ممنون امروز زنگ زدم 555 گفت 145 تومن و اینکه گفتش ما نداریم الان گفتش تو بارمون هست معلومم نیست نیست کی میاد !
منم واقعا برام فوریه فوق تا 5 شنبه باید بخرمش نمیدونید که کجادیگه 555 رو دارند و مطمئن هست و داشته باشنش؟
خیلی ممنون ...
ممنون امروز زنگ زدم 555 گفت 145 تومن و اینکه گفتش ما نداریم الان گفتش تو بارمون هست معلومم نیست نیست کی میاد !
منم واقعا برام فوریه فوق تا 5 شنبه باید بخرمش نمیدونید که کجادیگه 555 رو دارند و مطمئن هست و داشته باشنش؟
خیلی ممنون ...
فروشگاه فینیکس هم زنگ بزن بپرس ... فروشنده سن هایزر توی پاساژ پایتخت .. (88788936)
محمد اینم نمایندگی هست مثل همون ؟ یعنی رو محصولات سن هایزر متمرکز هست دیگه ؟
ممنون فردا زنگ میزنم امیدوارم فقط به خاطر پایتخت بودنش گرون تر نگیره !
سيمور جان ممنون از راهنماييهاي خوبت. ممنون ميشم شماره تلفن و اسم يه فروشگاه كه محصولات AKG رو داشته باشه بدي بهم.
راستي وا نياز من (موزيك راك و متال) كدوم مدل هدفون تو گوشي AKG رو پيشنهاد ميكني كه حدود 100 باشه قيمتش؟
رایتک - 88892426 ------صفحات قبلی چندین مدل در حدود قیمت 100 تومن ذکر شده ؛ یه سرچ بزن .. (مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من)
بله - این هم مثل اون متمرکز روی سن هایزر و ادعاش اینه که نمایندگی اونه ... (هدفون و دیگر تجهیزات صوتی مارک سن هایزر) ...
متاسفانه اینطور که شایع شده، قیمت هاش رو (بخاطر پایتخت بودنش احتمالاً) گرونتر میگه .. باز البته همیشه جای چونه هست..
Last edited by seymour; 02-02-2010 at 22:17.
ممنون داداش من امروز 2 باز زنگ زدم رفت تو پیغام گیر مطمئنی درسته شمارش ؟ ... فردا هم میزنگم !
سلام
دوستان کسی تا حالا صدای sennheiser ie8 رو شنیده؟؟؟ ممنون میشم اطلاعات و تجربیات خودتون رو در مورد این هدفون بگین چون قصد خریدش رو دارم و اینکه نسبت به هدفونهای ultimate ears توی این رنج قیمتی حرفی برای گفتن داره(البته تا الان نتونستم هدفونی از این مارک پیدا کنم)
دوستان میتونید رد مورد این مدل هدفون سونی راهنماییم کنید
لینکش رو گذاشتم اما میخواهم بدونم اول اینکه کیفیتش چطور هست و آیا تاییدش میکنید و اینکه قیمتش الان چند هست چون تقریبا 3 ماه پیش 70 تومان بود و سوال بعدیم اینه که آیا شماره تلفنی از نمایندگی سونی دارید که زنگ بزنم و سفارش بدم چون وقت نمیکنم برم خودم بخرم آیا نمایندگی فروش و ارسال داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا اینم نداره که قسمت نیست بریم 555 بخریم !
نمیدونید جای دیگه ای نداره ؟ ... حالا همیشه 555 بودا ... 2 هفته بدون هدفونم ...
میگم برم 485 بخرم ؟ ... اونم بنظرم خوب هست و هدفون بدی نیست !!! ... ممنون فوریه خیلی !
اون فینیکس که هیچ کدوم رو نداشت این جمهوری هم که گفت امروز نیست شنبه زنگ بزنید ...
رایتک هم زنگ میزنم امیدوارم داشته باشه ! این 555 که هر دو زنگ زدم گفت بعد عید تو بارمون هست !!!!!!!!
امیدم به این رایتک هست که 555 داشته باشه فوق 485 ....
Last edited by a.z.p.z; 04-02-2010 at 15:56.
اون پایتختیه رو که اصلا طرفش نرو. من دو سال پیش ازش قیمت 485 رو گرفتم میگفت 265 تومن!!! قیمتاش حداقل 2 برابر و بعضا 3 برابر بود.
اگه از من میشنوی صبر کن همون 555 رو بگیر. وگرنه یه چیزی معادل همین رو از AKG بگیر.
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)