شما اول مشخص کن که Part Number رم شما کدوم یک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟
شما اول مشخص کن که Part Number رم شما کدوم یک از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟
سلام مهدی
جواب ما رو هم بده منتظزر هستم
یه چیزی بگو دیگه ......................
نه اصلاً روی هت سینک بر چسبی هیچ وقت من ندیدم!!!
تنها از توی باکس که در میاری همونجوری یک مقدار سیلیکون روی هت سینک فابریک هست میگذاری روی پردازنده و می بیندیش
احتیاج هم به سیلیکون اضافی نداری اگر پردازنده باکس بوده همه چیز در حالت استاندارد هست
آقا مهدی جسارت کردم جواب دادم به بزرگی خودت ببخش![]()
سلام دوست من
من اصلان دست به خمیر سیلیکون نزدم و فقط فن رو گزاشتم و بستم
حالا باید چه کار کنم باید سی پی یو رو باز کنم و خمیر رو به مالم به پشت سی پی یو چه کار باید بکونم
بايد فن رو باز كنيد و لايه نازكي از خمير سيليكون بين CPU و Heatsink بماليد و دوباره فن رو نصب كنيد. خمير سيليكون باعث ميشه فاصله بين سطح بيروني CPU و Heatsink به جاي لايه هاي نازك هوا با يك ماده رساناي گرمايي پر بشه.
GOLD GX XTC هست ولي نميدونم كدوم REV هست اينشو از كجا بفهمم ؟
روي پكش زده ؟
سلام دست درد نکوونه
الان دست به کار می شم
فقط یه سوال داشتم ایا باعث می شه که دما بهتر بشه مثلان 7 یا 10 درجه خنک تر بشه؟![]()
آره باعث ميشه دماي پردازندت پائينتر بياد حتي ممكن بيشتر از اينم خنك بشه
سلام دوستان
خوب من سی پی یو رو باز کردم دیدم خود خمیره پخش شوده امده درستش کنم نزدک بود بدتر کنم
دیگه بهش دست نزدم خودش بخش شوده بود ولی انگاره کمی کم بود
در کل با یه بد بختی این فن رو بستم و این دفعه محکم تر از دفعه قبل شود
اومدم با نرم افزار تست کردم این دفعه دما حدود 3 درجه کاهش یافته قبلان رویه 62 گیر کرده بود الان روی 59
چند نکته هم لازم به ذکر است من پروفایل BIOS رو به حالت دیفالت دراوردم ( یعنی الان هیچی اوری در کار نیست)
یه نکته دیگه قبلان سرعت سی پی یو من در حال اخرین روی 3003 بود الان روی 2999 است که البته CPU z نشون می ده 3000 رم الان اور نیست
مهدی جان یه خوده توضیح می دید که غزییه چی و چی شود
مهدی شما به ما یه برنامه برای اور کردن به ما بدید( یعنی برنامه ریزی)
تا ما طبق اون برنامه بریم جلو و تست کنیم ببینم چطوری می شه و ایا دما خیلی بالا میره
ممنون می شم کمی توضیح و کمک کنید ببینم شاید دیدم در حالت اور هم بالاتر از 62 نرفت
منتظزر پاسخ شما هستم
![]()
سلام دوستان
خوب یکی جواب ما رو هم بده دیگه.................
راستی من یه چیزی فهمیدم سیستم به دو صورت فنش کار میکنه نگاه کنید تویه عکس
وقتی رویه نوشته دومی کلیک می کنم پاینش یه چیزی ظاهر می شه و توش درصد نوشته؟
ایان همین نیست که باعث گرم شودن سیستم شود
می شه بفرمایید این دو نوشته بام هم چه فرق دارند؟
اینم گزینه به صورت انتخاب شود و زدن کلید اینبل
![]()
Last edited by sinaset; 17-07-2008 at 18:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)