تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 148 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

میگم دوستان مگه تو لیگ کاپ مگه گل تو خونه حریف مطرح نیست؟ مثل بازی رفت و برگشت cl؟
    +
    اگه بازی با همون نتیجه 1-0 نود دقیقه تو دو وقت اضافه تموم میشد، باز بازی به پنالتی میرفت؟
    .
    .
    درکل واقعا جای سوال داره، در حضور اورا و والنسیا، چرا جونز و رافائل باید پنالتی بزنن؟! خداییش دخه آ سوای اشتباهش، تو ضربات پنالتی همه زورش رو زد...
    .
    .
    بزرگترین خوبی ای که فرگوسن داشت، ناامید نشدنش بود... تحت هر شرایطی... تیم بعد باخت 6-1 به سیتی تو ot پنج بازی بعد اون رو پیاپی برد و اون موقع نشون داد که فرگوسن و یونایتد خودشون رو نباختن... اما متاسفانه الان سوای همه مسائل به حقی که گریبانگیر تیمه، یونایتد اصلا اون روحیه گذشته رو نداره... این موضوع واقعا آدم رو آزار میده...

2. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

میگم دوستان مگه تو لیگ کاپ مگه گل تو خونه حریف مطرح نیست؟ مثل بازی رفت و برگشت cl؟
    نخیر.هر کی بیشتر گل بزنه میبره.فرقی نمیکنه تو خونه باشه یا بیرون خونه

4. 4 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

Juan Mata's £37million transfer to Manchester United accepted by Chelsea

مثل اینکه امروز تو تست پزشکی هم شرکت میکنه و قردادش 4.5 ساله با دستمزد هفتگی 150 هزار پونده

اینم شایعه نباشه، خیلی خوب میشه : Manchester United Transfer Rumours: Arturo Vidal Eyed After Juan Mata
    کنترائو هم که داره کم کم نزدیک میشه
    ------------------------------------------------------------------------------------
    دیشب دکتر صدر قبل بازی یه حرف خیلی قشنگی در مورد اینکه باید به مویس وقت داد، زد
    گفت : مویس 11 سال تو اورتون بود، هیچ وقت نتونست تو اولدترافورد منچستر رو شکست بده یا تو این 11 سال اورتون بالاتر از رده پنجم نبود

---
    تا این جای فصل (اصن مسائل فنی رو کار ندارم) انگیزه ای که تو بازی کردن تیم فرگوسن بود رو تو تیم مویس ندیدم و فک نمیکنم تو بقیه فصل هم اون انگیزه دیده بشه

6. 9 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

+
    اگه بازی با همون نتیجه 1-0 نود دقیقه تو دو وقت اضافه تموم میشد، باز بازی به پنالتی میرفت؟
    .
    .
    درکل واقعا جای سوال داره، در حضور اورا و والنسیا، چرا جونز و رافائل باید پنالتی بزنن؟! خداییش دخه آ سوای اشتباهش، تو ضربات پنالتی همه زورش رو زد...
    .
    .
    بزرگترین خوبی ای که فرگوسن داشت، ناامید نشدنش بود... تحت هر شرایطی... تیم بعد باخت 6-1 به لیورپول تو ot پنج بازی بعد اون رو پیاپی برد و اون موقع نشون داد که فرگوسن و یونایتد خودشون رو نباختن... اما متاسفانه الان سوای همه مسائل به حقی که گریبانگیر تیمه، یونایتد اصلا اون روحیه گذشته رو نداره... این موضوع واقعا آدم رو آزار میده...
    قانونش اینه که توی 90 دقیقه گل خورده و زده مطرح نیست..اما توی وقت اضافه گل خورده و زده مطرح میشه..یعنی اگر 1.0 بود الان فینال بودیم.

8. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

مورینیو تو کنفرانس خبریش اعلام کرد ماتا به منچستر میاد

10. 5 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

با در نظر گرفتن برآیند فاکتور ها به نظرم خرید خوان ماتا خرید خیلی خوبی هست و به شدت از چنین خرید هایی استقبال میکنم.
    درسته که ماتا وینگر هست و ما در پست های دیگه ضعف های بیشتری داریم ولی تیم به شدت نیاز به بازیکنای سطح A داره ، الان واقعا تیم 3-4 تا بازیکن ناپ نداره و به نظرم این خرید ها به رشد بازیکنای دیگه و بالا بردن کیفیت بازی تیم خیلی تاثیر داره.

هر چند به نظرم بهتره اگه یکی میخریم دوتا بفروشیم!به هر حال دستمزد ها و شرایط مالی و تعداد سال های باقی مانده قرارداد های بقیه بازیکنا رو هم باید در نظر گرفت. یانگ و نانی واقعا بهترین موقع هست که به فروش برن .. حالا والنسیا با توجه به وظایفش که یکم متفاوت تره توی تاکتیک تیم رو بهتره که فعلا نگه داشته بشه.
    کاش همون اول فصل دست به نقد تر بودن! جایی که اوزیل ، استروتمن ، اریکسن و خیلی های دیگه منتقل شدن ولی دست ما خالی موند.

دخیا هم انگار باز یکم بی رقیب شده داره شل میزنه ، خب به هر حال سنش کم شرایط تیم و اتفاقات توی استادیوم واقعا روی روحیه و انگیزه اش تاثیر میذاره.

بگذریم... به هر حال فکر کنم ترکیب ماتا و رونی و اون خلاقیت و هوش بالاشون خیلی زود موفق بشه . انتظار کار های ترکیبی خیلی خوبی رو از این دوتا دارم ، در عین اختلاف خیلی بهم شباهت دارند.
    شایعات در مورد کنترائو ادامه داره ، اگه بخواد رئال رو ترک کنه امیدوارم که به تیمی جز منچستر یونایتد نپیونده ، واقعا عالیه و همون چیزیه که ما توی سمت چپ نیاز داریم ، هم میتونه وظایف والنسیا در سمت راست و در سمت چگ اجرا کنه هم میتونه تاکتیک ها رو داینامیک تر کنه با توجه به چند پسته بودنش و بازیش در هافبک دفاعی.
    امیدوارم تیم پوست بندازه هر چه سریع تر!کیفیت تیم اصلا قابل رضایت نیس

12. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

ماتا که اصلا وینگر نیست.یعنی پست اصلیش پشت مهاجم و هافبک تهاجمیه ولی وینگر راست هم میتونه بازی کنه.
    یانگو واندرسون در سال 19 میلیون پوند حقوق میگیرن!
    یعنی این دوتا برن کلی بار مالی سبک میشه.اورا هم میره و فردیناند هم بازنشسته میشه.
    کوئنترائو رو هم بخریم خوبه.بعد از ژانویه هم تمرکزمون باید روی تمدید قرارداد رونی باشه.
    در کل تیم ما یه هافبک وسط خوب مثل استروتمن،گوندوغان و یه دفاع وسط مثل هوملز،سوبوتیچ،گارای یا مانگالا هم نیاز داره.

14. 5 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم خرید ماتا رو تبریک میگم (البته هنوز تو تست پزشکیه!)...
    من که خیلی به خرید ماتا امید دارم... کاش این انتقال ابتدای فصل صورت میگرفت... ولی برای ژانویه هم خوبه، به خصوص اینکه ماتا به واسطه نیمکت نشینی در تیم مورینیو، انگیزه زیادی داره برای اثبات خودش. کلا خط حمله یونایتد به واسطه بدشانسی، مصدومیت و در کل عملکرد متوسطش، نیاز به هوای تازه داشت... درست مثل اومدن رابین که اولش همه به سر الکس خرده گرفتن، ولی یکی از بهترین خرید های یونایتد بود.
    ماتا یه جورایی میتونه فیل جونزه هجومی تیم باشه...!! کاری که مدت های رونی و کما بیش ولبک مجبور بود انجام بده. درسته پست ماتا هافبک هجومیه (مثل شینجی). ولی میشه ازش هم به عنوان وینگر (که تجربش رو در چلسی داشته) و حتی مهاجم هم استفاده کرد. گلزن بودن ماتا، سرعت و تکنیک و قدرت ضربات ایستگاهیش فاکتورهای مثبتشه که کاملا نشون میده به درد یونایتد میخوره. البته فکر کنم ماتا نمیتونه تو لیگ قهرمانان برای یونایتد بازی کنه... مطمئن نیستم ولی فکر کنم نمتونه.
    مجموعا اگه بتونیم تو فرصت باقیمونده یه مدافع وسط بخریم، فکر کنم در ادامه فصل امیدوار بشیم به حضور در بین 4 تیم و حتی ادامه با انگیزه تره لیگ قهرمانان.
    +
    هر چند به نظرم بهتره اگه یکی میخریم دوتا بفروشیم!به هر حال دستمزد ها و شرایط مالی و تعداد سال های باقی مانده قرارداد های بقیه بازیکنا رو هم باید در نظر گرفت. یانگ و نانی واقعا بهترین موقع هست که به فروش برن ..
    یانگ و نانی دارن در حضور یانوزای، والنسیا و حتی کاگاوا نیمکت نشین میشن (سوای مصدومیت و این صحبت ها) مطمئنا خود این بازیکنا هم راضی نیستن و شاید رقابت با هم تیمی های دیگه سختشون باشه. اضافه شدن ماتا مشخصا کاری میکنه که به احتمال فراوون تابستون ما یه وینگر رو از دست بدیم. ولی اگه باشگاه بتونه تمامی بازیکنان رو حفظ کنه و مویز بتونه با کاریزما زمان فرگی، از همه این بازیکنا بازی بگیره، شاید این از دست دادن بازیکن در دیرترین زمان ممکن و البته با بالاترین سود دهی برای باشگاه رخ بده. ضمن اینکه به وجود اومدن رقابت هم همیشه خوب بوده.
    یانگو واندرسون در سال 19 میلیون پوند حقوق میگیرن!
    حالا خوشبختانه برای یه نیم فصل حقوق اندرسون رو فیورنتینا میده.
    اورا هم میره و فردیناند هم بازنشسته میشه.
    اورا هنوز جا داره حداقل دو فصل دیگه هم برای یونایتد بازی کنه. اگه تا اون موقع بوتنر و فابیو یه تکونی به خودشون بدن، به نظرم ما احتیاجی به بازیکنی مثل کوئنترائو نخواهیم داشت. + خیلی خوبه مویز وقتی والنسیا رو میاره جای رافائل، گهگاه از رافائل در سمت چپ بازی میگیره.
    بعد از ژانویه هم تمرکزمون باید روی تمدید قرارداد رونی باشه.
    دقیقا... باید قبل جام جهانی باشگاه تکلیف رونی رو مشخص کنه.

16. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ماتا که اصلا وینگر نیست.یعنی پست اصلیش پشت مهاجم و هافبک تهاجمیه ولی وینگر راست هم میتونه بازی کنه.
    .
    پست اصلیش بود، اما الان مدت زیادیه که هافبک راست ببازی میکنه ...ماتا به دلیل تعداد زیاد بازیکنای خوب تیم ملی اسپانیا در مرکز زمین بیشتر در گوش ها به کار گرفته میشه همین اتفاق هم براش در چلسی با حضور اسکار افتاد . همین فصل هم از 12 بازی که به میدان رفته 8 تاشو هافبک راست بازی کرده و فقط 4 تا بازی هافبک تهاجمی بود. پس در واقع الان به جورایی با بازی در گوش بیشتر خو گرفته این 1-2 سال.
    اضافه کنم که باز این مسئله برمگیرده به تاکتیک ها که رونی در کنار فن پرسی قرار خواهد گرفت یا نه مهاجم کاذب یا هافبک تهاجمی. من که خودم به شخصه بر خلاف اصرار خودش بیشتر دوس دارم عقب تر بازی کنه و بازی رو رو به جلو هدایت کنه اینجوری احتمالا ماتا گوش قرار میگیره . اما اگه رونی هم فوروارد بازی کرد که خب شاید ماتا هافبک تهاجمی استفاده بشه.

ماتا یه جورایی میتونه فیل جونزه هجومی تیم باشه...!!

اخ که چقدر من به این فیل جونز امیدوارم 21 سال سن و راه طولانی داره و خیلی به کارمون خواهد اومد در آینده.

یانگ و نانی دارن در حضور یانوزای، والنسیا و حتی کاگاوا نیمکت نشین میشن (سوای مصدومیت و این صحبت ها) مطمئنا خود این بازیکنا هم راضی نیستن و شاید رقابت با هم تیمی های دیگه سختشون باشه. اضافه شدن ماتا مشخصا کاری میکنه که به احتمال فراوون تابستون ما یه وینگر رو از دست بدیم. ولی اگه باشگاه بتونه تمامی بازیکنان رو حفظ کنه و مویز بتونه با کاریزما زمان فرگی، از همه این بازیکنا بازی بگیره، شاید این از دست دادن بازیکن در دیرترین زمان ممکن و البته با بالاترین سود دهی برای باشگاه رخ بده. ضمن اینکه به وجود اومدن رقابت هم همیشه خوب بوده.
    اگه که این اتفاق بیافته که عالیه ولی به نظرم با شرایط فعلی در واقعیت این اتفاق نمی افته و همین روند نزولی ارزش بازیکنا در پیش خواهد بود. یه چیز جالبی که الان رفتم که افت ارزش بال های تیم رو توی این چند سال نگاه کنم این بود که همگی کل هم اجمعین نمودار سالیانه سیر قیمتشون با هم دیگه یکیه و در حال حاضر شیب نزولی شدیدی داره. من حقیقتا از بین این 4 بازیکن فقط به شینجی خوش بین هستم که قیمتش باز بالا بره وگرنه یانگ و نانی و والنسیا در سیر نزولی خواهند ادامه داد.
    الان بررسی میکنیم که نقط اوج ارزش مالی هر کدوم از بازیکنا و در حال حاضرشون چقدر هست و این تفاوت فاحش نشون دهنده افت شون و در نتیجه کاهش درامد باشگاه از فروش احتمالیشون هست...
    بالاترین ارزش شنجی در سال 2012 بوده و به ارزش 20 میلیون پوند اما در حال حاضر....
    the current market value of Shinji Kagawa is 15.000.000 £

اشلی یانگ در سال 2012 ارزشش در حدود 20 میلیون پوند اما در حال حاضر !!!!
    the current market value of Ashley Young is 12.500.000 £

نانی در سال 2012 ،32 میلیون پوند قیمت گذاری شد و باشگاه پیشنهاد یووه رو براش در اون سال رد کرد! اما در حال حاضر..
    the current market value of Nani is 14.000.000 £

والنسیا در سال 2012 ، 24 میلیون پوند و حالا..
    the current market value of Antonio Valencia is 14.000.000 £

من بیشتر به ضرب المثل جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته موافقم ، البته این به معنای مفت فروختن بازیکنا نیس.

اورا هنوز جا داره حداقل دو فصل دیگه هم برای یونایتد بازی کنه. اگه تا اون موقع بوتنر و فابیو یه تکونی به خودشون بدن، به نظرم ما احتیاجی به بازیکنی مثل کوئنترائو نخواهیم داشت. + خیلی خوبه مویز وقتی والنسیا رو میاره جای رافائل، گهگاه از رافائل در سمت چپ بازی میگیره.
    اورا که واقعا یه وزنه ست واسه تیم، اما این چند سال انتقاداتی بهش وارد میکردن.. فابیو که فکر کنم در حد ذخیره بمونه و از توانایی های بالاش نتونه به اندازه برادرش استفاده کنه ، اما بونتر هنوز امتحانشو پس نداده دو بازی ازش تا حالا دیدم یکی خیلی خوب بود و دگیری خیلی پر اشتباه ! امیدوارم پیشرفت کنه.
    اما اورا اول فصل با بازی های خوبش واقعا من یکی رو امیدوار کرد ولی رفته رفته کمی خنثی شد . به هر حال شرایط سنیش با 32 سال سن ایجاب میکنه که تیم در این گست یه نگاهی هم به اینده داشته باشه. کاری که بایرن رئال من سیتی و چلسی دارند انجام میدن. یه بازیکن روی فرم و یه بازیکن در حال رشد . این وضع تا اونجایی پیش خواهد رفت که بازیکن جوان به حد بازیکن اصلی برسه و اونو نیمکت نشین کنه.

در اخر یه نکته اضافه کنم که به کیفیت ماتا به خاطر نیمکت نشینی فعلیش کسی شک نکنه! به هر حال باید بازی های پارسال هم یادمون بیاریم که بهترین بازیکن فصل چلسی بود و جز سه بازیکن برتر فصل لیگ بود. عالی بودش .

18. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

داغه داغ....خبر رسمی سایت باشگاه...

Reds agree deal for Mata

Manchester United is pleased to announce it has reached agreement with Chelsea Football Club for the transfer of Juan
    Mata for a club-record fee. The deal is subject to a medical and the agreement of personal terms.

انتقال خوان ماتا با قیمت 37 میلیون یورو تقریبا به سرانجام رسیده است.
    سایت گل – منچستریونایتد اعلام کرد که بر سر انتقال خوان ماتا با چلسی به توافق رسیده است و ماتا گران‌ترین بازیکن تاریخ منچستری‌ها خواهد شد. انتقال 37 میلیون پوندی خوان ماتا از چلسی به منچستریونایتد تقریبا به پایان رسیده است.
    البته هنوز آزمایش‌های پزشکی و توافق بر سر دستمزد شخصی ماتا مانده است.

قرار بود ماتا پنجشنبه با بالگرد به کرینگتون برود اما مذاکرات چلسی با محمد صلاح باعث شد این انتقال کمی به تعویق بیفتد.
    ژوزه مورینیو جمعه عصر اعلام کرد که ماتا در آستانه پیوستن به یونایتد است: «از او پرسیدم: واقعا راضی هستی که بروی؟ او هم گفت واقعا راضی‌ام که بروم.
    او بازیکنی رویایی است. برای ما زیاد بازی نکرد اما به نظرم می‌توانست هنوز برای ما مفید باشد. این انتقال خوبی برای خوان و لیگ برتر است و پیشنهاد خوبی هم برایش داشتیم.»

20. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •