تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 249 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

صادقيان تكلش زرد داشت .درسته ولي ضربه سيد صالحي توي دقيقه يك به صورت آندو چي ؟ شوت كرد صروتشو كاملا ..اگه اين بي احتياطي نيست چيه ؟
    به نظر من تو اون صحنه خطای تیموریان بود چون سرش رو آورد پایین در اصل این آندو بود که خطای بازی خطرناکش باید گرفته میشد
    صالحی پاش تا یه جای کاملا نرمال بالا اومد بعدم کف پا نیومد قصدش زدن توپ بود

خطای نکونامم توی ضد حمله نبود چون بعد از ورود خلعتبری نکونام و تیموریان اصلا جلو نرفتن

یعنی شما خطای صالحی رو شدیدتر از خطای صادقی میدونید دیگه؟!!!
    آره صادقی پاشو داره پایین میاره اما اینکه چجوری پایین میاره و کجا پایین میاره مهمه
    اتفاقا منم دارم همینو میگم صادقی دقیقا داره میبینه که بخواد پاشو اونجوری پایین بیاره برای صادقیان خطرناکه اما اصرار داره که در همون مسیر و البته با فشار پاشو پایین بیاره

Last edited by +ali; 07-09-2013 at 17:34.

2. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

محمد نوری؛بیست و هفتمین کاپیتان پرسپولیس در دربی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛محمد نوری با بستن بازوبند کاپیتانی در دربی روز گذشته،بیست و هفتمین بازیکنی است که در این مسابقه حساس این بازوبند را بر بازو بسته است.
    حمید جاسمیان،بیوک وطنخواه،همایون بهزادی،جعفر کاشانی،ابراهیم آشتیانی،علی پروین،محمد پنجعلی،فرشاد پیوس،مجتبی محرمی،احمد رضا عابدزاده،افشین پیروانی،علی دایی،کریم باقری،علی کریمی،هادی نوروزی،علیرضا حقیقی،شیث رضایی و...بازیکنانی هستند که سابقه بستن بازوبند کاپیتانی در دربی پایتخت را دارند.

کارشناسان داوری از قضاوت دربی گفتند: قاضی و صادقی باید اخراج می‌شدند، نکونام باید اخطار می‌گرفت/ داور، بازی را ساکن کرد، در یک صحنه مشکوک به پنالتی هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علی خسروی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: داور بازی دربی تلاش کرد بازی را اداره و مدیریت کند. او به طور کلی قضاوت متعادلی داشت ولی اگر پای دربی در میان نبود شاید قضاوت این بازی در بعضی صحنه‌ها به شکل دیگری انجام می‌شد.
    وی افزود: در این بازی امیرحسین صادقی روی خطای سنگینی که در نیمه اول بازی انجام داد می‌توانست با کارت قرمز روبرو شود اما فغانی خواست بازی را مدیریت کند. شاید اگر داور دیگری بود کارت قرمز می‌داد یا اگر بازی اینقدر حساس نبود، صادقی با حکم اخراج روبرو می‌شد. غیر از این فکر می‌کنم قضاوت متعادل بود و کارت‌هایی که به صادقیان، عمران‌زاده و ... داده شد درست بود.
    و اما دیگر کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره قضاوت این بازی از قطعی بودن حکم اخراج برای محمد قاضی گفت.
    دکتر پرویز سیار در این باره افزود: قاضی در یک موقعیت عادی بدون آنکه با توپ کار داشته باشد خطای بسیار سنگینی را روی بازیکن قرمز انجام داد که باید با کارت قرمز روبرو می‌شد. وی درباره خطای امیرحسین صادقی روی صادقیان در نیمه اول خاطرنشان کرد: آن صحنه بسیار خطرناک بود و چنین ضرباتی اگر به سر برخورد کند می‌تواند باعث از دست رفتن بازیکن بشود. البته ما سه داور بودیم که با هم بازی را نگاه می‌کردیم و هر یک نظرات خودمان را داشتیم. این صحنه از یک زاویه اینطور بود که بازیکن قرمز نباید سر خود را به آن شکل خم می‌کرد تا در معرض خطر قرار بگیرد و از زاویه دیگر اینطور بود که بازیکن آبی، پایش بیش از حد بالا آمده بود و بازیکن قرمز از ترس و برای محافظت از خود مجبور به خم شدن شد. می‌بینید که قضاوت برای ما که بازی را بدون استرس نگاه می‌کردیم هم سخت و متفاوت است.
    و اما نوذر رودنیل هم درباره قضاوت بازی دربی به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس می‎گوید: من هنوز منتظرم تا یک صحنه خطا که روی خلعتبری در هجده قدم استقلال انجام شد، را ببینم. در این صحنه مشکوک بودم که پنالتی شده است یا نه؟ متاسفانه تلویزیون در این بازی خوب عمل نکرد. خیلی صحنه‌ها بود که پخش آنها می‌توانست چند بار و از چند زاویه پخش شود، اما اینکار را نکردند. یکی همین صحنه روی خلعتبری بود. نمی‌دانم عمدی در کار بود که بعضی صحنه‌ها را نشان ندهند یا نه؟ اما پخش بازی می‌توانست خیلی بهتر از این باشد.
    مدرس و کارشناس داوری فوتبال کشورمان ادامه می‌دهد: این بازی در حد لیگ برتر نبود. من زمان گرفتم و در طول 90 دقیقه فقط 56 دقیقه بازی فوتبال جریان داشت. داور با عملکرد خود نقش اساسی در بوجود آمدن این شرایط داشت. آقای فغانی به کرات بازی را به سکون کشید. بازی در شروع، سرعت خوبی داشت. پرسپولیس در حال حمله بود که داور در همان دقایق ابتدایی چند بار بازی را نگه داشت.
    وی ادامه می‌دهد: داور که نباید این همه با سرمربی یک تیم صحبت کند. پس از آن بود که بازی بارها متوقف شد. مداوای بازیکن در زمین، دو دقیقه طول کشید در حالی که بازیکن باید به بیرون منتقل شود.
    او درباره خطاهای پیش آمده در بازی گفت: امیرحسین صادقی به دلیل بی احتیاط بازی کردن و ضربه‌ای که به صادقیان در اوایل بازی زد باید اخطار می‌گرفت.
    حرکت نکونام روی خلعتبری هم هر چند عمدی به نظر نرسید ولی به دلیل بی‌احتیاطی اخطار داشت. خطای عمران زاده روی صادقیان در نیمه دوم هم، حداقل کارت زرد داشت.

4. 8 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

به نظر من تو اون صحنه خطای تیموریان بود چون سرش رو آورد پایین در اصل این آندو بود که خطای بازی خطرناکش باید گرفته میشد
    صالحی پاش تا یه جای کاملا نرمال بالا اومد بعدم کف پا نیومد قصدش زدن توپ بود

خطای نکونامم توی ضد حمله نبود چون بعد از ورود خلعتبری نکونام و تیموریان اصلا جلو نرفتن

یعنی شما خطای صالحی رو شدیدتر از خطای صادقی میدونید دیگه؟!!!
    آره صادقی پاشو داره پایین میاره اما اینکه چجوری پایین میاره و کجا پایین میاره مهمه
    اتفاقا منم دارم همینو میگم صادقی دقیقا داره میبینه که بخواد پاشو اونجوری پایین بیاره برای صادقیان خطرناکه اما اصرار داره که در همون مسیر و البته با فشار پاشو پایین بیاره

ضد حمله پرسپوليس بود ...نكونام هم تا وسط زمين كه ميومد

باور كن حتي اگه حركت صادقي خطا بوده باشه هم اخراج به هيچ وجه نداشت ...ضربه اي كه سيد هم به سر آندو زد انصافا توپ زياد پايين نبود ...

در هر حال من به سود تيم خودم قضاوت ميكنم شما به سود تيم خودت ...بذا همون كارشنان (كه البته اونا هم مطمئنن اختلاف نظر دارن ) نظر بدن

اين روزنامه هم تيتر هاي جالبي دارن ...بازي نهايتا يه بازي برابر بود ...بحرين ؟ نظري كه سرش شكست اكبرپور هم مصدوم شد بنده خدا ...حالا تيتر ندارن بايد يه چيز بزنن ديگه .

6. 2 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

اونور هرچی میخوان و از دهنشون در میاد ضد ما میگن! اینجا خبر میذاریم از سایت شبکه خبر حذف میشه و تهدید میشیم! چشم خفه میشیم فعلا که قدرت دست شماست!
    سلام .

این آخرین باری هست که من در مورد یه موضوع مدیریتی در تاپیک های انجمن ورزش توضیح میدم ؛ امیدوارم هم شما و هم سایر دوستان توجه کنید که جای مطرح کردن این مسائل فقط و فقط در انجمن انتقادات / پیشنهاداته ؛ و هم چنین توجه شما رو دوباره به این تاپیک جلب میکنم که :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما :

هرموردی که به نظرتون تخلف از قوانین محسوب میاد در هر تاپیکی ، صرفا از گزارش تخلف استفاده کنید ، با کمال احترام مقابله به مثل و نقل قول از اون تاپیک در این تاپیک و جواب دادن به پست اون تاپیک در این تاپیک موضوعاتی هستن که ما استقبال نمیکنیم و اجازه هم نمیدیم وجود داشته باشه ، چه این مقابله در قالب پست باشه ، چه خبر و چه عکس و تصویر /

شبکه ی خبر که سهله ، از واحد مرکزی خبر هم اینجا خبر گذاشته بشه اگر خلاف قوانین باشه و حاشیه بوجود بیاره حذف میشه ؛ معتبر بودن منبع برای ما منعی ایجاد نمیکنه بابت رسیدگی به پستها /

ضمن اینکه تهدیدی هم در کار نیست ، چیزی که در بخش دلیل حذف پستها نوشته شده اتفاقیه که مطمئنا خواهد افتاد در صورت بی توجهی

صحبت و نقل قولی هم خواستین بگیرین در انجمن انتقادات - پیشنهادات مطرح کنید لطفا .

ممنون از توجه همگی .

8. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه‌ها تو بحث مدیریت خواهشاً مسائل رنگی رو وارد نکنید
    من از نزدیک با بچه‌های تیم ورزش در ارتباطم
    خیلی از پستایی که تو این تاپیک پاک میشه رو سروش که خودش پرسپولیسیه پاک می‌کنه
    همین قضیه در مورد وحید و امیرمحمد تو تاپیک استقلال هم صدق می‌کنه
    سخت‌گیری از طرف مدیرای طرفدار هر تیم واسه تاپیک خود اون تیم بیشتره

این بچه‌ها چند تا پیرهن از ماها بیشتر پاره کردن تو ورزش و دقیقاً‌ می‌دونن چه پستی چه عواقبی به دنبال خواهد داشت
    اگر پستی پاک یا ادیت میشه، مطمئن باشید برای جلوگیری از بروز تنش و جنجال بوده و هیچ تعصب یا تبعیضی درش وجود نداره

اگر هم اعتراضتون به پاک نشدن پستی از تاپیک رقیبه، از گزارش تخلف استفاده کنید
    حتماً رسیدگی میشه ...

مدیریت ورزش حتی از مهندسی معدن هم سخت تره، اینو به وضوح حس کرده‌ام

10. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

بازی زیاد جالبی نبود. کل بازی هردو تیم مخصوصا استقلال بکش زیرش بود.جدای دقایق کوتاهی از نیمه دوم که پرسپولیس منظم بازی کرد.نه بار فنی داشت که بشه روش بحث کرد نه چیزی.

نیلسون 7
    میثم 7
    سید جلال 7
    بنگر 7
    خانزاده 7
    حقیقی 4
    نوری 4
    دهنوی 6
    رضایی 4
    صادقیان 8
    سید صالحی 6
    خلعتبری 6

12. 6 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نیلسون 8
    م.حسینی 6
    ج.حسینی 7
    بنگر 7
    خانزاده 5
    حقیقی 3
    نوری 2
    دهنوی 5
    رضایی 1
    صادقیان 8
    سیدصالحی 5
    خلعتبری 4

1.نیلسون با تجربه و پرستیژش خیلی خوب تیمو رهبری میکنه کاش 2سال دیگه حداقل برامون بازی کنه/ 2.نوری طبق معمول تمام بازیای گذشتش افتضاح بود و من فلسفه حضورش توی این بازی مهم رو درک نمیکنم/ 3. صادقیان طبق معمول سرعتی و تکنیکی و توانا توی ایجاد موقعیت گل+جنگندگی با جثه‌ی کوچیک/ 4.سیدصالحی مثل قبل اصلا تغذیه نشد و من هیچ انتظاری ازش ندارم هر موقع خوب بهش پاس دادن و خراب کرد اونوقت میکوبیمش! :دي/ 5.خلعتبری هم که فعلا هیچی ازش ندیدیم امیدوارم زودتر رو فرم بیاد تا بتونیم از توانایی بالاش تو ایجاد فرصت گل استفاده کنیم/ مرسی.

14. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بازی زیاد جالبی نبود. کل بازی هردو تیم مخصوصا استقلال بکش زیرش بود.جدای دقایق کوتاهی از نیمه دوم که پرسپولیس منظم بازی کرد.نه بار فنی داشت که بشه روش بحث کرد نه چیزی.

نیلسون 7
    میثم 7
    سید جلال 7
    بنگر 7
    خانزاده 7
    حقیقی 4
    نوری 4
    دهنوی 6
    رضایی 4
    صادقیان 8
    سید صالحی 6
    خلعتبری 6
    دهنوي با چه فرمولي 6 دادي؟ بنظرم 2 هم براش زياديه

ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2

16. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

گزارش تصویری از دربی

بازیکن اخلاق
    Last edited by Greedy; 07-09-2013 at 19:50.

18. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا مگه بی احتیاطی خطا نیست و حتی بعضی اوقات کارت نداره؟
    سر بی احتیاطی پنالتی میگیرن

پس چرا اینا رو کارت نداد من واقعا برام سواله

بگذریم
    دربی هم تموم شد

من یه سوال کردم در مورد اینکه مصرف انرژی مهاجما توی بازی مستقیم بیشتره یا بازی نزدیک و پاسکاری کوتاه و کارای ترکیبی
    که دوستمون گفت بازی مستقیم بیشتر انرژی میگیره از مهاجما

ما الان تقریبا سه بازیکن سرعتی و خلاق داریم
    خلعتبری صادقیان عالیشاه
    که میشه توپای بلند براشون انداخت پشت مدافعین و میشه باهاشون کارای ترکیبی هم کرد
    از اونجایی که خلعتبری و عالیشاه معمولا 90 دقیقه ای نبودن باید با روشی بازی کرد که انرژی مهاجما تو 90 دقیقه تقسیم بشه

از طرفی این سه نفر اگر همزمان بازی کنن صد در صد قدرت دفاعی تیم کمی پایین میاد چون به هر حال از نظر قدرت بدنی و جنگای تن به تن بازیکنای ضعیفی محسوب میش
    در اصل بخش هجومی تیم نمیتونه دیگه زیاد در دفاع تیمی شرکت کنه
    قد این سه نفر هم کوتاه هستش پس نباید انتظار داشته باشیم روی ضربات ایستگاهی خودمون و حریف در حمله و دفاع بهمون کمک کنن
    یعنی کلا تیم باید تفکر بازیش رو اساسی متحول کنه

با این توضیحات به نظر میرسه اگر بخوایم با این سه نفر مستقیم با توپای بلند بازی کنیم و از طرفی از اونا در دفاع تیمی و پرس هم کمک بگیریم مساوی میشه با زود تحلیل رفتن بخش هجومی تیم به ویژه خلعتبری و عالیشاه
    به همین خاطر فکر میکنم بهترین شیوه برای پرسپولیس فعلی و نفراتش بازی نزدیک و حفظ توپ باشه
    چون تو این روش بازیکنا کمتر پرس میکنن کمتر انرژی میذارن و بازی مفیدشون هم بیشتر میشه

حالا سوال من این هستش
    آیا برای حفظ توپ و پاسکاری کوتاه سیستم 4.2.3.1 سیستم مناسبی هست؟
    به نظر من نه

چون بازی با دو هافبک دفاعی که خلاقیت کمتری دارن عملا مانع اجرای این سبک از بازی میشه
    یا باید هافبک دفاعیا رو از بازیکنای خلاق انتخاب کرد یا باید تا حدود زیادی قید این سبک بازی رو زد

به نظر شما تیم ما الان با حذف سید صالحی میتونه سیستم 4.3.3 رو بازی کنه؟

حالا نمیدونم دوستان با من موافق هستن یا مخالف؟
    Last edited by +ali; 07-09-2013 at 21:59.

20. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •