تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 115 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما داری نسخه کامپیوتر رو بازی میکنی...برو نسخه پلی4 رو بازی کن ببین نورپردازی و گرافیکش چقدر عالی هست و این عکسها هم الکی نیست

2. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شما داری نسخه کامپیوتر رو بازی میکنی...برو نسخه پلی4 رو بازی کن ببین نورپردازی و گرافیکش چقدر عالی هست و این عکسها هم الکی نیست
    بله منم تو تاپیک گفتم ولی خیلی مخالفت کردن
    چیزی که کاملا مشخصه نسخه پی اس 4 چه از نظر گیم پلی و چه گرافیک و نور پردازی کلی از بقیه نسخه سر داره و خیلی خیلی بهتره البته من فقط 2 دست بازی کردم ولی فوق العاده بود

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

در پاسخ صحبت دوستان در نسخه کنسول ps4 که خودم دارم بازی میکنم هیچ باگی نداره و نور پردازی و چمن خیلی خوب کار شده
    فقط نکته ازار دهنده در کنسول مثل شما نمیتونیم پچ بریزیم که لباس و اسامی تیم ها درست بشه

- - - Updated - - -

در پاسخ صحبت دوستان در نسخه کنسول ps4 که خودم دارم بازی میکنم هیچ باگی نداره و نور پردازی و چمن خیلی خوب کار شده
    فقط نکته ازار دهنده در کنسول مثل شما نمیتونیم پچ بریزیم که لباس و اسامی تیم ها درست بشه

6. 2 کاربر از Ali_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام. دقیقاً طبق چیزی که دوستمون گفت، PES از وقتی موتور مزخرف Fox رو آورد روی کار؛ یعنی همین نسخه ی 16، گند زد به کلّ بازی. دقیقاً همون موقع که بازی منتشر شد تا الآن که دو تا آپدیت هم داده، دقیق دقیق دقیق 10 تا مشکلشو گفتم که هنوزم که هنوزه بعد از 2 تا آپدیت مزخرف، برطرف نشده!
    واقعاً نسخه ی 15 عالی بود از همه لحاظ به غیر از خطاهای مزخرفی که داور می گرفت. اصلاً Gameplay، سنگینی بازیکنا و توپ، حرکات واقعی توپ و بازیکنا، جهش های زیبای دروازه بانا. اصلاً گند زد تو نسخه ی 16، رفت. قبلاً هم گفتم؛ الآنم میگم. Konami شرکت خیلی بی مسئولیّتیه! اصلاً به حرف کاربراش گوش نمیده.
    گرافیکشم که اصلاً صحبتشو نکنیم، بهتره...
    PES از کلّ بازیش یه Gameplay درست درمون داشت که اینم داره از 2016 گند میزنه بهش...
    سلام. داره! چون دقیقاً از وقتی که موتور Fox رو آورد روی کار (نسخه ی 16)، گند زد به Gameplay رفت. اصلاً Gameplay نسخه ی 16 در برابر 15 هیچی نیست... مزخرف به تمام معنا.

دوست خوبم چه اصراری دارید این بازی رو اینقدر بد جلوه بدهید
    هر کی یه سلیقه ای داره
    مثلا من خودمو بکشم نمیتونم با فیفا ارتباط بر قرار کنم
    موتور فاکس از نسخه 2014 امد اینو هر ساکر بازی میدونه و ندونستن شما یعنی اصلا ساکر باز نیستید حتی یه ذره
    بهترین کار کونامی هم استفاده از همین موتوره هنوز خیلی جا داره به بلوغ برسه همین تفاوت چهره ها با نسخه قبلیشو ببین
    قدرت گرافیکی فاکس و من گفتم
    بدون شرح
    تو تصویر این جوریه! تو بازی خیلی گرافیکش پایینه. شبیه نقّاشیه تو بازی. دقّت کن این دفعه! متوجّه میشی.
    در ضمن! این عکسو قبل انتشار بازی منتشر کردن که بگن آره، عین واقعی درست کردیم؛ ولی الآن تو خود بازی دقّت کن. انگار نقّاشی شده...
    در مورد گیم پلی به نظر من هم 2015 از 2016 بهتر بود...

ولی در مورد گرافیک خیلی عجیبه که به نظر دوست عزیز Pitbull2015 گرافیک pes خوب نیست...قبلا هم یه بار بحث شد در مورد مقایسه گرافیک pes و فیفا....بدیهتا گرافیک pes و همینطور انیمیشنش از فیفا خیلی بهتره....واسم عجیبه که به نظر شما pes گرافیکش از فیفا بدتر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرسی

8. 3 کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بله منم تو تاپیک گفتم ولی خیلی مخالفت کردن
    چیزی که کاملا مشخصه نسخه پی اس 4 چه از نظر گیم پلی و چه گرافیک و نور پردازی کلی از بقیه نسخه سر داره و خیلی خیلی بهتره البته من فقط 2 دست بازی کردم ولی فوق العاده بود

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    سلام. خب! نباید این جوری بازی رو Port می کردن دیگه! باید مثل FIFA با حدّاکثر کیفیّت Port می کردن. همیشه نسخه ی PC رو پایین تر نگه میداره Konami...

در مورد گیم پلی به نظر من هم 2015 از 2016 بهتر بود...

ولی در مورد گرافیک خیلی عجیبه که به نظر دوست عزیز Pitbull2015 گرافیک pes خوب نیست...قبلا هم یه بار بحث شد در مورد مقایسه گرافیک pes و فیفا....بدیهتا گرافیک pes و همینطور انیمیشنش از فیفا خیلی بهتره....واسم عجیبه که به نظر شما pes گرافیکش از فیفا بدتر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرسی
    سلام. دوست عزیز! شما یه 2 دست FIFA 16 رو بازی کن؛ می فهمی گرافیک یعنی چی!!! من بار اوّل که بازی کردم، خیلی جا خوردم. بارها از FIFA بازها شنیده بودم گرافیک PES در برابر FIFA هیچی نیست؛ ولی دیگه در این حد فکر نمی کردم گرافیکش عالی باشه! الآن هم اکثراً FIFA رو بازی می کنم؛ گرچه هر دو تا (PES و FIFA) رو سیستمم نصبه!

10. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehsan66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

pesباز بودم از خیلی وقت پیش ،زمان کنسول سگا با بازی فوق العاده international Superstar Socker
    جالب از همون موقع هم کونامی لایسانس کامل بازی رو نداشت و اسامی بازیکن ها یه چیز من دراوردی
    بود ولی استایلشون شبیه واقعیت نظیر باجو،والدرما.....کنسول ps 1 هم محل یکه تازی کونامی بود
    با ps2 هم همینطور که با تغییر نسل این دفعه فیفا جلو زد،فک کنم از فیفا 10 بود..ولی باز هم سمت
    کونامی بودم چون روی کامپیوتر بازی می کردم و فیفا توجه ای به اون نداشت،تا اینکه فیفا ویژگی های
    کنسول و pc رو یکی کرد وقت کوچ من هم رسید.بازم هر سال می خریدمش ولی بعد از نصب و یکی
    دو دست بازی کردن پاک می شد...تا امسال.. 2016 واقعا از لحاظ گیم پلی نسبت به خودش پیشرفت
    داشته.بازی کردنش لذت بخشه انیمشن های بیشتری داره ولی نکات منفی ش واسه من ایناس
    وقتی بازیکن سرنگون می شه و داور خطا نمی گیره اعتراضش به داور یه حالت دار فقط ،نشسته و دست
    هاش رو تکون می ده،موقع خوشحالی بعد از گل وقتی زننده گل در حال دویدن هست و دیگران دنبالش
    حالا اگه یک خوشحالی رو انتخاب کنی وقتی دوربین فوکوس می شه خبری از بقیه بازیکن ها نیست!!!
    گل زن بازی تک و تنها می شه و همین دلیلی می شه واسه من که اکثرا هیچ کدوم از خوشحالی ها رو
    انتخاب نکنم و سمت تابلو های تبلیغاتی بدوم ،گزارش بازی هم هر چی باشه از نسخه های قبل خیلی خیلی
    بهتره ولی بازم جای کار داشت،دروازبان ها هم که هیچی نگم ...ماست...
    کاش کونامی هم از فیفا درس می گرفت و نسخه کنسول ها رو با pc یکی می کرد تا ما هم از نور پردازی
    چمن و گرافیک بازی لذت می بردیم....اخرش pes پیشرفت کرده و بعد از سال ها به نسخه 2017 امیدوار شدم
    Last edited by mehsan66; 12-11-2015 at 11:22.

12. 5 کاربر از mehsan66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بچه ها من هرچی پچ و کرک نصب میکنم بازی اجرا نمیشه
    سیاه میاد بالا
    لطفا اخرین پچ اپدیت بازیکنان را معرفی کنید + کرکی که درست کار کنه
    لا تشکر

- - - Updated - - -

بچه ها من هرچی پچ و کرک نصب میکنم بازی اجرا نمیشه
    سیاه میاد بالا
    لطفا اخرین پچ اپدیت بازیکنان را معرفی کنید + کرکی که درست کار کنه
    لا تشکر

14. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

هرچی از دورازه بان بد گفته بشه،ولی با دروزاه بانشون بهتز از خط حمله میشه به حریف گل زد

16. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در پیشرفت pes شکی نیست،نسخه16 کاملا برتر از 15 هست ،هیچ نقطه مثبتی در 15 وجود نداره نسبت به 16.
    گیم پلی بسیار روان تر شده،گرافیک هم پیشرفت لاک پشتی رو داره ادامه میده که طبیعیه چون سالانه داره آپگرید میشه،(اکثر بازی هایی که جهش گرافیکی داشتن و دارن.. هر چندسال نسخه جدید میاد)
    --------------------
    فقط یک مشکلی دارم اونم فکر میکنم بخاطر قدیمی بودن درایور کارت گرافیکه،رزولوشن لپ تاپ 1366*768 هست با اتصال به مانیتور fhd در تنظیمات pes16 وضوح فول اچ دی نیست ،حتی همون 1366*768 هم نیست حداکثر وضوح به 1280*720 کاهش پیدا میکنه :/
    Last edited by NEED FOR PC; 13-11-2015 at 09:08.

18. 2 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

در پیشرفت pes شکی نیست،نسخه16 کاملا برتر از 15 هست ،هیچ نقطه مثبتی در 15 وجود نداره نسبت به 16.
    گیم پلی بسیار روان تر شده،گرافیک هم پیشرفت لاک پشتی رو داره ادامه میده که طبیعیه چون سالانه داره آپگرید میشه،(اکثر بازی هایی که جهش گرافیکی داشتن و دارن.. هر چندسال نسخه جدید میاد)
    --------------------
    فقط یک مشکلی دارم اونم فکر میکنم بخاطر قدیمی بودن درایور کارت گرافیکه،رزولوشن لپ تاپ 1366*768 هست با اتصال به مانیتور fhd در تنظیمات pes16 وضوح فول اچ دی نیست ،حتی همون 1366*768 هم نیست حداکثر وضوح به 1280*720 کاهش پیدا میکنه :/
    فکر کنم اگر مانیتور را قبل از نصب کردن بازی وصل میکردین میومد

- - - Updated - - -

--------------------
    فکر کنم اگر مانیتور را قبل از نصب کردن بازی وصل میکردین میومد

20. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •