم يه فيلم دانلود ميكنم از طريق يوتورنت كه 3/99 درصد دانلود شده حالا اين هفت دهم درصد جلو نميره چيكار بايد كنم

راستي راهي نيست تا همينجا كه دانلود كرده ديگه بيخيال بشه و فايلو بهمون بده ؟

خواهش ميكنم كمك كنيد خيلي ضد حاله .
    اکثرا در این مواقع شما بیشتر از از حجم اصلی فایل دانلود کردین و به همین خاطر اکثر سیدرها اون تیکه هایی از فایل رو که مونده ندارند و دانلود به همین خاطر متوقف میشه شما می تونید تو فولدری که برای ذخیره کردن فایلهاتون به برنامه دادین دنبال فایلتون بگردید اگه تموم شده بود و مشکل خاصی نداشت که چه بهتر و از همون استفاد کنید در غیر اینصورت باید اونقدر منتظر بمونید تا یکی از سیذرها اون تیکه هایی که شما ندارین و به جاش اضافه دانلود شده رو سید کنه....!
    اینم امتحان کنیید: رو فایل دانلودی راست کلیک کرده و Update Tracker رو بزنید شاید جواب داد
    Last edited by s_a_m4000; 09-10-2007 at 03:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •