تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 103 اولاول ... 4484909192939495969798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام گوشی من و یکی از دوستام یک مشکلی داره ، اینکه هر وقت کسی زنگ می‌زنه گوشی رو برمی دارم بلندی صدا تا آخر بازه کمش هم که می کنم دفعه بعد کسی زنگ بزنه دوباره می ببینم تا آخر باز هست و این هم گوشم اذیت می کنه و بعد پخش صدا می‌شه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گوشی نوت 3 خریدم. بهترین بازی ها که رو این گوشی با کیفیت بالا اجرا بشه رو میشه لینک بدید؟ کلا سایتی هست که عکس و فیلم بازی با کیفیت برای نوت3 داشته باشه؟ یه سایت بود عکسای با کیفیت فقط تو سایز نوت قرار میداد...
    Last edited by matr!x_2008; 04-11-2014 at 21:40.

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یا سلام
    دوستان عزیز برای ورژن اگزینوس نوت 3 ، رامهای سیانوژن عرضه نمیشه؟

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

گوشی نوت 3 خریدم. بهترین بازی ها که رو این گوشی با کیفیت بالا اجرا بشه رو میشه لینک بدید؟ کلا سایتی هست که عکس و فیلم بازی با کیفیت برای نوت3 داشته باشه؟ یه سایت بود عکسای با کیفیت فقط تو سایز نوت قرار میداد...
    کلا بازی که شما مد نظر داری پیدا نمیشه چرا که استودیو های بازی سازی مجبور هستند دایره گوشی های قابل اجرا رو هرچی میشه بالا ببرن
    البته من خودم خیلی دوست داشتم واقعا بازی پیدا بشه و این گوشی رو به چالش بکشه ولی تا به حالا که هیچ بازی رو ندیدم فکر نمیکنم هم باشه

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کلا بازی که شما مد نظر داری پیدا نمیشه چرا که استودیو های بازی سازی مجبور هستند دایره گوشی های قابل اجرا رو هرچی میشه بالا ببرن
    البته من خودم خیلی دوست داشتم واقعا بازی پیدا بشه و این گوشی رو به چالش بکشه ولی تا به حالا که هیچ بازی رو ندیدم فکر نمیکنم هم باشه

6. این کاربر از saeidrezay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هنوز قاب برای گوشی نگرفتم.. قاب خوب و ژله ای چی بگیرم؟ قیمتش چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

سلام
    دوسیم کارت نئو چطوره? مشکل خاصی نداره?
    ممنون میشم کمکم کنید. گیج شدم دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

سلام
    دوسیم کارت نئو چطوره? مشکل خاصی نداره?
    ممنون میشم کمکم کنید. گیج شدم دیگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

کمی طولانی خواهد بود ولی تجربیاتم را در مورد پروسه خرید این گوشی مینویسم، البته من در مورد گوشی در اون حدی نیستم که نقد کنم ولی شاید خواندن چند سطرخالی از لطف نباشه.

Note 3 و Note 3 Neo

اول تصمیم بر این بود که نوت 3 نئو را خریداری کنم، در بررسی هایی که انجام دادم دیدم ظاهرا این مدل، مدل قابل قبولی نیست و مشکلاتی داره، در این رنج G2 بهترین گزینه به نظر میرسه، البته نئو نیز بعد G2 در رده دوم هست.

در ضمن در صورت بررسی دو گوشی در کنار هم متوجه تفاوت اونها در اولین لحظه حتما میشین.

Note3 و S5 و G3 16
    در رنج قیمت 1550-1600 که مد نظر من بود سه گوشی برتر این رنج به نظر من همین سه مدل بودند، با توجه به نور کم صفحه نمایش ال جی و با توجه به اینکه G3 16 گیگ رم 2 گیگ داره، این گزینه نیز به طور اتوماتیک از رده خارج شد.

در مورد S5 و Note 3 به نظر من هر دو گوشی های خوبی بوده و نسبت به کاربرد و نیاز و سلیقه خود میشه بهترین را انتخاب کرد، با توجه به نیاز من به صفحه نمایش بالای 5 اینچ و بعضی قابلیهای نوت انتخاب من نوت 3 شد، البته مجددا تاکید می کنم بیشتر بحث سلیقه و کاربرد هست.

سایر برند ها:
    البته من نیم نگاهی هم به برند سونی (Z2) و HTC داشتم ولی متاسفانه نتونستم با این گوشی ها رابطه ای برقرار کنم که شاید بیشتر بحث سلیقه ای باشه.

Note 3: N900 & N9005

مرحله بعدی انتخاب مدل گوشی نوت 3 هست، طی بررسی هایی که انجام دادم مدل N900 دارای CPU هشت هسته ای اگزینوس هست که چهار هسته ضعیف تر به هنگام امور عادی و 4 هسته قوی تر به هنگام کارهای سنگین تر در حال کار هست که مصرف باتری را کاهش میده، همچنین از نظر مسایل گرافیکی این مدل بهتر از مدل دیگر عمل میکنه.

N9005 دارای CPU چهار هسته ای اسنپ دراگون قوی تر هست، 4G را ساپورت میکنه و قابلیت فیلم برداری 4K را داره، البته این مدل به طور رسمی وارد نمیشه و باید بدون گارانتی رسمی، با انجام تست های مختلف، توجه به آنلاک فکتوری بودن و... تهیه کرد.

با توجه به اعتقاد من به گارانتی رسمی در مورد تمام وسایل به جهت اطمینان اصل بودن و... و جمع بندی شرایط و.... تصمیم آخر من مدل N900 شد که به نظر من گارانتی اصلی ارزش عدم ساپورت 4G را در حال حاضر و سالهای آینده داره.

مطالب زیادی در سایتهای مختلف هست در مورد مشکل وای فای، شلی دکه هوم، بلندگوی ضعیف، کیفیت صفحه نمایش و....

با توجه به اینکه من 10 آذر این گوشی را خریداری کردم و نسخه جدیدتر هست و آخرین اندرویید هم روی خود گوشی بود، من نه مشکلی با وای فای دارم، به طوری که بیش از 10 ساعت مداوم بدون مشکل وصل هست، نه مشکلات دیگه.

مصرف باتری با توجه به بزرگی صفحه نمایش و... معفول به نظر میرسه به هر حال در حال حاضر شرایط این هست، البته در صورت کنترل نور صفحه به صورت اتوماتیک (که خود من زیاد راحت نیستم با اون شرایط) راحت 24 ساعت با مکالمه، وبگردی، تماشای ویدیو از وب و... و کمی گیم شارژدهی میده.

میزان صدای بلندگو نیز معمولی هست ولی اگه کمی قوی تر بود بهتر بود.

سخن آخر:
    به هر حال هدف از نوشتن این چند پاراگراف این بود که دوستان در مورد وسیله ای که می خوان بخرن تحقیقات کامل از منابع داخلی و خارجی مختلف داشته باشن و در ضمن به خیلی از مسایلی که در سایتهای مثل دیجی کالا و... نوشته میشه توجه نداشته باشن چون بعضا صحبت های درستی هست ولی بیشتر اشتباه هست، و بعضا برخی افراد چون اصطلاحا فروشنده گوشی را بهش انداختن و گوشی دارای اشکالات زیادی هست میان و نظرات گمراه کننده میدن.

من به شخصه گرچه مدتی در مورد خرید با گارانتی و بدون گارانتی دو دل بودم ولی مثل تمامی وسایل دیگه باز روال خودم را طی کردم و با گارانتی خریداری کردم، گارانتی دو مزیت داره اولین مزیت اینه که شما از اصل و بی مورد بودن جنس خودتون مطمئن میشین و در صورت مشکل و یا تخلفی پای فروشنده و شرکت گیر هست دوم اینکه درسته در ایران گارانتی زیاد معنایی نداره ولی من به شخصه خیلی از گارانتی استفاده کردم به طوری که دوستان به شوخی میگن اسم تو را در Black list گارانتی ها قرار میدن!

و این را هم بگم که فعلا تجربه کار مداوم در یک هفته را نوشتم، اینکه با گذشت زمان مسایل و مشکلاتی دیده بشه را بعد از چندین ماه باز گزارش میدم.

موفق باشین.
    Last edited by ice_man_sh; 09-12-2014 at 17:24.

11. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

احیانا کسی این گوشی رو به آندروید 5 آپدیت کرده؟
    اگه جواب مثبته نتیجه چطوره ؟
    ما هم آپدیت کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •