تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 143 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

من بین سراتو 2000 و مگان 2000 موندم، از اونجا که اطلس خودرو شرایط فروش قسطی اعلام کرده،
    اختلاف قیمتش رو میشه تحمل کرد... منتهی میخوام ماشینی که واقعا بهتره رو بخرم. الان یکی از اینا اروپاییه که مونتاژ داخله و یکی کره ای
    از لحاظ کیفیت ساخت و رانندگی و جنس قطعات چطورن؟
    ممنون از راهنمایی همه دوستان

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

من بین سراتو 2000 و مگان 2000 موندم، از اونجا که اطلس خودرو شرایط فروش قسطی اعلام کرده،
    اختلاف قیمتش رو میشه تحمل کرد... منتهی میخوام ماشینی که واقعا بهتره رو بخرم. الان یکی از اینا اروپاییه که مونتاژ داخله و یکی کره ای
    از لحاظ کیفیت ساخت و رانندگی و جنس قطعات چطورن؟
    ممنون از راهنمایی همه دوستان
    نفاوت قیمتش به نظرم کلا مقایسه شون رو سخت می کنه ، اما به نظر من کیفیت ساخت ، جنس و رانندگی سراتو خیلی بهتره ، مخصوصا از مگان های جدید
    فقط سراتو یکم خشکه
    بستگی به مصرفتون داره

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

سوناتا 2010 سفید فول شرکتی با کارکرد 60000 تا چند قیمت می خوره؟ (بیمه ثالث تا دی ماه بدنه تا شهریور) (بدون خش و رنگ و ...)

همون ماشین اگه 1- یه گلگیر رنگ بشه چقدر افت قیمت داره؟
    2- اگه بدون رنگ صافکاری بشه یه گلگیر ( یا فوقش دو تا لکه کوچیک رنگ) چقدر افت پیدا می کنه؟

--- جایی میشه گلگیر رنگ فابریک سوناتا رو پیدا کرد ؟ مثلا از تصادفی باز کرده باشند یا ...؟ اگه آره کجا و چند ؟ + افت قیمت می خوره ماشین باز؟ میفهمن؟

مرسی ببخشید زیاد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

مصرف خانوادگیه... مثلا این که میگن صدای موتور مگان جدیدا میاد تو اتاق درسته؟

جنس قطعات مگان اگه توی ایران فقط مونتاژ صورت میگیره، اگه فرانسوی باشه بهتر نیست نسبت به سراتو کره ای؟

من گفتم تفاوت قیمت رو میتونم یه جوری پوشش بدم، اگه سراتو فقط یه ذره خشک باشه با اونم می تونم کنار بیام ولی نه اینکه دیگه خیلی خشک باشه! نمیدونم چجوریه...

سراتو شرکتی کروز داره؟ مگان ها ندارن؟ خلاصه اینجور سوالا...

ببخشید سوالام زیاد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

مگان 2000 اتوماتیک مدل 89 میتونی پیدا کنی
    در ضمن دنبال خودروی رنگ شده هم نباش تا وقتی بشه مگان و ماکسیمای تمیزو سالم خرید
    اگر بودجه رو 10 تومنم افزایش بدیم، یعنی با 70 تومن، ماکسیما کدوم مدلش رو میشه پیدا کرد؟ مدل دستیش رو کدوم مدل میشه پیدا کرد؟و اتوماتش...

مرسی

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    قصد خرید سوناتا وای اف 2011 دارم.
    چندتا سوالی که پیش اومده که ممنون میشم اگر میدونید پاسخ بدید.

- تو سایت رسمی هیوندای امریکا، چندین مدل داره، GLS/SE/Limited حالا میخوام بدونم فول شرکتی های ایران از کدوم مدله ؟
    - مدل GLS موتور 2.4 لیتری داره و توربو شارژر نداره، حالا میخوام بدونم آیا توی فول شرکتی ها میشه چنین مدلی یافت یا فقط باید دنبال وارداتی گشت ؟
    - فول شرکتی های ایران با مدل های وارداتی چه تفاوت هایی دارند معمولا و با توجه به اینکه این آپشن ها تعداشون زیاده چطور میشه از مدل ماشین مطمئن شد ؟
    - مدل 2013 یه فیس لیفت داره، میخوام بدونم آیا به غیر از فیس لیفت، آپشن های اضافی مثل یخچال رو میشه توی ماشین های فول شرکتی خود ایران هم پیدا کرد ؟
    - بعضی از مدل ها دنده پشت فرمان شیفترونیکی دارند، این فقط برای کنترل دستی افزایش و کاهش دندست، درسته ؟

متشکرم.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    قصد خرید سوناتا وای اف 2011 دارم.
    چندتا سوالی که پیش اومده که ممنون میشم اگر میدونید پاسخ بدید.

- تو سایت رسمی هیوندای امریکا، چندین مدل داره، GLS/SE/Limited حالا میخوام بدونم فول شرکتی های ایران از کدوم مدله ؟
    - مدل GLS موتور 2.4 لیتری داره و توربو شارژر نداره، حالا میخوام بدونم آیا توی فول شرکتی ها میشه چنین مدلی یافت یا فقط باید دنبال وارداتی گشت ؟
    - فول شرکتی های ایران با مدل های وارداتی چه تفاوت هایی دارند معمولا و با توجه به اینکه این آپشن ها تعداشون زیاده چطور میشه از مدل ماشین مطمئن شد ؟
    - مدل 2013 یه فیس لیفت داره، میخوام بدونم آیا به غیر از فیس لیفت، آپشن های اضافی مثل یخچال رو میشه توی ماشین های فول شرکتی خود ایران هم پیدا کرد ؟
    - بعضی از مدل ها دنده پشت فرمان شیفترونیکی دارند، این فقط برای کنترل دستی افزایش و کاهش دندست، درسته ؟

متشکرم.
    فول شرکتی مدل GLS هست که کاملترین نمونه محسوب میشه ، همه ی مدل های سوناتا در ایران موتور 2.4 روشون هست و فاقد توربوشارژر و موتور اسپرت هستن ، مدل های شرکتی فول با وارداتی تفاوتی جز گارانتی ندارن ، اگر خودروی شما وارداتی باشه خراب بشه حتی با پرداخت پول توانایی تعمیر خودرو در نمایندگی رو ندارید و شما رو پذیرش نمیکنن .
    خودروهای وارداتی یک برگ تقریبا مقوایی درون داشبوردشون هست که آپشن و امکانات و تمام مشخصات خودروی داخلش نوشته شده ، من فکرنمیکنم این برگه Information رو دست مشتری بدن و از بین میبرنش مگر اینکه نمونه فول باشه ( توی گمرک سر بزنید برگ مذکور در تمام خودروها هست و جز تعهدات اروپا محسوب میشه )
    مدل 2013 فقط جلوپنجرش کمی تغییر کرده و از نظر آپشن چیز اضاف ندارد ، مدل های فول شیفتر پشت فرمان دارند برای راحت تعویض کردن دنده در حالت دستی تیپ ترونیک

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر بودجه رو 10 تومنم افزایش بدیم، یعنی با 70 تومن، ماکسیما کدوم مدلش رو میشه پیدا کرد؟ مدل دستیش رو کدوم مدل میشه پیدا کرد؟و اتوماتش...

مرسی
    مدل 87 حدود 73 ملیون تومان

10. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فول شرکتی مدل GLS هست که کاملترین نمونه محسوب میشه ، همه ی مدل های سوناتا در ایران موتور 2.4 روشون هست و فاقد توربوشارژر و موتور اسپرت هستن ، مدل های شرکتی فول با وارداتی تفاوتی جز گارانتی ندارن ، اگر خودروی شما وارداتی باشه خراب بشه حتی با پرداخت پول توانایی تعمیر خودرو در نمایندگی رو ندارید و شما رو پذیرش نمیکنن .
    خودروهای وارداتی یک برگ تقریبا مقوایی درون داشبوردشون هست که آپشن و امکانات و تمام مشخصات خودروی داخلش نوشته شده ، من فکرنمیکنم این برگه Information رو دست مشتری بدن و از بین میبرنش مگر اینکه نمونه فول باشه ( توی گمرک سر بزنید برگ مذکور در تمام خودروها هست و جز تعهدات اروپا محسوب میشه )
    مدل 2013 فقط جلوپنجرش کمی تغییر کرده و از نظر آپشن چیز اضاف ندارد ، مدل های فول شیفتر پشت فرمان دارند برای راحت تعویض کردن دنده در حالت دستی تیپ ترونیک
    آقا پوریا، ممنونم که جواب سوالاتم رو کامل و خوب دادی
    چندتا سوال دیگه پیش اومده که ممنون میشم اگه بتونی بهم کمک کنی.
    - آیا تو مدلهای 2011 که با نام فول فروخته میشن هم ممکنه تفاوتهایی توی آپشن هاشون باشه ؟
    مثلا 2011 های زیادی دیدم تو سایت باما که بعضا دوربین عقب / گرمکن صندلی برای هر چهار سرنشین / سانروف پاناروما داشتن / تنظیم دمای دوگانه / GPS / دنده پشت فرمان / دستگیره های کرومیک و سیستم صوتی و ... داشتن، در عین حال اکثر 2011 ها هم نداشتن.
    میخوام بدونم بین فول شرکتی های 2011 هم ممکنه تفاوت هایی پیش بیاد یا خیر ؟
    اصلا این چیز هایی که گفتم توی فول شرکتی های 2011 هست ؟!‌(توی سایتشون تو مدل 2013 هم ندیدم ولی توی بازار دیدم)

اینطور که پیداست هنگام خرید قطعی باید دقیقا دنبال چیزی باشی که میخوای و نباید روی آپشن ها و مواردی که توی سایت ها گفته شده بسنده کرد :(

متشکرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض با 75 تومن چی بخرم؟!

با سلام ،من قصد خرید خودرو تا حدود 75 تومن رو دارم. می خواستم بدونم به نظر شما بین سراتو 2010 و هیوندای i30 2010 کدومش بهتره؟ چون ترجیح میدیم مدلش بالاتر باشه و با توجه به بودجه فکر میکنم گزینه های زیادی ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایید و اگه پیشنهاد دیگه ای هم بفرمایید لطفا.ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •