تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 848 اولاول ... 4484909192939495969798104144194594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

افزایش قیمت آب و برق و نان و....هم لابد تصمیم گیرنده دشمن بوده؟؟؟؟حتما رشد اقتصادی و کاهش تورم با افزایش 30% قیمت نان و 70%مرغ جزو حقایق انکارشدنی هست؟؟؟؟
    من نمیدونم تا کی میخاییم خودمون را گول بزنیم
    وقتی اقتصاد مملکت از اساس مشکل داره هر دولتی باشه همین هست
    وقتی وابسته به نفت هستیم و صنعت ویرانه وضعیت بهتر نمیشه
    بجای اینکه تقصیر گردن دولت و حکومت بندازین باید کسایی رو سر کار بیاریم که تو همین شرایط بتونن وضعیت اقتصاد رو بهبود بدن
    سیاست های اقتصادی این دولت نسبت به دولت قبلی بهتر نیست؟
    همین مذاکرات باعث ورداشتن تحریم و فشار و جلوگیری از سقوط ریال نکرد؟

وقتی اقتصاد این هست که نمیشه جلوی افزایش قیمت رو گرفت....دولتی که بودجه اش از نفت باشه باید برای جلوگیری از افزایش قیمت ز پول نفتش استفاده کنه و این باعث میشه توسعه عمرانی و بهداشتی و صنعتی و ..... متوقف بشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

افزایش قیمت آب و برق و نان و....هم لابد تصمیم گیرنده دشمن بوده؟؟؟؟حتما رشد اقتصادی و کاهش تورم با افزایش 30% قیمت نان و 70%مرغ جزو حقایق انکارشدنی هست؟؟؟؟
    من نمیدونم تا کی میخاییم خودمون را گول بزنیم
    بجای اینکه تقصیر گردن دولت و حکومت بندازین باید کسایی رو سر کار بیاریم که تو همین شرایط بتونن وضعیت اقتصاد رو بهبود بدن

3. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وقتی اقتصاد این هست که نمیشه جلوی افزایش قیمت رو گرفت....دولتی که بودجه اش از نفت باشه باید برای جلوگیری از افزایش قیمت ز پول نفتش استفاده کنه و این باعث میشه توسعه عمرانی و بهداشتی و صنعتی و ..... متوقف بشه
    من نمیخوام بحث سیاسی کنم ولی همین دولت به قول شما صادق ! روز اول گفت حقایق رو همه رو به مردم میگم ، وقتی ما این همه به نفت وابسته هستیم چه جوری این آقا میاد میگه برا ما که مهم نیست قیمت نفت کم شد !
    صداقت اینه !؟
    من خودم یه زمانی به این آقا رای دادم ولی الان مثل ... پشیمونم !
    از قبلی هم بدتره فقط ظاهر خوبی داره !

5. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینجا کسی منکر خراب بودن اوضاع افتصادی نیست ولی تورم15% و رشد اقتصادی!!!!!!!!!!!!!یا افزایش قیمتها را چه کسی باور میکنه؟؟؟؟؟
    فعلا که قرار بود 100روزه همه چی گل و بلبل بشه ولی ما که بهبودی ندیدیم!!!در مورد تحریم و مداکره و ..هم که خودمون میدونیم مهم نظر کی هست!!!!وابستگی به نفت حتما باعث میشه که کسری را باید از جیب مردم بیچاره باید زد؟؟؟؟مالیات و حذف یارانه فقط برای کارمند بدبخته؟؟؟؟؟یا افزایش تعرفه پیامکها؟؟؟؟اینترنت که دیگه هیچی نگیم بهتره....

7. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمیخوام بحث سیاسی کنم ولی همین دولت به قول شما صادق ! روز اول گفت حقایق رو همه رو به مردم میگم ، وقتی ما این همه به نفت وابسته هستیم چه جوری این آقا میاد میگه برا ما که مهم نیست قیمت نفت کم شد !
    صداقت اینه !؟
    من خودم یه زمانی به این آقا رای دادم ولی الان مثل ... پشیمونم !
    دوست عزیز ...... این حاکمیت این شرایط حاضر رو داره ( نمیگم بد هست یا خوب).....اما بنظر شما کسی بهتر هست که سیاست آرامش داره یا کسی که سیاست هیجانی؟
    شما که توقع ندارین این دولت یا هر دولتی بیاد متخلفین دانه درشت رو معرفی کنه؟
    تا وقتی هم که وضعیت تولید و صنعت خراب باشه اقتصادی که وابسته به نفت هست رشد نمیکنه
    وقتی اقتصاد توسعه نداشته باشه بهبود وضعیت معیشت مردم هم ایجاد نمیشه....تورم بالا میره....قدرت خرید پایین میاد
    اما اقتصادی که ارز امروزش با فرداش زمین تا آسمون فرق داره میتونه رشد داشته باشه یا اقتصادی که ارزش پایدار داره؟
    اما توسعه روابط و تجارت با کشور توسعه یافته بهتر هست یا با کشور توسعه نیافته؟

خودمون هم میدونیم شرایط کشور جوری هست که اون شخصی که شماها آرزو دارین که بیاد و همه چیز رو کن فیکن کنه و قانون رو عوض کنه و آزادی رو زیاد کنه و اینترنت بدون ف/ی/ل/ت/ر بیاره و ....... تو خوابتون هم نمیاد
    پس بهتره کسی سر کار باشه که سیاستش عاقلانه تر هست و برنامه توسعه داره

این تاپیک هم جای بحث سیاسی نیست و این پست ها هم بزودی پاک میشن
    Last edited by M.R.S.; 23-03-2015 at 20:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اینو قبول ندارم اگه قبلی بود و با در نظر گرفتن نفت ==> فکر کنم 14 -15 هزار تومن شده بود دلار

10. این کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز ...... این حاکمیت این شرایط حاضر رو داره ( نمیگم بد هست یا خوب).....اما بنظر شما کسی بهتر هست که سیاست آرامش داره یا کسی که سیاست هیجانی؟
    تا وقتی هم که وضعیت تولید و صنعت خراب باشه اقتصادی که وابسته به نفت هست رشد نمیکنه
    وقتی اقتصاد توسعه نداشته باشه بهبود وضعیت معیشت مردم هم ایجاد نمیشه....تورم بالا میره....قدرت خرید پایین میاد
    اما اقتصادی که ارز امروزش با فرداش زمین تا آسمون فرق داره میتونه رشد داشته باشه یا اقتصادی که ارزش پایدار داره؟

خودمون هم میدونیم شرایط کشور جوری هست که اون شخصی که شماها آرزو دارین که بیاد و همه چیز رو کن فیکن کنه و قانون رو عوض کنه و آزادی رو زیاد کنه و اینترنت بدون ف/ی/ل/ت/ر بیاره و ....... تو خوابتون هم نمیاد

همه حرف های شما درست ولی جواب من این نبود ! منظور منم یه چیز دیگه بود

اینو قبول ندارم اگه قبلی بود و با در نظر گرفتن نفت ==> فکر کنم 14 -15 هزار تومن شده بود دلار
    نه برادر من اون زیاد شدن قیمت به خاطر شروع تحریم ها بود که دلار رسید به 3500 ! اون اواخر دوران ایشون هم رو 3500 مونده بود دیگه زیاد تغییری نداشت !

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

تاوقتی که یکعده بخاهند بی عرضگی خودشون را در برابر بی عرضگی قبلی نشون بدهند وضع بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه!!!دقیقا مثل سایست مسخره پارس افلاین که استدلالش اینه که چون همه میخان شبانه را جمع کنند منم جمع میکنم....هروقت خدای نکرده مذاکرات شکست خورد که مسئولش مشخصه اونوقت ببنید کی میتونه دلار را کنترل کنه و شما سنگش را به سینه بزنید!!!که ارز امروزش با فردا فرق میکنه یا نه!!!هرچند قبل عید هم نوسانگیری جالبی روی دلار از 3400 تا 3150 صورت گرفت و دوباره تا3350 هم بردند!!!
    آرامش هم که شاید شما میبینی ولی من اسمش را میگذارم آرامش پیش از طوفان!!!!خیلی جاالب از جواب دادن طفره میرید!!!!مالیات بر ارزش افزوده 9% و افزایش شدیدی آمار بیکاران در شرایط رکود نشان از برنامه توسعه و عقلانیت داره!!!همونطور که تورم هم واقعا بصورت عینی کاهش داشته!!!مثل مرغ و پرتقال

14. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تاوقتی که یکعده بخاهند بی عرضگی خودشون را در برابر بی عرضگی قبلی نشون بدهند وضع بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه!!!دقیقا مثل سایست مسخره پارس افلاین که استدلالش اینه که چون همه میخان شبانه را جمع کنند منم جمع میکنم....هروقت خدای نکرده مذاکرات شکست خورد که مسئولش مشخصه اونوقت ببنید کی میتونه دلار را کنترل کنه و شما سنگش را به سینه بزنید!!!که ارز امروزش با فردا فرق میکنه یا نه!!!هرچند قبل عید هم نوسانگیری جالبی روی دلار از 3400 تا 3150 صورت گرفت و دوباره تا3350 هم بردند!!!
    آرامش هم که شاید شما میبینی ولی من اسمش را میگذارم آرامش پیش از طوفان!!!!خیلی جاالب از جواب دادن طفره میرید!!!!مالیات بر ارزش افزوده 9% و افزایش شدیدی آمار بیکاران در شرایط رکود نشان از برنامه توسعه و عقلانیت داره!!!همونطور که تورم هم واقعا بصورت عینی کاهش داشته!!!مثل مرغ و پرتقال
    حرف من این هست که ما همیشه بین گزینه بد و بدتر هستیم....هیچ راه دیگه ای هم نداریم
    اون منجی که شما انتظارشو میکشین که از همین سیستم بیاد و همه چیز رو کن فیکون کنه هرگز نخواهد آمد
    مساله این نیست که مذاکرات به نتیجه میرسه یا نمیزارن برسه......مساله این هست که چه گروهی پافشاری کرد و سیاستش رو بر پایه ادامه مذاکره گذاشت
    وقتی ماکرات پیشرفت کرد هم لحن ها عوض شد
    مالیات که بنده خودم یکی از مالیت دهنده ها به دولت هستم هم باید هر سال بیشتر بشه
    درست هست که درآمد هم باید بیشتر بشه اما افزایش درآمد بر پایه یک اقتصاد منطقی هست....اگه دولت مالیات رو افزایش نده دچار کسری بودجه میشه و برای اینکه جلوی نارضایتی رو بگیره باید پول نفت رو بجای سرمایه گذاری در عمران ، دستی به خانوار واریز کنه و این یکی ویران شدن یک اقتصاد ( که البته خودش خراب هست)

اقتصاد ما که تورم و افزایش قیمت و درآمد و وضع زندگی مردم بهش وابسته هست مثل یک چرخه که 100 جاش سوراخه..... با 10 تا وصله درست نمیشه.....باید کل چرخ عوض بشه
    این هم فقط با اومدن منجی خیالی شما امکان پذیر هست.........پس همین رو بچسبین که تحریم رو بیشتر نکردن و نفتمون تحریم نشده و تهدید به جنگ نمیکنن

با عرض پوزش برای اینکه از قوانین انجمن تخلف نکرده باشم این آخرین پستم درباره این بحث در اینجا خواهد بود
    Last edited by M.R.S.; 23-03-2015 at 22:21.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

این پارس آفلاین بی پدر مادر پدر مارو در آورد . 2 روزه هر کاری میکنم آی پی جز 5.78 بهم نمیده میگن اگه اینو نمیخوای آی پی استاتیک بگیر ... با این پینگ مزخرفشون . برای شما چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •