نانو بیم قیمتش چقدر بود؟
منظورم نانو بیم ام ۵ مدل ۴۰۰ هستش
نانو بیم قیمتش چقدر بود؟
منظورم نانو بیم ام ۵ مدل ۴۰۰ هستش
نه ارتفاع من کمه ظاهرا تجهیزاتشون هم ضعیفه مثل این که یادت رفته رادیوی من m5 هست نه 5 .همین قدر که نادری رو میگیره جای خوشحالی داره .البته اذرخش و رفاتک والفا و تپش هم روز اول اومدن با سیگنال -84 تا -89 ولی نمیدونم چرا دیگه تو لیست نمیان فقط فارا و راصد میان .فرکانس ها رو هم که کامل گذاشتم .
مدلش رو نمیدونم اما یه نانو بیم جوان سیستم بهم معرفی کرد 385 تومن .
راستی کسی عکس های تنظیمات رو که گذاشته بودم چک کرده ؟ درست بودن یا باید تغییرشون بدم ؟
توی شیراز آنلاین ۳۶۰ تومان دارن بهترین نانو بیم که مثل مال خودمه میفروشن. نانو بیم ۴۰۰
تنظیمات ظاهرا درست بودن
دوستان دیگه هم باید نظر بدن راجب تنظیمات.
آرش جان بهتر میدونه
تنظیمات رو دیروز دیدم چون مشکلی نداشت دیگه چیزی نگفتم. کار خاصی هم نمیشه کرد چون اکثر پارامترهای مهم رو خود رادیو اتوماتیک تعیین میکنه مثل ورتیکال یا هوریزنتال بودن جهت انتشار.
یمقدار فاصله رو کم و زیاد کن شاید کمی بهتر بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
راستی من مثلا از راصد دو تا دکل میبینم یکی 65 و یکی 75 در حالت عادی هر کاری کنم روی اونی سوویچ میشه که که بهترین سیگنال رو میده .مثلا من اگر موفع سرچ گذاشتمش روی 75 وقتی وصل شد روی 65 هست .حالا چه جوری میشه کاری کرد که اتوماتیک روی دکل های یک شرکت سوویچ نکنه و روی هر کدوم که خودمون انتخاب کردیم بمونه ؟مثلا اگه سیگنال ضعیفه رو انتخاب کردیم روی همون بمونه ؟ باید تنظیمات رو دستکاری کنم ؟
Last edited by ahwazp30; 10-09-2014 at 16:59.
احتمالا زیاد همون بوده
دقت کن که موقع اسکن، کانتری کد روی کامپلین تست باشه. حهت رادیو هم به طرف دکل باشه
هر رادیویی یه مک ادرس منحصربفرد داره وقتی شما مک ادرس رادیوی دکل رو توی تنظیمات ست کنید فقط به همون رادیو (دکل) وصل میشه ولاغیر
من سیگنالم از فارا -65 هست و noise floor هم -92 ولی ccq 75 هست .برای همین سرعتم داغونه .دلیل پایین بودن ccq چیه ؟ به خاطر نویزه یا مشکل از شرکته ؟
یه سوال دیگه : سیگنال اگه به چند برسه dc میشم یا افت سرعت پیدا میکنم ؟
Last edited by ahwazp30; 10-09-2014 at 21:15.
من به شخصه با سیگنال -82 و سی سی کیو 100 درصد تست کردم به راحتی میگرفت بدون تایم اوت و پینگ بالا.
پس دقت کن ای سی سی کیو لاکردار خیلی مهمتر از سیگناله
به شخصه به دکلی وصل شدم که سیگنالش -55 بود ولی سی سی کیو بین 60 تا 70 درصد بازی میکرد و کیفیت نداشت
اینم یه تست راصد تو ساعت رایگان
بنظرم عالیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)