تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 302 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

واکنش ایکر (و کوئنترائو) بعد از به ثمر رسیدن گل سوم در بازی با لوانته:

محتوای مخفی: ... 

مقایسه خوشحالی بالا با بعضی از عکس العمل های "نسبتا سرد" ایکر بعد از به ثمر رسیدن گل ها در یکی دو سال اخیر (و البته از درون دروازه) در نوع خودش جالبه.

2. 12 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مقایسه خوشحالی بالا با بعضی از عکس العمل های "نسبتا سرد" ایکر بعد از به ثمر رسیدن گل ها در یکی دو سال اخیر (و البته از درون دروازه) در نوع خودش جالبه.
    معراج جان جالبه اون موقع برخی نظرشون این بود که ایکر از شدت "خوب" بودن اون گلها !!! اونطوری واکنش نشون میداده !

4. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاملا مشخص هست که فشار روانی زیادی روی بازیکن ها بوده تا قبل از گل...

6. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج جان جالبه اون موقع برخی نظرشون این بود که ایکر از شدت "خوب" بودن اون گلها !!! اونطوری واکنش نشون میداده !
    اگه اشتباه نکنم ماجرای اون گل رونالدو به اتلتیکو مادرید هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که ایکر به جای خوشحالی، سوت میزنه و اونجوری متحیر شدنش از گل رو نشون میده

بعضی از اون واکنش ها توی این چند سال، حالا به هر دلیلی، خیلی می تونست بهتر باشه، انرژی که یه کاپیتان می تونه تو همچین لحظاتی به تیم تزریق کنه مسئله مهمی هست
    که به نظرم متاسفانه بعد از جدایی رائول توی این چند ساله خلاء اون شدیدا احساس میشده، مثل این می مونه که ایکر سال ها زیر سایه بزرگانی مثل هیرو و رائول بوده و یک دفعه
    بار سنگینی روی دوشش اومده که شاید آمادگی ذهنیش رو نداشته.

+

یه GIF از بنزما که کاملا گویای حال و روز چند وقت اخیرش هست:

مثل این می مونه که اون پسر بچه به بنزما میگه "دیگه خاطر جمع باشم تلاشتُ می کنی؟ درست میشه؟" و بنزما قول میده!

8. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کریس به خودش نمره می دهد: 9 ؛ همیشه می توان بهتر شد!

ستاره پرتغالی در صحبت هایی خودش را فردی عادی نامیده. من فوتبالیست هستم و تلاش می کنم تا مردم را خوشبخت نمایم
    سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در گفت و گو با کانال کواترو از زندگی شخصی اش صحبت کرده و در پاسخ به سوالی در این باره که خودش را در یک کلمه توصیف کند، گفته:« عادی و طبیعی.»
    او در ادامه صحبت هایش گفته:« رفتارمن در زندگی عادی و طبیعی است . سعی می کنم که کارها را درست انجام دهم و کارها را خوب انجام دهم. من فوتبالیست هستم و تلاش می کنم که مردم را خوشحال نمایم.»
    مصاحبه کننده درادامه از او خواست تا به خودش نمره ای بدهد و نمره کریس به خودش بدین ترتیب بود:« 9؛ همیشه می خواهم بهتر شوم و نمره ده، بالاترین نمره ممکن است. نمره من ده نیست. ذهنیت من این است که خوب بازی کنم و خوب تمرین کنم. هدفم همین است.»

10. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رئال در فکر خرید لواندوفسکی در بازار زمستانی

باوجودی که لواندوفسکی با سران بایرن به توافق رسیده تا در فصل آینده به این تیم منتقل شود، گواردیولا تردیدهای زیادی درمورد او دارد و ازهمین رو رئالی هادر صدد جذب او برآمده اند.
    سایت گل- سران باشگاه رئال مادرید در نظر دارند تادر بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب روبرت لواندوفسکی دست به کار شوند. طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس ، این بازیکن لهستانی با سران بایرن به توافق رسیده تا در پایان رقابتهای این فصل به این تیم برود؛ چرا که با اتمام قرارداد او با دورتموند، او قادر خواهد بود تا به عنوان بازیکن آزاد به بایرن برود ولی این روزها گواردیولا تردیدهای زیادی در مورد او دارد و بدین ترتیب روند انتقال او را متوقف کرده است.
    سران رئال از این موضوع اطلاع دارند و از همین رو او را زیر نظر دارند. اگر روند ناکامی بنزما در گلزنی ادامه یابد ، سران باشگاه کهکشانی برای جذب لواندوفسکی در بازار زمستانی دست به کار خواهند شد. البته در صورتی که این انتقال نهایی شود، لواندوفسکی قادر نخواهد بود تا در لیگ قهرمانان اروپا برای رئال بازی کند، چرا که برای دورتموند دردو بازی به میدان رفته است.
    قیمت او نیز، نکته جالب توجهی است. از آنجایی که قرارداد او در ماه ژوئن به پایان خواهد رسید، او قادر خواهد بود تا با مبلغی در حدود 10 تا 12میلیون یورو به رئال برود. او بازیکنی است که فصل گذشته در 56 بازی 39 گل به ثمر رسانده .
    سران باشگاه دورتموند هم تمایل زیادی دارند تا در صورت فروش لواندوفسکی ، او را به تیمی غیرآلمانی بفروشند. سران رئال در تابستان نیز برای جذب لوا ابراز تمایل کرده بودند و فلورنتنیو پرس در رختکن برنابئو بااو صحبت کرده بود.

از سوی دیگر فالکائو هم زیر ذره بین سران رئال است.در قرارداد او با موناکو بندی قرار دارد که هرزمان که بخواهد به رئال برود، می تواند بدون مانعی این کار را انجام دهد. جذاب ترین گزینه برای رئالی ها سرخیو آگوئرو است. این ستاره آرژانتینی رویای فلورنتینو پرس برای تابستان آینده است. رئالی ها در سال 2011 نیز تا آستانه جذب او پیش رفته بودند ولی سران اتلتیکو پا روی این توافق گذاشته و این ستاره آرژآنتینی راه چاره ای به جز انتقال به سیتی نیافت.خود آگوئرو بعد از بازی فصل گذشته رئال-سیتی گفته بود:« اگر رئالی ها به من ابراز تمایل کرده بودند، من الان آنجا بودم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************************

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

طبق قانون فیفا اگه بازیکنی تو خرید زمستانی (( نیم فصل )) وارد یک تیم بشه
    نمیتونه تو چمپیونز بازی کنه ؟!!!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ذره بین به این ذره بینی ندیده بودیم بیچاره ایکر
    بازی با لوانته خداییش خیلی بد بود.....گل دقیقه 94 همه پریدن هوا الانم دقت کنین همه بعد از کاسیاس میپرن بیرون از جایگاه

15. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

جالبه کسی دوست نداره این بحث تموم بشه
    بزارید هر کس هر جور دوست داره فکر کنه تو این تاپیک اینقدر بهش توجه نکنید و کش ندید خدا رو شکر کاسیاس ثابت شده اس طرفدار تیمهای دیگه هم که داستان رو از بیرون میبینن حق رو به ایکر میدن اونوقت ........

17. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

طبق قانون فیفا اگه بازیکنی تو خرید زمستانی (( نیم فصل )) وارد یک تیم بشه
    نمیتونه تو چمپیونز بازی کنه ؟!!!
    اگه تویه نیم فصل قبلی در تیم دیگه ای در cl بازی کرده باشه؛ نمیتونه!
    اما اگه بازی نکرده باشه، میتونه..

19. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •