تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 168 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان نسخه اصلی واسه PC کی میاد ؟
    اومده ولی کرک نشده

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چقد نظرات بده

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حقیقا خاطرم نیست حتی یکبار همچین حرفی خودم به شخصه زده باشم !

14 واقعا بهتر از 13 بود برای من .

البته یک موردی رو من بگم راجب نسخه 15 تو بخش آنلاین بازی , بازیکنان کاملا به دو دسته تقسیم شدن :

1. فیفا بازان کلاسیک و با اصلات
    2. فیفا بازان جدید و مدرنیته ( فیفا بازان دوزاری ! )

ددسته اول , این بازیکنان همواره سعی در رعایت سبک و سیاق پیشین و قدیمی خود در نحوه به پیروزی رسیدن و ادامه روند بازی هستند و از استفاده از باگ های بازی برای پیشبرد اهداف خودشون استفاده نمیکنن

البته تا جایی که اعصاب شریفشون جواب بده .

دسته دوم , اینها تنها چیزی که از بازی فوتبال متوجه شدن 3 چیز بیشتر نیست , بازیکن , دروازه و توپ و در نهایت هدف تنها گل زدن و بردن هست .برای همین معروف به فیفا بازان دوزاری هستند

در صورتی که ما رعایت هزاران تکنیک رو برای پیروزی از قبیل مدل های مختلف گل , مدل های مختلف دفاع , تهاجم , پاسکاری و ... رو داریم

در نسخه 14 بار ها و بار ها شده بود که باختم اما انقدر بازی لذت بخش و پر هیجان بود که هنوزم دلم میخواد ببازم اما بازی برام لذت بخش باشه .
    دقیقا همینه، اما وقتی - معذرت می خوام - هر گوسفندی بیاد با دویدن به سمت دروازه گل بزنه، آدم دیگه اعصاب براش نمی مونه!

4. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دقیقا همینه، اما وقتی - معذرت می خوام - هر گوسفندی بیاد با دویدن به سمت دروازه گل بزنه، آدم دیگه اعصاب براش نمی مونه!
    یه لذتی داره که همین گوسفند ها میخوان با دویدن برن گل بزنن اما آخر بازی مثلا 10-2 میبازن
    اون دوتا هم که با همون دویدن گل میخوری از دستت در میره و درست دفاع نمیکنی وگرنه همون 2 تا گل رو هم نمیخوری

همین گوسفند ها تو فیفا 14 میرفتن سانتر میکردن و اونجا چون هیچ ماستی نمیتونستی بخوری و تایمینگ و اینکه کی دکمه رو بزنی و اینا هم همه پشم بود و حرف مفت ! راحت گل میزدن

6. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه لذتی داره که همین گوسفند ها میخوان با دویدن برن گل بزنن اما آخر بازی مثلا 10-2 میبازن
    اون دوتا هم که با همون دویدن گل میخوری از دستت در میره و درست دفاع نمیکنی وگرنه همون 2 تا گل رو هم نمیخوری

همین گوسفند ها تو فیفا 14 میرفتن سانتر میکردن و اونجا چون هیچ ماستی نمیتونستی بخوری و تایمینگ و اینکه کی دکمه رو بزنی و اینا هم همه پشم بود و حرف مفت ! راحت گل میزدن
    دوست عزیز هر کدوم یک سری باگ مسخره داشت
    فیفا 14 همین سانتهاش مسخره بود هم پاسای قطریش و همچنین تیم پاریس رو خیلی غول درست کرده بودن
    ولی نسخه 15 از دم مشکل داره نمیشه بازی کنی اعصابت بهم نخوره
    با هیچ منطقی نمیتونی توجیح کنی گیم پلی بازی خوبه
    ربطی به تایمینگ و ... نداره بازیکن حریف اراده کنه میتونه همه رو دریبل کنه حتی داور حالا میخواد رونالدو باشه مسی باشه یا یحیی توره و ژکو و دروگبا

پیس که کلا شده کارتون فیفا هم دیگه شورش رو دراورده هر نسخه ضعیف تر از قبل ( از لحاظ گیم پلی )

8. این کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بازیه دیگه . چقد جدی گرفتید . فکر کنید میکرو بازی میکنید

10. 2 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دوست عزیز هر کدوم یک سری باگ مسخره داشت
    فیفا 14 همین سانتهاش مسخره بود هم پاسای قطریش و همچنین تیم پاریس رو خیلی غول درست کرده بودن
    ولی نسخه 15 از دم مشکل داره نمیشه بازی کنی اعصابت بهم نخوره
    با هیچ منطقی نمیتونی توجیح کنی گیم پلی بازی خوبه
    ربطی به تایمینگ و ... نداره بازیکن حریف اراده کنه میتونه همه رو دریبل کنه حتی داور حالا میخواد رونالدو باشه مسی باشه یا یحیی توره و ژکو و دروگبا

پیس که کلا شده کارتون فیفا هم دیگه شورش رو دراورده هر نسخه ضعیف تر از قبل ( از لحاظ گیم پلی )
    نظر من اینطور نیست
    یعنی اصلا ندیدم که کسی اراده کنه و همه رو دریبل کنه !!!!!!!!
    اینجوری گل خوردم که طرف با سرعت همه رو جا بزاره بره اما خودم اشتباه کردم تو دفاع کردن که اینجوری شده
    این اسمش باگ نیست.

به چیزی میگن باگ که بدونی طرف میخواد از اون روش به هدفش برسه اما عملا هیچ کاری نتونی بکنی ( یعنی تو بازی روشی برای جلوگیری کردن ازش وجود نداشته باشه )
    اما این سرعت گرفتن جلوشو میشه خیلی راحت گرفت
    خودم به این روش زیاد گل زدم اما به کسایی هم خوردم که هر کار کردم اینجوری نتونستم از دفاعشون رد بشم و مجبور شدم جور دیگه ای گل بزنم بهشون

12. 4 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نظر من اینطور نیست
    یعنی اصلا ندیدم که کسی اراده کنه و همه رو دریبل کنه !!!!!!!!
    اینجوری گل خوردم که طرف با سرعت همه رو جا بزاره بره اما خودم اشتباه کردم تو دفاع کردن که اینجوری شده
    این اسمش باگ نیست.

به چیزی میگن باگ که بدونی طرف میخواد از اون روش به هدفش برسه اما عملا هیچ کاری نتونی بکنی ( یعنی تو بازی روشی برای جلوگیری کردن ازش وجود نداشته باشه )
    اما این سرعت گرفتن جلوشو میشه خیلی راحت گرفت
    خودم به این روش زیاد گل زدم اما به کسایی هم خوردم که هر کار کردم اینجوری نتونستم از دفاعشون رد بشم و مجبور شدم جور دیگه ای گل بزنم بهشون
    دوست عزیز دفاع کردن تو 15 خیلی خیلی مشکله شاید از 100 نفر 5 نفر بتونن دفاع کنن
    تو فیفا 14 هم چنین میتونی کسایی پیدا کنی که راحت رو سانترها دفاع می کنن ولی درصدشون خیلی کمه
    ولی بهرحال این سانتر و ضربه سر جزو باگهای نسخه 14 بود
    همونطور که تو 15 دریبل باگه مسخره ای هست

گیم پلی وقتی مسخره میشه که طرف هیچی بارش نباشه فقط بتونه از باگ بازی استفاده کنه بازی رو ببره
    تو 15 هم اینچنینه طرف پیس باز که همیشه گیم پلی سادش رو مسخره می کردیم پا میشه میاد گیمر حرفه ای فیفا رو با همین باگ میبره آدم میخواد سرش رو بکوبه دیوار

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

فيفا ١٥ گرافيك خوبي داره تنها مشكل اين هست كه گيم پلي اصلا به واقعيت نزديك نيست و وقتي سي پي يو رو مي كني حرفه اي ١١ تا بازيكنش ميشن مسي و رونالدو :دي

پيس ١٥ واقعا گيم پلي نزديك به واقعيت داره تنها مشكلي كه تا اينجا من ديدم گرفتن توپ از حريف خيلي سخته و گرافيك در حد سال ٢٠١٢-١٣ هست

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فيفا ١٥ گرافيك خوبي داره تنها مشكل اين هست كه گيم پلي اصلا به واقعيت نزديك نيست و وقتي سي پي يو رو مي كني حرفه اي ١١ تا بازيكنش ميشن مسي و رونالدو :دي

پيس ١٥ واقعا گيم پلي نزديك به واقعيت داره تنها مشكلي كه تا اينجا من ديدم گرفتن توپ از حريف خيلي سخته و گرافيك در حد سال ٢٠١٢-١٣ هست

دوست عزیز چیزی که من از ویدیو های گیم پلی اش دیدم بازی واقعی نه تریلر

حرکت کردن توپ رو چمن خیلی مسخره کارشده خیلی خیلی غیر طبیعی کارشده توپ انگار وزن نداره پاس میده یا حرکت میکنه اصلا روی توپ و حرکتش کار نشده
    البته بازی باید برسه بازی کنیم عیبش پیدا بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •