تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 103 اولاول ... 4484909192939495969798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

در آغاز فعالیت Nesio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

کسـی از Attack on Titan و فصل جدیدش خبری نداره ؟!
    فصل جدید One Punch Man چطور ؟

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

فصل دوم One Punch Man قراره اكتبر 2016 پخش بشه، تا ده روز دیگه هم دوبله‌ی انگلیسی فصل اول منتشر می‌شه

اما فصل دوم Attack on Titan باز هم با تاخیر و وقفه همراه شده و در حالیکه قرار بود آوریل 2016 پخش بشه باز هم به تاخیر افتاد و این بار بهار 2017 به عنوان تاریخ پخش فصل دومش تعیین شده

این موضوع دلایل زیادی داره اما شاید براتون جالب باشه که انیمه‌ی دیگه‌ای با حال و هوای نزدیک از همان کارگردان (Tetsurō Araki) و استودیو (Wit Studio) بهار امسال پخش شده؛

انیمه‌ی 12 قسمتی Kabaneri of the Iron Fortress که علاوه بر کارگردان و استودیوی سازنده از همان تیم سازنده‌ی انیمه‌ی حمله به تایتان بهره برده. به هر حال ساخت یک انیمه‌ی اورجینال با تم داستانی مشابه که خوب هم جواب پس داده برای سازنده‌ها که بد نیست و برای منتظران فصل دوم حمله به تایتان هم انتخابی از پیش تعیین شده است ( ;

Koutetsujou no Kabaneri

3. 7 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فصل دوم One Punch Man قراره اكتبر 2016 پخش بشه، تا ده روز دیگه هم دوبله‌ی انگلیسی فصل اول منتشر می‌شه

من فصل اول این رو دیدم
    حس نمیکنید به طرز محسوسی ضعیف بود؟؟
    یکی دو قسمت اخر بد نشد
    ولی باز به نظرم خیلی ضعیف بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

من فصل اول این رو دیدم
    حس نمیکنید به طرز محسوسی ضعیف بود؟؟
    یکی دو قسمت اخر بد نشد
    ولی باز به نظرم خیلی ضعیف بود
    تا منظور از ضعف چی باشه، خب فکر می‌کنم One Punch Man از اون انیمه‌هاست که بیشتر با سلیقه‌ی شما سنجیده بشه
    در بخش کارگردانی، طراحی و گرافیک و کلا کیفیت ساخت یه اثر کم نقص از استودیو مدهاوس به شمار میاد
    اما در مورد داستان می‌شه گفت هنوز اتفاق درگیرکننده‌ای رخ نداده و 12 قسمت فصل اول فقط یک مقدمه‌چینی و معرفی به حساب میاد که خب به نظر من هم کمی خسته‌کننده بود و جای روایت تندتر هم داشت...
    اما مانگای این اثر از سال 2012 داره در مجله‌ی شونن جامپ منتشر می‌شه و پرطرفدار هم هست، پس شاید داستان هنوز به اوجی که باید نرسیده.
    تا اینجا فقط یه قهرمان کله تاس بی‌خیال داشتیم که با یه مشت هر دشمنی رو از پا درآورده
    همچنین اگه انیمه‌ی Gintama رو پیش از این دیده باشی به خاطر شباهت‌های زیاد فضاهاشون، بهتر با One Punch Man ارتباط برقرار می‌کنی و صبرت هم بیشتر خواهد بود :دي
    همه‌ی اینا هم دلیل منتظر موندن برای فصل بعدی و دیدن ادامه‌ی داستانه (:

6. این کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از اینورا رد می شدم گفتم یک سلام و راهی بپرسم

این فصل باسه انواع سبک ها عنوان داریم ....
    Shokugeki no Souma: Ni no Sara
    Love Live!
    Days
    Berserk
    Orange
    Arslan Senki: Fuujin Ranbu
    Tales of Zestiria the X
    Amaama to Inazuma
    D.Gray-man Hallow
    Taboo-Tattoo
    Kuromukuro
    91 Days
    Macross Δ
    و ...

گرچه بعضی هاش نتونستن از لحاظ ساخت یا کیفیت خوب بدرخشن ولی باز از چند فصل قبل که همش رو یک موضوع می ساختن خیلی بهتر شده
    چیزی رو از این فصل جا انداختم که خوب باشد؟

پ ن:
    فکر کنم یکی حسابم رو می رسد
    Last edited by zed2; 31-07-2016 at 01:02.

8. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

یکی از جذاب‌ترین عنوان‌های این فصل بدون شک (Berserk (2016 است. اما...

خب از همون موقع که خبر ساخت انیمه‌ی جدیدی برای برسرک منتشر خیلی‌ها مشتاقانه منتظر پخشش بودن. مانگای برسرک جزو محبوب‌ترین عنوان‌های بزرگسال با تم دارک به شمار می‌ره. از سال 1989 همچنان ادامه داره و 38 جلد از اون به مرور منتشر شده. کیفیت بالا و داستان درگیرکننده و شخصیت‌های عالی اون رو همچنان به عنوان اثری تاپ نگه داشته.

پیش از این از برسرک یک انیمه‌ی 25 قسمتی در سال 1997 توسط استودیو Oriental Light and Magic ساخته شده و از شبکه‌ی نیپون پخش شده. در ادامه هم انیمه‌ی سینمایی سه‌گانه‌ای از آرک Golden Age توسط Studio 4°C ساخته شد که بازسازیی از فصل اول مانگا بود و بخش‌های جدیدی از داستان انیمه رو هم به دنبال داشت، هرچند در بخش‌های زیادی مثل صحنه‌ها نبرد از گرافیک کامپیوتری استفاده شده بود تا از هزینه‌های ساخت کاسته بشه و از اون فرم سنتی و کلاسیک خارج شده بود و علاوه بر این باز هم بخش‌هایی از داستان به صورت کامل و دقیق روایت نشده بود.

درنهایت و بعد از کلی انتظار دنباله‌ای بر انیمه‌ی برسرک توسط استودیو Liden Films تهیه شده که انیمه‌هایی مثل Terra Formars و Arslan Senki رو هم در تولیداتش داره. کارگردانی رو Shin Itagaki بر عهده داشته که این کار مهمترین اثر کارنامه‌اش محسوب می‌شه. داستان این سری در تکمیل کتاب اول مانگاست (Black Swordsman) که در پایان سری 1997 نیمه‌کاره موند و در سه فیلم Golden Age Arc کمی ادامه پیدا کرد و باید ابتدا اون‌ها رو دیده باشید تا از اتفاقاتی که بعد از جریان کسوف رخ داده باخبر باشید.

اما خب متاسفانه با شروع سری 2016 چیزی که از همون ابتدا توی ذوق خواهد زد گرافیک کامپیوتری و سطحی انیمه است که بعد از 4-5 قسمتی که تا حالا از اون پخش شده در مرکز انتقادات مخاطبین بوده. این همه خطوط زمخت سایه در یک انیمه کم‌سابقه است! همچنین حرکت مصنوعی دوربین که روی صحنه‌های تمام CG‌ و طراحی‌های کلاژ مانند اجزای انیمه آزاردهنده شده و کیفیت کار رو در این بخش دلسردکننده کرده....

با این حال نظر کلی در مورد ادامه‌ی کار و داستان و... بماند برای بعد از اتمام 24 قسمت این سری.

پ ن:
    فکر کنم یکی حسابم رو می رسد
    به عنوان جریمه بشین مساحت قسمت‌های هاشورخورده‌ی برسرک رو حساب کن

10. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب از همون موقع که خبر ساخت انیمه‌ی جدیدی برای برسرک منتشر خیلی‌ها مشتاقانه منتظر پخشش بودن. مانگای برسرک جزو محبوب‌ترین عنوان‌های بزرگسال با تم دارک به شمار می‌ره. از سال 1989 همچنان ادامه داره و 38 جلد از اون به مرور منتشر شده. کیفیت بالا و داستان درگیرکننده و شخصیت‌های عالی اون رو همچنان به عنوان اثری تاپ نگه داشته.

پیش از این از برسرک یک انیمه‌ی 25 قسمتی در سال 1997 توسط استودیو Oriental Light and Magic ساخته شده و از شبکه‌ی نیپون پخش شده. در ادامه هم انیمه‌ی سینمایی سه‌گانه‌ای از آرک Golden Age توسط Studio 4°C ساخته شد که بازسازیی از فصل اول مانگا بود و بخش‌های جدیدی از داستان انیمه رو هم به دنبال داشت، هرچند در بخش‌های زیادی مثل صحنه‌ها نبرد از گرافیک کامپیوتری استفاده شده بود تا از هزینه‌های ساخت کاسته بشه و از اون فرم سنتی و کلاسیک خارج شده بود و علاوه بر این باز هم بخش‌هایی از داستان به صورت کامل و دقیق روایت نشده بود.

درنهایت و بعد از کلی انتظار دنباله‌ای بر انیمه‌ی برسرک توسط استودیو Liden Films تهیه شده که انیمه‌هایی مثل Terra Formars و Arslan Senki رو هم در تولیداتش داره. کارگردانی رو Shin Itagaki بر عهده داشته که این کار مهمترین اثر کارنامه‌اش محسوب می‌شه. داستان این سری در تکمیل کتاب اول مانگاست (Black Swordsman) که در پایان سری 1997 نیمه‌کاره موند و در سه فیلم Golden Age Arc کمی ادامه پیدا کرد و باید ابتدا اون‌ها رو دیده باشید تا از اتفاقاتی که بعد از جریان کسوف رخ داده باخبر باشید.

اما خب متاسفانه با شروع سری 2016 چیزی که از همون ابتدا توی ذوق خواهد زد گرافیک کامپیوتری و سطحی انیمه است که بعد از 4-5 قسمتی که تا حالا از اون پخش شده در مرکز انتقادات مخاطبین بوده. این همه خطوط زمخت سایه در یک انیمه کم‌سابقه است! همچنین حرکت مصنوعی دوربین که روی صحنه‌های تمام CG‌ و طراحی‌های کلاژ مانند اجزای انیمه آزاردهنده شده و کیفیت کار رو در این بخش دلسردکننده کرده....

با این حال نظر کلی در مورد ادامه‌ی کار و داستان و... بماند برای بعد از اتمام 24 قسمت این سری.

به عنوان جریمه بشین مساحت قسمت‌های هاشورخورده‌ی برسرک رو حساب کن

بی معرفت اگر من بخوام محاصبه کنم که کل انیمه های این فصل رو از دست می دم

اگر زیاد زور بگی می رم به کورو سنسه می گما

بزار من macross ام رو ببینم که به جاهای جالبش رسیده - فکر کنم تنها کسی باشم که سری اش رو از اولین، دنبال کردم

انیمه 91 days هم سازنده موزیک تیتراژش رو باز ملاقات کردم
    داستان به کنار، op هایی که می سازه واقعا با حس است. ......

+

خیلی وقت بود خوندن Berserk رو عقب انداخته بودم ولی به لطفا نسخه جدید انیمه مجبور شدم نگاه کنم.....
    فکر کنم سازنده باسه ساخت این انیمه تلاش کرده به سبکی حس و حال مانگارو بیاره تو انیمه بخاطر همین یک جور حالت رنگی شده و زنده مانگا رو ایجاد می کنه.... در نگاه اول اگر کسی مانگارو نگاه نکرده باشه احتمالا جالبه ولی مسئله اینه که طرفدارای Berserk کسایی هستن که مانگارو خوندن و انتظار دارن یک انیمه کامل ساخته شده از پایه با حس تاریک درست رو ببینند نه کپی رنگی مانگارو که ذهنشون از قبل ( و بدتر نسخه های رنگی مانگا ) بهشون منتقل کرده.....بخاطر همین فکر کنم خیلی شاکی داره
    تمام شد بزار یک نقد و بررسی انجام بدیم
    Last edited by zed2; 02-08-2016 at 02:04.

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    صبحت از یه انیمه 25 قسمتی کردید
    من این رو دیدم ولی پنج قسمته
    یه سه گانه هم داره که داستان نیمه رها میشه
    این 25 قسمتی کل داستان رو پوشش میده؟
    جایی ندیدم که بشه دانلودش کرد

14. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    صبحت از یه انیمه 25 قسمتی کردید
    من این رو دیدم ولی پنج قسمته
    یه سه گانه هم داره که داستان نیمه رها میشه
    این 25 قسمتی کل داستان رو پوشش میده؟
    جایی ندیدم که بشه دانلودش کرد
    چون داره هر هفته یک قسمت پخش میشه و تا اخر پاییز طول می کشه تا همه قسمت هاشو ببینی

این 25 قسمت دوباره از یک جای دیگر مانگا داستان رو شروع می کنه و ادامه می ده - و با دقت بیشتر 3 فصل از مانگا رد میشه ( و از لحاظ فیلم ها، انهارو هم رد می کنه و جایی شروع می کنه که Farnese بخاطر دریاچه خونی که ساخته شده داره تعقیبش می کنه. ظاهرا ( من هنوز داستان رو کامل نخوندم و سری های قبلی رو ندیدم - بر اساس رد ها دارم می گم )

باسه دانلود کردن هم خوب نگشتی

+

قسمت 5 D.Gray-man Hallow خنده بود

مثلا قرار بود earl ترسناکترین و پر ابهت ترین کارکتر باشه

ولی انقدر بلا و سوپرایز براش امده که ادم دلش بحالش می سوزه

این باسه بدون شرح خیلی خوبه

بگذریم که حتی دیگران هم سوپرایز شدن

و موندن چی کار کنند

با تشکر از کاندا

+

از وقتی که تو Kuromukuro ، هیمه کنوسکه رو شوکه کرده با کارش معلوم نیست دیگر کی به کی است.

demon که قرار بود همه دنبالش باشن میاد کمکشون می کنه...

اینجا هم که از تمام دوران کارکتر جمع شده است

فکر کنم زیاد سبک اکشن و ترسناک و مافوق بشری بحث کردیم - وقتش هست یکم il بریم سبک های دیگر هم بحث کنیم

Last edited by zed2; 06-08-2016 at 01:58.

16. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Nesio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    Beresk به کجا رسیده ؟ میشه یکم توضیح راجع به داستانش ، تم ـِش ! + توکیو غول چطوره ؟ به کجا رسیده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •