اومده ولی کرک نشده
اومده ولی کرک نشده
دقیقا همینه، اما وقتی - معذرت می خوام - هر گوسفندی بیاد با دویدن به سمت دروازه گل بزنه، آدم دیگه اعصاب براش نمی مونه!
یه لذتی داره که همین گوسفند ها میخوان با دویدن برن گل بزنن اما آخر بازی مثلا 10-2 میبازن
اون دوتا هم که با همون دویدن گل میخوری از دستت در میره و درست دفاع نمیکنی وگرنه همون 2 تا گل رو هم نمیخوری
همین گوسفند ها تو فیفا 14 میرفتن سانتر میکردن و اونجا چون هیچ ماستی نمیتونستی بخوری و تایمینگ و اینکه کی دکمه رو بزنی و اینا هم همه پشم بود و حرف مفت ! راحت گل میزدن![]()
دوست عزیز هر کدوم یک سری باگ مسخره داشت
فیفا 14 همین سانتهاش مسخره بود هم پاسای قطریش و همچنین تیم پاریس رو خیلی غول درست کرده بودن
ولی نسخه 15 از دم مشکل داره نمیشه بازی کنی اعصابت بهم نخوره
با هیچ منطقی نمیتونی توجیح کنی گیم پلی بازی خوبه
ربطی به تایمینگ و ... نداره بازیکن حریف اراده کنه میتونه همه رو دریبل کنه حتی داور حالا میخواد رونالدو باشه مسی باشه یا یحیی توره و ژکو و دروگبا
پیس که کلا شده کارتون فیفا هم دیگه شورش رو دراورده هر نسخه ضعیف تر از قبل ( از لحاظ گیم پلی )
بازیه دیگه . چقد جدی گرفتید . فکر کنید میکرو بازی میکنید
نظر من اینطور نیست
یعنی اصلا ندیدم که کسی اراده کنه و همه رو دریبل کنه !!!!!!!!
اینجوری گل خوردم که طرف با سرعت همه رو جا بزاره بره اما خودم اشتباه کردم تو دفاع کردن که اینجوری شده
این اسمش باگ نیست.
به چیزی میگن باگ که بدونی طرف میخواد از اون روش به هدفش برسه اما عملا هیچ کاری نتونی بکنی ( یعنی تو بازی روشی برای جلوگیری کردن ازش وجود نداشته باشه )
اما این سرعت گرفتن جلوشو میشه خیلی راحت گرفت
خودم به این روش زیاد گل زدم اما به کسایی هم خوردم که هر کار کردم اینجوری نتونستم از دفاعشون رد بشم و مجبور شدم جور دیگه ای گل بزنم بهشون
دوست عزیز دفاع کردن تو 15 خیلی خیلی مشکله شاید از 100 نفر 5 نفر بتونن دفاع کنن
تو فیفا 14 هم چنین میتونی کسایی پیدا کنی که راحت رو سانترها دفاع می کنن ولی درصدشون خیلی کمه
ولی بهرحال این سانتر و ضربه سر جزو باگهای نسخه 14 بود
همونطور که تو 15 دریبل باگه مسخره ای هست
گیم پلی وقتی مسخره میشه که طرف هیچی بارش نباشه فقط بتونه از باگ بازی استفاده کنه بازی رو ببره
تو 15 هم اینچنینه طرف پیس باز که همیشه گیم پلی سادش رو مسخره می کردیم پا میشه میاد گیمر حرفه ای فیفا رو با همین باگ میبره آدم میخواد سرش رو بکوبه دیوار
![]()
فيفا ١٥ گرافيك خوبي داره تنها مشكل اين هست كه گيم پلي اصلا به واقعيت نزديك نيست و وقتي سي پي يو رو مي كني حرفه اي ١١ تا بازيكنش ميشن مسي و رونالدو :دي
پيس ١٥ واقعا گيم پلي نزديك به واقعيت داره تنها مشكلي كه تا اينجا من ديدم گرفتن توپ از حريف خيلي سخته و گرافيك در حد سال ٢٠١٢-١٣ هست
دوست عزیز چیزی که من از ویدیو های گیم پلی اش دیدم بازی واقعی نه تریلر
حرکت کردن توپ رو چمن خیلی مسخره کارشده خیلی خیلی غیر طبیعی کارشده توپ انگار وزن نداره پاس میده یا حرکت میکنه اصلا روی توپ و حرکتش کار نشده
البته بازی باید برسه بازی کنیم عیبش پیدا بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)