تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 96 اولاول ... 448490919293949596 آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بنظر من نویر خیلی بهتره

چهره جذاب و آروم و با کلاسی رو داره برخلاف شواینی که کمی خشن هست (یه جورایی هر وقت من دیدمش حتی در حالت عادی یه اخمی توی صورتش هست)

2. 3 کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه نکته قابل توجه اینکه وایدنفلر بنظرم یکی میشه نهایتا مثل ینس لمن چندان در تیم ملی تا سایه نویر بالاسرشه هیچی برا گفتن نخواهد داشت...اما دروازه بان سوم تیم یعنی زیلر البته اونم دیگه سن اش داره میره بالا و برا یورو 2020 دیگه فکر کنم بدک نباشه
    Last edited by Lord of english; 20-07-2014 at 13:23. دليل: اشتباه در تایپ موضوع

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

از خبر رفتن لام به شدت شوکه شدم !
    به قول دوستان بهترین تصمیم برای خودش بود و بدترین تصمیم برای تیم آلمان ...
    ولی خب چیزی که مهمه اینه که همیشه در تاریخ ماندگار میشه .. و هر وقت اسم لام برده میشه صحنه ای که جام رو بالا برد به خاطر میاریم ..

از لحاظ چهره و قیافه که قشنگ 10 سال دیگه جا داشت بازی کنه .. معلوم نمیکرد چند سالشه
    من فکر کنم این حرکت در اعتراض به بازی کردنش در میانه میدان باشه

توجه داشین امسال:
    دروازه بان اول تیم ملی، دروازه بان اول بایرن بود ( فکنم فقط سپ مایر و الیور کان همچین شرایطی داشتن)
    کاپیتان تیم ملی، کاپیتان بایرن بود

قابل توجه دابل شونده ها
    1990 ایلگنر دروازه بان بود که توی کلن بازی میکرد
    کاپیتانم ماتئوس بود که توی اینتر بود !

Last edited by CATALONIA; 20-07-2014 at 13:53.

5. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

1990 ایلگنر دروازه بان بود که توی کلن بازی میکرد
    کاپیتانم ماتئوس بود که توی اینتر بود !

سال 1986 هم فلان و فلان کاپیتان بودن ... خب چه ربطی داشت؟
    مهم اینه که امسال هر دو از بایرن بودن و یه حساب سر دستی هم داشته باشیم میبینیم که بایرن بهترین بازیکنان جام جهانی رو هم داشته و بازیکنان این تیم بیشترین گل زده رو داشتن.
    نوئر، لام، مولر، کروس،روبن، شکیری
    اینا میرسن دست پپ نمی دونم چرا تیم خراب میکنه

7. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یه نکته قابل توجه اینکه وایدنفلر بنظرم یکی میشه نهایتا مثل ینس لمن چندان در تیم ملی تا سایه نویر بالاسرشه هیچی برا گفتن نخواهد داشت...اما دروازه بان سوم تیم یعنی زیلر البته اونم دیگه سن اش داره میره بالا و برا یورو 2020 دیگه فکر کنم بدک نباشه
    متاسفم برای شما که با این لحن دوبازیکن بزرگ رو خطاب قرار میدین.
    ینس لمن دروازبان کوچیکی نیست و اگه توی هر تیم ملی دیگه ای بود حتما تعداد بازیهای ملیش سه رقمی شده بود.
    اون دوران موفقی رو هم توی عرصه باشگاهی داشت!یه سرچ کنی خودت متوجه میشی.
    این موضوع برای فلر هم صادق هستش با این تفاوت که فلر یکی از اصلی ترین دلایل موفقیت دورتموند طی این چندساله بود ولی باز توسط لوو دیده نمیشد!! اما این پایان کار نبود اون اینقدر خوب کار کرد که تونست لوو لجباز رو متقاعد کنه به تیم ملی دعوتش کنه.
    اون لیاقت حضور در دروازه تیم آلمان رو داشت و اگه بهتر از نویر نباشه مطمئنن کمتر از اون نیست.
    +
    کاپیتانی برای نوئر هنوز خیلی زوده.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

3 نفر توی آلمان و بایرن هستن که با فاصله زیاد نسبت به بقیه بازیکن ها محبوب ترین بازیکن های من محسوب میشن:
    نویر، لام، شواینی
    لام که متأسفانه از تیم ملی خداحافظی کرد. بعدش کاپیتانی مطمئناً به یکی از دو نفر دیگه میرسه. با اینکه عاشق شواینی هستم و سابقه ـش هم توی تیم بیشتر هست و شاید بیشتر حق کاپیتانی داشته باشه، ولی ته قلبم دوست دارم نویر کاپیتان بشه. به نظرم قدرت کاپیتانی بیشتری داره و میتونه بهتر به بازیکن ها روحیه بده. کسی که جلوی ایتالیا توی یورو 2012 تا وسط زمین جلو می اومد تا تیم به گل برسه، جلوی چلسی به یکی از بهترین دروازه بان های دنیا پنالتی زد، توی همین جام فوق العاده ظاهر شد و کلاً همیشه انگیزه خیلی زیادی برای پیروزی داره و به شخصه فکر میکنم بین همه بازیکن ها بیشترین عطش رو برای بردن بازی ها داره. البته شواینی هم همین طور هست و مثلاً توی همین بازی آخر نشون داد که چه تعصب عجیبی نسبت به تیم داره و در حالی که داشت منهدم میشد، زمین رو ول نمیکرد و تا آخر موند. کلاً هر کدوم که کاپیتان بشن حقشون هست و امیدوارم به خوبی جای فیلیپ عزیز رو پر کنن.

10. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متاسفم برای شما که با این لحن دوبازیکن بزرگ رو خطاب قرار میدین.
    ینس لمن دروازبان کوچیکی نیست و اگه توی هر تیم ملی دیگه ای بود حتما تعداد بازیهای ملیش سه رقمی شده بود.
    اون دوران موفقی رو هم توی عرصه باشگاهی داشت!یه سرچ کنی خودت متوجه میشی.
    این موضوع برای فلر هم صادق هستش با این تفاوت که فلر یکی از اصلی ترین دلایل موفقیت دورتموند طی این چندساله بود ولی باز توسط لوو دیده نمیشد!! اما این پایان کار نبود اون اینقدر خوب کار کرد که تونست لوو لجباز رو متقاعد کنه به تیم ملی دعوتش کنه.
    اون لیاقت حضور در دروازه تیم آلمان رو داشت و اگه بهتر از نویر نباشه مطمئنن کمتر از اون نیست.
    +
    کاپیتانی برای نوئر هنوز خیلی زوده.
    یادمه توی امضا یکی از کاربرای انجمن تقریبا اگه درست بگم نوشته بود که من مسئول گفتار خودمم و مسئول برداشت اشتباه شما نیستم--------->شاید شما هم اینو دیده باشین
    بهرحال بعنوان یک طرفدار متعصب آلمانی باید بگم که من کی گفتم لمن دروازه بان بدی بود؟یا کی گفتم فلر بد بوده؟خداوکیلی من 8 بار پستم رو خوندم و موندم شما چجوری اینو از پست من کشیدی بیرون

راستش حال جر و بحث ندارم و اهلش هم نیستم--------->سرجمع اش فقط بگم که همه میدونن آلمان همیشه دروازه بان های تراز اولی داشته و همیشه زبانزد بودند بگونه ای که آلمان بخش اعظم موفقیت هاش رو مدیون همین دروازه بان های نامدارش هست

به جهت مقایسه هم منظور اینه که برای لمن چون کان همیشه عالی بود جایی برای درخششی همچون کان نداشت...فلر هم همینطوره و تا زمانیکه نویر هست اون دیگه جایگاهی برای عرضه یک نمایش چشم نواز نداره و به لحاظ شرایط سنی هم که کاملا واضحه در چه وضعیتی هست.

+
    چرا برا نویر کاپیتانی زوده؟جذبه و قدرت رهبری وتقویت روحیه تیم رو نداره یا سن اش کمه؟مگه لام چند سالش بود که کاپیتان شد؟نمیدونم شاید هم چیز دیگه مدنظر شما بوده.

هیمن و بس و سرآخر هم تا یادم نرفته بگم که شما برا خودت متاسف باش دوست عزیز + زندگیت رو وقف خودت کن نه تاسف برا دیگران
    Last edited by Lord of english; 20-07-2014 at 21:27.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یادمه توی امضا یکی از کاربرای انجمن تقریبا اگه درست بگم نوشته بود که من مسئول گفتار خودمم و مسئول برداشت اشتباه شما نیستم--------->شاید شما هم اینو دیده باشین
    بهرحال بعنوان یک طرفدار متعصب آلمانی باید بگم که من کی گفتم لمن دروازه بان بدی بود؟یا کی گفتم فلر بد بوده؟خداوکیلی من 8 بار پستم رو خوندم و موندم شما چجوری اینو از پست من کشیدی بیرون

راستش حال جر و بحث ندارم و اهلش هم نیستم--------->سرجمع اش فقط بگم که همه میدونن آلمان همیشه دروازه بان های تراز اولی داشته و همیشه زبانزد بودند بگونه ای که آلمان بخش اعظم موفقیت هاش رو مدیون همین دروازه بان های نامدارش هست

به جهت مقایسه هم منظور اینه که برای لمن چون کان همیشه عالی بود جایی برای درخششی همچون کان نداشت...فلر هم همینطوره و تا زمانیکه نویر هست اون دیگه جایگاهی برای عرضه یک نمایش چشم نواز نداره و به لحاظ شرایط سنی هم که کاملا واضحه در چه وضعیتی هست.

+
    چرا برا نویر کاپیتانی زوده؟جذبه و قدرت رهبری وتقویت روحیه تیم رو نداره یا سن اش کمه؟مگه لام چند سالش بود که کاپیتان شد؟نمیدونم شاید هم چیز دیگه مدنظر شما بوده.

هیمن و بس و سرآخر هم تا یادم نرفته بگم که شما برا خودت متاسف باش دوست عزیز + زندگیت رو وقف خودت کن نه تاسف برا دیگران
    هشت بار خوندی ولی با متوجه نشدی پستی که دادی نوعی توهین و تحقیر بود نسبت به این دوتا.
    بهرحال قضاوت با دوستان ما حرفمون رو زدیم تمام.
    در مورد نصیحتت هم چشم سعی مکنیم سرلوحه کارام قرارش بدم امیدوارم به کارم بیادش یه روزی
    +
    بحث کاپیتانی این نیست که چون فیس طرف فلان هستش خب اون بشه کاپیتان یا....
    داستان کاپیتان شدن لام رو که شنیدی؟
    خب مطمئنن اون جریانات مشخص میکنن کاپیتان ژرمنها در آینده چه کسی خواهد بود.
    +
    در پایان اگه ناراحت شدی از دستم که 100%شدی به دل نگیر چون مطمئن باش قصد و غرضی پشت حرفام نبود.
    +
    قابل توجه دابل شونده ها
    روز موعود نزدیکه داداش

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به گزارش خبرگزاری فارس یک هفته پس از آنکه تیم آلمان موفق شد در فینال جام جهانی 2014 برزیل تیم ملی آرژانتین را شکست دهد، هفته‌نامه معتبر کیکر آلمان گزارشی ارائه کرده که براساس آن، توماس مولر بهترین عضو ژرمن‌ها در یک سال گذشته بوده است.

مطابق این مقاله تحلیلی مولر که در پیکارهای برزیل 5 گل زد، در 12 ماه گذشته 9 گل در مجموع برای تیم کشورش زده و 5 پاس گل نیز داده است.

پس از وی تونی کروس، هافبک 24 ساله و بازیساز فصل قبل بایرن که پنج‌شنبه گذشته به رئال مادرید با عقد قراردادی 5 ساله نقل مکان کرد،‌ با 9 گل زده و سه پاس گل، قرار دارد.

در این رده البته او با آندره شورله، مهاجم جوان و تکنیکی عضو چلسی انگلیس هم رتبه است. البته وی 9 گل زده در کارنامه دارد و 3 پاس گل نیز داده است.

در پله سوم نیز مسعود اوزیل، هافبک تکنیکی عضو آرسنال انگلیس قراردارد. او 4 گل زده است و 5 پاس گل نیز داده است.

14. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

این قضیه حقیقت داره؟؟؟
    .
    .
      محتوای مخفی: ... 

آلماني‌ها کاپ جام جهاني را شکستند!

رييس فدراسيون فوتبال آلمان عنوان کرد : يک تکه از کاپ جام جهاني کنده شده است.

تيم ملي آلمان موفق شد با برتري يک بر صفر برابر آرژانتين براي چهارمين بار به قهرماني در جام جهاني برسد.

ولفگانگ نيرزباخ ، رييس فدراسيون فوتبال آلمان اعتراف کرد که يک تکه از جام جهاني در طول جشن قهرماني آلماني ها از اين جام کنده شده است.

رييس فدراسيون فوتبال آلمان در گفت و گو با روزنامه‌ "دي ولت" آلمان گفت: يک تکه کوچکي از کاپ جام جهاني 2014 برزيل کنده شده است. اما نگران نباشيد متخصصاني را مي شناسيم که مي‌توانند اين جام را مجددا به حالت اول خود باز گردانند.

نيرزباخ در ادامه گفت: تلاش زيادي کرديم تا بفهميم که چه کسي اين جام را کنده است، اما تلاش ما بي ثمر بود.

کاپ جام جهاني فوتبال 10 ميليون يورو ارزش دارد.

16. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •