تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 269 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اخبار کوتاه از آبي‌پوشان

روابط عمومي باشگاه استقلال ضمن تسليت به بازماندگان سانحه دلخراش جاده قم اعلام کرد آبي‌پوشان در مقابل ذوب‌آهن با نوار مشکي به زمين مي‌روند.

بازيکنان استقلال در مسابقه مقابل ذوب‌آهن که پنج شنبه شب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار مي‌شود با نوارهاي مشکي به ميدان مي‌روند.

اين حرکت آبي‌پوشان به ياد درگذشتگان سانحه تصادف جاده قم و اظهار همدردي با خانواده‌هاي اين عزيزان انجام مي‌شود.

همچنين باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال ايران، مصيبت وارده را به کليه مردم ايران و به خصوص بازماندگان اين سانحه ناگوار تسليت عرض مي‌کند.

*صدور ويزاي کره براي اعضاي استقلال

باشگاه استقلال از چندي قبل، درخواست خود مبني بر صدور ويزاي کره‌جنوبي را ارائه کرده بود چرا که آبي‌پوشان در صورت صعود به مرحله نيمه‌نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، بايد يا در کره به مصاف اف‌سي‌سئول بروند يا در عربستان به مصاف الاهلي. از همين‌رو ويزاي کاروان استقلال امروز آماده شد تا آبي‌پوشان آمادگي لازم براي سفر به کره‌جنوبي در صورت صعود اين تيم به مرحله بعدي را داشته باشند.

*کاروان استقلال در هتل تپناکورن تايلند

کاروان استقلال با حضور تمامي بازيکنان، راهي کشور تايلند خواهد شد. طبق هماهنگي‌هاي صورت گرفته، کاروان تيم پس از رسيدن به شهر بانکوک توسط 2 دستگاه اتوبوس VVIP که از طرف باشگاه بوريرام براي استقلالي‌ها در نظر گرفته مي‌شود، راهي شهر بوريرام خواهند شد.

همچنين تيم استقلال در طي زمان حضور در تايلند، در هتل تپناکورن اقامت خواهد داشت.

تيم استقلال فردا از ساعت 20 در ورزشگاه فولاد شهر مي‌رود و چهارشنبه هفته آينده در تايلند ميهمان بوريرام در مرحله يک هشتم ليگ قهرمانان آسيا در دور برگشت خواهد بود.

به نقل از سايت باشگاه استقلال

2. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-09-2013 at 17:38. دليل: تاپیک جای انتقاد مدیریتی نیست ، انتقادی دارید در پیشنهادات انتقادات مطرح کنید

4. 7 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

خداییش اگه تو تایلند از بوریرام شکست بخوریم، تو Pes میگیرم با استقلال سولاخ سولاخش میکنم تا برم به نیمه نهایی!

6. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اوه اوه حاجی بالاخره عصبانی شد

نمی‌خواهند استقلال قهرمان آسیا شود/ آقای بهروان خودت را به کوچه دیگری نزن
    فتح‌الله‌زاده: به AFC نامه می‌زنم تا لیگ قهرمانان عقب نیفتد/ ۳۰ میلیون نفر ناراحت شوند کی‌روش نه!

علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اظهار داشت: من به جای بهروان از مردم عذرخواهی می کنم چون مردم را روی ناآگاهی نگه می دارد. من در مصاحبه خود عرض کردم که از روی ناچاری بازی را به پنجشنبه بیندازید. این ناچاری یعنی چی؟ یعنی نامه را نوشته ایم. من نامه را که کتمان نکردم. این مردم را جیگر فرض کردن است! این کارها خوب نیست.
    وی افزود: آقای بهروان از شما بعید است. شما به من بگویید مردم سازمان لیگ برای روز جمعه در اصفهان ساعت 18 بازی گذاشتند و ما همان شب ساعت 22 باید به تایلند برویم. چطوری می توانیم همزمان از اصفهان خود را به تهران برسانیم تا به پروازمان برسیم؟ ما از ناچاری گفتیم بازی پنجشنبه باشد. ما از شما خواسته بودیم یک بازی ما را حمایت کنید. شما ما را حمایت نمی کنید ولی توقع دارید 6 ماه بازیکن خود را به تیم ملی بدهیم.
    فتح الله زاده در خصوص اینکه باشگاه استقلال خواسته تا بازی بعد از بازی با بوریرام انجام شود، گفت: ما مشکلات زیادی داریم. مصدوم داریم. خسرو حیدری، تیموریان، جمشیدیان. می گویم شما که پنجشنبه بازی می گذارید اگر بازیکن دیگری مصدوم شود در این فاصله چطور باید خود را برای بازی با تیم تایلندی آماده کنیم؟ شما این سوال را جواب بده آقای بهروان و خودت را به کوچه دیگری نزن. سوال بعدی این است شما در عرض یک روز چطور ساعت بازی را عوض کردی؟ من چطور می توانم پرواز 40 نفر را تغییر دهم؟ این ها را جواب دهید. اگر واقعا اهل کار کردن هستید جواب بدهید. همه شما را می شناسند اما چطور شناختن هم مهم است. شما چطور بدون هماهنگی ساعت بازی را تغییر می دهید؟
    وی ادامه داد: اگر هم نتوانم ساعت پرواز را تغییر دهم باید به سرعت تیم را راهی فرودگاه کنم و اگر در بین راه اتوبوس دچار سانحه شود چه کسی جوابگو است؟ منی که می خواهم به مسابقات آسیایی برسیم چطوری باید بروم؟
    فتح الله زاده در خصوص اینکه بعد از بازی با بوریرام هم مسابقات فشرده است و ممکن است دوباره اعتراض کنید گفت: مگر الان فشرده نیست؟ مسئله این است که آقایان می گویند می خواهند لیگ را 20 فروردین تمام کنند اما از سویی AFC می گوید 28 اردیبهشت مسابقات باید تمام شود چطوری اینها می گویند باید 20 فروردین مسابقات تمام شود؟
    وی در مورد اینکه این خواسته کی‌روش است که لیگ 20 فروردین تمام شود، اظهار داشت: چطور شما همه تیم ها را نابود می کنید برای یک نفر. مردم این چیزها را می فهمند و سوال سوم من از بهروان این بود این کارها سیاه نمایی است. من کدام نامه را کتمان کردم؟

مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اینکه وقتی به برنامه ریزی سازمان لیگ مشکوک هستید این تبعات را دارد، خاطر نشان کرد: من سه سوال پرسیدم. من که درخواستم را کتمان نکردم؟ یعنی یک روز هم نمی خواستند بازی را جلوتر بیاورند. شما بگویید استقلال چطور می توانست روز جمعه بازی کند و سپس همان شب به تایلند برود. او در تلویزیون حرف بی ربطی زد و از قول من گفت می خواهم سازمان لیگ را روی سرشان خراب کنم.چرا می خواست من را مقابل مردم خراب کند؟ من چرا این حرف را زدم؟ چون آن شب مسئولان رده بالای استقلال با مسئولان سازمان لیگ تماس می گیرند ولی هیچ کدام را جواب ندادند . 6، 7 خط هم دارند ولی جواب بازیکن من را دادند. این کار حرفه ای است؟ شماره ما را می شناسی نباید جواب دهی؟ باید به بازیکن بگوید و هماهنگ کند؟ می خواستم بگویم آقای رئیس ساعت پرواز لغو شده دو ساعت بازی را عقب تر بیندازی می توانیم همان جمعه بازی کنیم ولی او با بازیکن هماهنگ کرد. این آقا جواب ما را نداد. من واقعا متاسفم برای این فوتبال که در روز روشن این آقا مغلطه و سفسطه می کند و به قول آقای شریفی عزیز مغالطه می‌کند.

فتح الله زاده در مورد اینکه قلعه نویی گفته چطور با این شرایط استقلال می تواند قهرمان آسیا شود، گفت: من به ضرس قاطع می گویم که نمی خواهند استقلال قهرمان آسیا شود. با این روش می خواهند استقلال قهرمان نشود. بحث ملی نیست. همه این حرف ها الکی است. اگر ملی بود چرا بازی را جابجا نکردند. می گویند کی‌روش ناراحت می شود. 30 میلیون نفر ناراحت شوند عیبی ندارد اما کی‌روش ناراحت نشود؟ من از مردم می پرسم سال ها جدول لیگ را دارید تا به حال کی دیدید تیم هایی که در لیگ قهرمانان آسیا بازی دارند همزمان با تیم های دیگر پیش رفته باشند. همیشه که دو سه بازی عقب تر بودیم. چرا این چیزها را در مورد ما در نظر نمی گیرید؟ به ما زور می گویند و من زیر بار زور نمی روم.

وی تاکید کرد: من به زودی در یک نشست خبری همه این ظلم ها را می گویم و نشان می دهم چه کسی در حال کار کردن است و چه کسی زور می گوید. تمام کارهای پشت پرده را می گویم اینکه چه کسی شعار می دهد و چه کسی رنج می کشد.

فتح الله زاده در مورد اینکه فدراسیون در حال تغییر برنامه های AFC برای لیگ قهرمانان آسیا است، گفت: این هم از کیسه خلیفه می بخشند. ما راضی نیستیم. من امضا جمع می کنم برای AFC تا بگوییم که مخالفیم. ما مجمع داریم. برای خودشان می برند و می دوزند. ما عضو مجمع هستیم و فکر می کنند که کاره ای نیستیم اما ما حق تصمیم گیری داریم. من شخصا به AFC نامه می زنم که مخالفم. وقتی حرمت نیست باید قضیه پیچیده شود. جالب است که می گویند این ادبیات خوب نیست. خواهشا به ما ادبیات یاد ندهید شما رفتار خود را ادبی کنید ما از شما با مودب‌تر هستیم.

وی ادامه داد: اگر فکر می کنید از حق باشگاه استقلال عدول می کنم کور خوانده اید. من با تمام وجود دفاع می کنم حتی اگر من را محروم کنند و بیندازند بیرون.
    وی در خصوص اینکه مشکلات مالی تیم قبل از سفر به تایلند حل می شود یا خیر گفت: شما ببین سایر تیم ها با چه روحیه ای می روند و ما با چه روحیه ای. استراحت ذهنی برای بازیکن من هست؟ من نگران پرواز برگشت بازیکنان از اصفهان هستم. از لحاظ روحی آماده ایم؟ می گویند استقلال ملی است واقعا نگاه ها این طوری است؟ به شدت از مسئولان سازمان لیگ ناراحتم و اصلا کمکی به من نکردند. از کفاشیان می خواهم پیگیری کند. تا پیچیده تر نشده جلوی این چیزها را بگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 30vil; 11-09-2013 at 19:22.

8. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ترکیب ذوب آهن و استقلال مشخص شد

ذوب آهن در این مسابقه با میلان میاتوویچ،سپهر حیدری،هادی تامینی،سینا عشوری،محمد صلصالی،قاسم حدادی فر،اکبر ایمانی،اسماعیل فرهادی،مرتضی تبریزی،روح الله عرب و مهدی رجب زاده به میدان می رود.

تیم استقلال هم با مهدی رحمتی،امیر حسین صادقی،جی لوید ساموئل،حنیف عمران زاده،جواد نکونام،فردین عابدینی،آندرانیک تیموریان،پژمان نوری،محمد قاضی،علیرضا واحدی نیکبخت و آرش برهانی به میدان می رود.
    فرهاد مجیدی در این بازی در ترکیب اصلی استقلال قرار ندارد.

به گزارش اوج

10. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازی فوق العاده افتضاحی بود!!
    مجری با اون حرفای مسخرش یه طرف.
    شانس و کمکاری بازیکنای استقلال یه طرف.....

خیلی بدبازی کردن....مثل اب خوردن توپ از دست میدادن...

12. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

بازی چند-چند شدش؟
    همون ۲-۰ ؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه بازی ضعیف و اشتباهات فردی و اشتباهات فاهش داوری که ذوب اهن رو برنده زمین کرد.
    داوری که با توب و صحنه ها حدود 50-60 کیلومتر فاصله داره حتی نمیتونه راه بره فقط باعت خراب شده و فرورفتگی زمین میشه رو واسه این بازی میزارن.

15. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

این از سومین باخت این فصل خیلی خیلی عصبانی هستم از این بازی
    هم خوب بودیم و هم خیلی بد
    1:جای یه هافبک بازی ساز واقعا خالیه
    2:باید باید باید بازی رو زمین رو یاد بگیریم واقعا دیگه خیلی ناراحت کننده اس که در این سطح ما نتونیم 4 تا پاس پشت سر هم بدیم
    3:تمام کننده نداریم ضربات آخر بسیار بد دقت زده میشه
    4:دفاع بدون منتظری پخ ولی واقعا امروز حنیف خوب بازی کرد
    و اما داوری که تا زمان پنالتی خوب بود ولی واقعا پنالتی از اون واضح تر نبود

17. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب گویا کیلوها من دوباره در زمین بود و قوی ترین خط دفاع به ضعیفترین تبدیل شده و بهترین دروازه بان به بدترین

نتیجه درگیری و کل کل با این فدراسیون که از اول فصل قصد زمین زدن استقلال را داشتنتد همین میشه که خطا یک متر داخل را پنالتی نمیگیرند و کمتر از یک هفته مونده به بازی مهم استقلال ، تیم را خسته و عصبی روانه تایلند میکنند

19. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •