تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 168 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

داریم میبازیم ولی دارم افتخاراتی هم در کنارش کسب میکنیم.
    سوشای عزیز رقابت تنگاتنگی با لوسیانو داره!!!همچنین داره گلزن ترین دروازه بان پرسپولیس تبدیل میشه!!
    حاج محسنم سوشا رو تو این راه با دادن پاس گل یاری میکنه....................
    اولین اتفاق مثبت این بود که آقای جعفر پور کنار گذاشته شد....................
    50 روز فرصت بسیار خوبیه برای باز سازی تیم و رسیدن مصدومان(شایدم تغییر سرمربی که تقریبا محاله،درخشان بد نیست،هر گلی که میخوریم بعدش جبران میکنیم اگه بازیکنامون بذارن و کلا بهتر بازی میکنیم)
    امیدوارم سیاسی بیاد بیرون اگه نمایشش تموم شد...........................

2. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال
    من تو این چند روزی که بازی ها رو از تلویزیون دیدم سرعت بازی ها به طور باور نکردنی زیاد بود ، یعنی اصلا بعید لیگ ایران با این سرعت بازی کنه
    سرعت جریان توپ ، سرعت دوییدن بازیکنا همگی با سرعت زیاد ( به نظرم ) غیر طبیعی بودن
    واقعا همینجوره یا تندش کردن
    آخه واقعا سرعتش غیر طبیعیه از سرعت فوتباله اروپا هم بیشتره

4. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال
    من تو این چند روزی که بازی ها رو از تلویزیون دیدم سرعت بازی ها به طور باور نکردنی زیاد بود ، یعنی اصلا بعید لیگ ایران با این سرعت بازی کنه
    سرعت جریان توپ ، سرعت دوییدن بازیکنا همگی با سرعت زیاد ( به نظرم ) غیر طبیعی بودن
    واقعا همینجوره یا تندش کردن
    آخه واقعا سرعتش غیر طبیعیه از سرعت فوتباله اروپا هم بیشتره
    رفتن توی اپشن گیم اسپید رو دو کردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

النصر عربستان یه بازیکن داره اندازه سقف بودجه باشگاه های ایرانی!

آدریان میرزیوسکی بازیکن لهستانیه که النصر عربستان، بابتش 14 میلیارد تومن هزینه کرده
    .
    .
    .
    .
      محتوای مخفی: بررسی تیم های همگروه پرسپولیس/ آغاز با شوالیه های سرخ و پایان با عنکبوت های سیاه! 

فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا در کوالالامپور قرعه کشی شد و تیم پرسپولیس در گروه اول با النصر عربستان، لخویا قطر و برنده (بنیادکار ازبکستان- الجزیره امارات) همگروه شد.

مسابقات فصل جدید از روز 5 اسفند آغاز می شود و پرسپولیس مسابقات را با دیدار مقابل لخویا در آزادی آغاز و با دیدار احتمالی مقابل الجزیره در آزادی به پایان می برد.
    پرسپولیس در صورت صعود از این گروه در مرحله یک هشتم نهایی ممکن است با فولاد خوزستان روبرو شود. وضعیت حریفان پرسپولیس در فصل جدید بدین صورت است:

لخویا قطر
    باشگاه تازه تاسیس قطری که 5 سال بیشتر عمر ندارد و متعلق به پلیس این کشور است، در چهار فصل اخیر 3 بار قهرمان لیگ قطر شده است.
    لخویا که به شوالیه های سرخ معروف است، اکنون با 30 امتیاز حاصل از 13 بازی (9 برد و یک باخت و 3 تساوی) در رده دوم جدول 14 تیمی قطر قرار دارد.

میشل لادروپ از تیرماه سال جاری هدایت این تیم را بر عهده گرفته است. چیکو فلورس (اسپانیا)، یوسف مسکانی(تونس)، ولادیمیر ویس (اسلواکی) و نام تائه هی (کره جنوبی) بازیکنان خارجی این تیم هستند.
    4 بازیکن قطری این تیم نیز در فهرست آخرین تیم ملی قطر بوده اند. سباستین سوریا ستاره ارگوئه ای الاصل تیم ملی قطر نیز در لخویا بازی می کند. تائه هی نام کره ای با 6 گل بهترین گلزن لخویا در لیگ قطر است.

لخویا در لیگ قهرمانان آسیا سابقه رویارویی با سپاهان و تراکتورسازی را دارد: یک برد و یک باخت مقابل سپاهان و یک برد و یک تساوی مقابل تراکتور در فصل گذشته.

النصر عربستان
    النصر با سابقه 60 ساله و با لقب باشگاه جهانی، سابقه 7 قهرمانی در لیگ عربستان را دارد که آخرین آن در فصل گذشته بود.
    این تیم در فصل جاری لیگ عربستان، با 28 امتیاز حاصل از 9 برد، یک تساوی و یک باخت در صدر جدول لیگ حرفه ای عربستان قرار دارد.
    تنها باخت این تیم نیز در آخرین بازی اش رقم خورده است.

خورخه داسیلوا مربی 53 ساله اروگوئه ای از 40 روز پیش هدایت النصر را بر عهده گرفته است. محمد حسین (بحرین)، گابریل مارکوئوینهوس و هرنانه ویدال (برزیل) و آدریان میرزیوسکی (لهستان) بازیکنان خارجی النصر هستند.
    النصر برای خرید بازیکن لهستانی بیش از 14 میلیارد تومان پرداخت کرد. حسین عبدالغنی ملی پوش سابق عربستان که اکنون 37 ساله است و روزگاری رقیب مهدوی کیا بود، کاپیتان النصر است.
    النصر در آخرین فهرست تیم ملی عربستان 4 بازیکن داشت. محمد السهلاوی با 8 گل زده بهترین گلزن النصر در لیگ عربستان است.

النصر آخرین بار در فصل 2011 لیگ قهرمانان آسیا حاضر بود که مقابل استقلال یک برد و یک باخت بدست آورد.

برنده پلی اف 3 (الجزیره امارات- بنیادکار ازبکستان)
    با توجه به میزبانی بنیادکار ازبکستان، شانس برد این تیم بیشتر است. اما باید توجه داشت که از قدرت بنیادکار ازبکستان در سال های اخیر کاسته شده است.
    بنیادکار فصل 2014 لیگ ازبکستان را با مقام چهارمی و جام حذفی را با نایب قهرمانی به پایان برد که بدترین مقام این تیم طی 9 فصل گذشته بود.

سرگی لوشان 41 ساله بازیکن سابق تیم ملی ازبکستان در 6 ماه اخیر سرمربی بنیادکار بوده است.
    مینوری ساتو (ژاپن)، الکساندر پیچور (اوکراین)، ایوان میلوشویچ (صربستان) و سمیر بکریچ (بوسنی) چهار بازیکن خارجی این تیم هستند.
    بنیادکار در آخرین فهرست تیم ملی ازبکستان فقط 2 بازیکن داشت. سردار رشیدف با 10 گل بهرتین گلزن بنیادکار در فصل 2014 لیگ ازبکستان بود.

بنیادکار در سال های اخیر همیشه با ایرانی ها همگروه بوده است که فصل قبل فولاد یک برد و یک تساوی مقابل این تیم بدست آورد.
    پرسپولیس نیز سابقه 3 بازی مقابل این تیم را دارد با دو باخت خانگی و یک تساوی در ازبکستان.

الجزیره امارات با لقب عنکبوت ها، فصل قبل در لیگ امارات سوم شد و سهمیه آسیایی را بدست آورد.
    این تیم در فصل جاری با 21 امتیاز از 6 برد و 3 تساوی و 2 باخت در رده چهارم لیگ امارات قرار دارد.

اریک گرتس بلژیکی از خردادماه امسال هدایت الجزیره را بر عهده گرفته است. میرکو ووچینوویچ (مونته نگرو)، مانوئل لانزینی (آرژانتین)، ژوسیل داسیلوا (برزیل) و جاناتان پیترویپا (بورکینافاسو) بازیکنان خارجی الجزیره هستند.
    البته ژوسیل تابعیت فلسطینی گرفت تا به عنوان سهمیه آسیایی محسوب شود! ووچینیچ ستاره سابق تیم رم با 15 گل زده بهرتین گلزن لیگ امارات محسوب می شود.
    الجزیره در آخرین فهرست تیم ملی امارات، 4 بازیکن داشت از جمله علی خسیف دروازه بان و علی مبخوت ستاره جوان سال های اخیر فوتبال امارات.

الجزیره در سال های اخیر همیشه با تیم های ایرانی همگروه بوده است و فصل قبل نیز استقلال را در آزادی برد اما در امارات باخت.

پیش بینی
    پرسپولیس در گروه خیلی سختی قرار گرفته است و با توجه به وضعیت فعلی این تیم، بازی های سختی پیش روی خواهد داشت.
    اما در صورت تقویت طی دو ماه آینده، می توان انتظار داشت پرسپولیس به همراه النصر تیم های صعود کننده از این گروه باشند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چیزی که واقعا منتظرش بودم...

در صورت موافقت وزارت ورزش؛
    هدايتي براي پرسپوليس بازيکن‌ مي خرد

حسين هدايتي بعد از صحبتي که با حميد درخشان داشت قول همکاري براي در اختيار گذاشتن بودجه خريد بازيکن در نيم فصل را داد.

محتوای مخفی: متن خبر 
    به گزارش "ورزش سه" حسین هدایتی، مالک باشگاه استیل آذین و رییس هیات مدیره سابق پرسپولیس با توجه به مشکلاتی که در هیات مدیره و در راس آن برای حمیدرضا سیاسی به وجود آمده به درخشان قول همکاری داد.

طی این گفتگو مقرر شد حسین هدایتی بودجه لازم برای در اختیار گرفتن بازیکن در نقل و انتقالات نیم فصل را در اختیار حمید درخشان قرار دهد و سرمربی پرسپولیس نیازهای تیمش را برطرف کند.

البته این موضوع بستگی به این دارد که وزارت ورزش همکاری حسین هدایتی را در این مقطع بپذیرد.
    مالک باشگاه استیل آذین در فصل گذشته هم بخشی از مبلغ رضایتنامه محمدرضا خلعتبری برای حضور در این تیم را پرداخت کرده بود.

فقط امیدوارم وزارت ورزش مثل سری قبل سنگ نندازه جلوش
    Last edited by mojtabaivi; 13-12-2014 at 22:26.

10. 3 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خدا خیرش بده.
    ثابت کرده همیشه پشت پرسپولیس بوده در هر موقعی.
    ولی فکر نکنم وزارت خوشی پرسپولیس رو بخواد.

12. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درخشان: شرايط عوض نشود، ادامه نمي‌دهم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر شرايط در باشگاه پرسپوليس به همين صورت باشد ديگر نمي‌توانم در اين تيم کار کنم چرا که آبرويم را بيشتر از هر چيز ديگري دوست دارم.
    به گزارش "ورزش سه" و به نقل ازفارس، حمید درخشان با حضور در برنامه 4-4-2 رادیو جوان درباره آخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس و موضوعات مختلف دیگری صحبت کرد که در زیر می‌خوانید:

حمید درخشان درباره حضورش در پرسپولیس گفت: من برای کمک به این تیم آمده‌ام و بعد از اینکه با مسئولان باشگاه مذاکره کردم و به توافقاتی هم رسیدم سرمربیگری پرسپولیس را قبول کردم.

وی درباره اینکه گفته می‌شود درباره آینده کاری او در پرسپولیس ابهاماتی وجود دارد، افزود: خود من درباره این مسائل تاکنون ابهاماتی نشنیدم و اگر ابهامی هست از بیرون از باشگاه است اما از طرف هیئت مدیره که تصمیم‌گیرنده باشگاه است تاکنون هیچ حرف و حدیثی درباره من و آینده کاری‌ام در میان نیست.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه مدیرعامل این باشگاه در ابتدای حضورش به عنوان سرمربی گفته بود درخشان سرمربی موقت پرسپولیس است، اظهار داشت: همه مربیان موقت هستند و هیچ مربی برای 10، 20 سال انتخاب نمی‌شود و مربی که یکی دو سال در تیم باشد موقت به حساب می‌آید و این طبیعت فوتبال است. چمدان مربی همیشه پشت در آماده است و فوتبال فراز و نشیب زیادی دارد اما تاکنون کسی به من اولتیماتوم نداده و با اقتدار به کارم ادامه می‌دهم تا ببینیم بعداً چه پیش می‌آید.

وی گفت: باشگاه هیچ مسئله‌ای درباره بودن و نبودن من مطرح نکرده و بیشتر صحبت‌ها تحلیل دوستان در رسانه‌ها است اما هیچ‌گاه در باشگاه این حرف‌ها نبود و سیاسی همیشه با اقتدار از من حمایت می‌کرد و حضور او برای من قوت قلب بود. البته مدیرعامل می‌تواند در کادر فنی تغییرات ایجاد کند و این حق مسلم مدیرعامل است و در همه جای دنیا هم شرایط به همین شکل است و اگر نتیجه نگیری باید از تیم بروی چراکه فوتبال حرفه‌ای با کسی شوخی ندارد اما برای ارزیابی کار من باید دید آیا ابزار کامل در اختیار من بود؟ امکانات لازم را در اختیار داشتم؟ بازیکنانی که می‌خواستم جذب شدند؟ اگر این شرایط بود و من نتیجه نگرفتم می‌توانند کنارم بگذارند.

درخشان در خصوص اینکه پیش از حضور در پرسپولیس چه نگاهی به این باشگاه داشت و الان چه نگاهی به این باشگاه دارد، گفت: نگاه من این بود که این باشگاه موجودیت دارد و می‌توان به آن کمک کرد اما بازیکنان وقتی از بند مصدومیت رها شدند و دو بازیکن ما رسیدند اما دو بازیکن خوب مانند صادقیان و حقیقی را از دست دادیم. صادقیان محروم بود و پس از اینکه در آستان رسیدن به آمادگی قرار داشت مصدوم شد و حقیقی و عالیشاه هم همین‌طور و من دلم خوش بود که بازیکنان می‌رسند اما این اتفاق نیفتاد و نه تنها تیم بدون مصدوم نشد بلکه محروم هم دادیم از اینجا به بعد مهم این است که الان گرفتار معضلی به نام بازداشت مدیرعامل شده‌ایم و ما حتی برای جابه‌جایی یک کاغذ ساده برای جذب بازیکن دچار مشکل هستیم و نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم چرا که دست ما بسته است البته از کاشانی، کلانی، خواجه‌وند، سلیمی و... تشکر می‌کنم و از آنها تقاضا کردم که جلسه‌ای بگذاریم تا مشخص شود چه راهکاری برای تیم در نظر بگیریم.

وی اظهار داشت: من درباره حضور محسن مسلمان در پرسپولیس حرف‌هایی زدم و حتی به توافقاتی هم رسیدیم اما این مسئله شخصی نیست که خودم بروم و دست بازیکن را بگیریم و با خودم بیاورم بلکه این یک سلسله مراتب است که باید راه قانونی آن طی شود ما الان 10 روز است که مکاتباتی با سایپا برای جذب بابک حاتمی انجام داده‌ایم اما مدیرعامل نداریم که چکی برای این باشگاه صادر کنیم و بابک حاتمی را در اختیار بگیریم در این شرایط من اذیت می‌شوم چرا که زمان طلایی برای جذب بازیکن از دست می‌دهیم ما بازی‌های سختی در پیش داریم و می‌دانیم که باید تیم ترمیم شود چون حریفان ما در آسیا قدرتمند هستند آنها بازیکن 6 میلیون دلاری دارند و تدارک خوبی برای بازی‌ها می‌بینند اما ما اگر اینگونه غفلت کنیم له می‌شویم و باید مجهز به مسابقات برویم البته سازمان لیگ مجوز جذب 6 بازیکن را برای ما صادر کرد اما هنوز هم این مسئله تأیید نشده و ما باید در حالی که تیم را تقویت کنیم همه مسائل در حد حرف باقی مانده است و حتی نتوانسته‌ایم یک نفر را جذب کنیم.

درخشان درباره بازداشت سیاسی هم گفت: کار خوبی نیست که سیاسی را بازداشت کردند و این مسئله هیچ جای دنیا اتفاق نمی‌افتاد اما در کشور ما این مسائل پیش می‌آید هرچند که من نمی‌خواهم وارد ریز مسائل شوم. شرایط ما مثل خانواده‌ای شده که بزرگتر ندارد. البته می‌شد از آن زمان برای پرسپولیس سرپرست موقت در نظر گرفت که حق امضا داشته باشد اما هنوز این مسئله انجام نشده و ما هنوز بلاتکلیف هستیم. البته اگر زمان داشتیم عجله نمی‌کردیم.

وی درباره عملکرد نیلسون و سوشا مکانی در درون دروازه پرسپولیس اظهار داشت: هر دروازه‌بانی که کمترین اشتباه را داشته باشد در تیم ما بازی می‌کند اما شما به عملکرد دروازه‌بانان ما نگاه کنید که دروازه‌بانی مثل نیلسون با 38 سال سن و تجربه چه اشتباهاتی عجیبی انجام داد به طوری که او در سه بازی مقابل نفت مسجد سلیمان، سایپا و نفت تهران اشتباهاتی کرد که 9 امتیاز را از ما گرفت و البته سوشا مکانی هم در سه بازی عملکرد خوبی نداشت و این می‌شود 18 امتیاز. دروازه‌بان نقطه آخر تیم است و اشتباه دروازه‌بان برای مربی غیر قابل قبول است و مربی نمی‌تواند قبول کند که دروازه‌بان این‌طور اشتباه کند.

وی در پاسخ به این سؤال که با این شرایط قصد جذب دروازه‌بان دیگری دارید یا نه، گفت: الان به دروازه‌بان دیگر فکر می‌کنیم اما اگر نتوانیم دروازه‌بانی جذب کنیم باید با همین دروازه‌بانان کار را ادامه دهیم اما به هر حال دروزاه‌بان نقطه قوت تیم است اما اگر ما یک گلر داشته باشیم ما می‌شویم بنده دروازه‌بان و هرچه او می‌گوید باید گوش دهیم.

سرمربی پرسپولیس درباره اینکه به نظر می‌رسید با برخی از بازیکنان پرسپولیس مماشات می‌کرد، اظهار داشت: وقتی پرسپولیس را تحویل گرفتم این تیم 7 مصدوم داشت که از 18 بازیکن فقط 11 بازیکن باقی می‌ماند و اگر از این 11 بازیکن دو گلر را از تیم کنار بگذاریم و سه بازیکن را هم اخراج کنم جمعاً 6 بازیکن برای من می‌ماند و با این شرایط نمی‌توان وارد مسابقات شد اما بعد از اینکه ما با یکسری از بازیکنان برخورد کردیم دیگر کسی موردی از آنها ندید اما ما مجبور بودیم که چون دست‌مان خالی بود قدری دست به عصا حرکت کنیم اما اگر بازیکن بگیریم دیگر کسی نمی‌تواند برای ما ناز کند و با هرکس که شرایط خوبی نداشته باشد برخورد می‌کنیم.

درخشان درباره اینکه کی‌روش در تیم ملی با بازیکنان متخلف برخورد می‌کرد اما در پرسپولیس شرایط این طور نیست، اظهار داشت: اگر کی‌روش دو دروازه‌بان داشت آیا او هم از این کارها می‌کرد؟ به هر حال شرایط ما با تیم ملی فرق دارد و باید در این میان تعامل می‌کردیم تا بازیکنان درست شوند.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که اگر شرایط به همین گونه بماند او در پرسپولیس ماندنی خواهد شد یا نه، اظهار داشت: واقعاً شرایط سخت است و اگر وضع به همین منوال بماند نمی‌توانم کار را ادامه دهم چرا که من اعتبار و آبرویم را وسط گذاشتم و به پرسپولیس آمدم اما آبرویم را بیشتر دوست دارم و به پرسپولیس آمدم تا به این تیم کمک کنم نه اینکه فنا شوم چرا که هواداران پرسپولیس از من انتظارات زیادی دارند.

درخشان در پایان خاطرنشان کرد: آستانه تحمل من تا همین‌جا است که بازیکن جذب کنیم اما بعد از آن دیگر آستانه تحملی وجود ندارد که بخواهیم به خاطر آن فرصت را از دست بدهیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چرا دروازه بانا مقابل فولاد ليز ميخورن يا پاشون كج ميشه!؟ توهم توطئه نيست(اين ديگه اصلا نيست!) لجنزاري داريم كه هر
    كثافتي توش هست! ضمنا انتقاد از درخشان خيلي مضحك هست و جوگيرانه.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با انتخاب درخشان از چاه افتادیم به چاله

مایی که میخواستیم دایی بره،دنبال یه مربی واقعی بودیم،نه یکی بدتر از دایی

پرسپولیس رو دارن از بالا نابود میکنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

انتخاب درخشان رو که از همون اول هم معلوم بود اشتباهه ولی مشکل امسال پرسپولیس سرمربی اش نیست.
    اگه درخشان بره، بهتر از درخشان هم بیاد، دیگه این پرسپولیس تموم شده است.

وقتی که سیاسی به انتخاب خود وزارت ورزش میاد راس کار،
    سیاسی اسپانسر رو بیرون می کنه
    سرمربی رو بیرون می کنه
    و هر گندی که میخواست بزنه رو میزنه

بعد دقیقا زمان نقل و انتقالات که به حضورش احتیاج داریم، کاملا اتفاقی میره زندان و احتمالا بعد از نقل و انتقالات بیرون خواهد اومد، وزارت هم که ازش حمایت نمیکنه.

ما قرار بود از لحاظ بازیکن تقویت شیم، کیا رو جذب کردیم؟؟؟ با جعفر پور و خالقی فر و ... قراره متحول شیم؟؟؟

تیمی که از بی بازیکنی رنج می بره باید بیاد همون بازیکنایی رو هم که داره(حقیقی + نیلسون و ...)، بفروشه؟؟

حالا میگیم سوشا هست به جای نیلسون، ولی جای حقیقی کی هست؟ نورالهی؟؟؟
    نورالهی که روی یکی از گل های ملوان مقصر بود؟ روی گل سوم تراکتور مقصر بود؟ اون خطای دقیقه 92 رو پشت محوطه جریمه به ذوب آهن تو نیمه نهایی جام حذفی داد؟

واقعا طی چند روز اخیر چه نکته ای وجود داشته که به ادامه فصل امید داشته باشیم؟؟؟

18. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •