سلام من رشته تجربی ام و زیست و شیمی ایم خیلی خوبه ولی ریاضی فیزیکم ام زیاد خوب نیست چه کار کنم تو این 3 ماه که حدود 40 50 بزنم؟؟ از لحاظ محاسباتی هیچ مشکلی ندارم
تشکر![]()
سلام من رشته تجربی ام و زیست و شیمی ایم خیلی خوبه ولی ریاضی فیزیکم ام زیاد خوب نیست چه کار کنم تو این 3 ماه که حدود 40 50 بزنم؟؟ از لحاظ محاسباتی هیچ مشکلی ندارم
تشکر![]()
Last edited by k1_24; 04-04-2014 at 13:49.
مباحث پر کاربرد رو کار کن . اونایی که ازشون بیشتر تست میاد . کتاب آبی قلم چی رو تهیه کن و تست هاش رو کار کن .
مباحث مهم : تابع - حد و پیوستگی - مشتق و رسم نمودار - ماتریس - هندسه
سلام
اگر تا به حال اصلن فیزیک نخونید.سعی کنید مباحث پر سوال رو بخونید مثلا اگر داشن اموز هستید فیزیک 2 پیش رو د رحین مطالعه تست هم بزنید البته انتظار درصد بالا نداشته باشید ولی همین هم که بتونید درصئ خوبی با توجه به زمانی که دارید بزنید کافیه
واین هم که زیست و زیاضیتون خوب هست یکی از نقاط قوتتون هست که میتونه ضعف فیزیکتون رو پوشش بده پس تلاشتون رو بکنید ولی خیلی نگران نتیجه نباشید
موفقد باشید ....
فیزیک این طور نیست اصلا چیزی بلد نباشم می تونم بگم بیش از 40 % مسائل رو بلدم و می تونم بیشتر کار کنم بهتر بزنم مشکلی در یادگیریش ندارم تا 3 ماه دیگه به بالای 60 70 میرسونم
بیشتر مشکل من همین ریاضیه که باید بالای 40 بزنم ( آنالیز ترکیبی و احتمالات رو خوب بلدم میشه 5تا تست از 30تا ) در واقع تنها درسی که مشکل دارم همینه ! معلم خوب هم نتونستم گیر بیارم
کتاب آبی دارم ولی درسنامه خوبی نداره کتاب ریاضی دبیرستان رو ندارم فقط پیش رو دارم
فیزیک پیش در مجموع چندان سخت نیست یادگیری و تست زنی در اون با کمی تلاش میتونید به هدفتون برسید ...
اگر از نظر محاسباتی مشکلی ندارید پس نیاز به تمرین دارید !!شما نیاز به یک درسنامه دارید کتاب ابی حتی برخی جواب ها رو به اختصار و بدون انجام مراحل مقدماتی تست نوشته.چ
میتنید از سی دی های اموزشی استفاده کنید.فقط قبل از هر چیز از محتوای اونها ونحوه تدریس با خبر شوید سپس خرید وهر چند هم که شاید بشه گفت هیچ سی دی قوی و کاملی در بازار وجود نداره !!
به نظر شما از چه دی وی دی هایی استفاده کنم؟ ؟
یک سایت خوب بریا درس ریاضی بود ولی الان دیگه کار نمیکنه .دی وی دی او نرو داشتم اگر تونستم پیداش کنم.شماره تماسش رو پیام میکنم براتون ...
سلام. برای قبول شدن معماری دانشگاه تهران رتبه حدود چهارصد تضمین شدست ؟ هم برا منطقه یک هم برا منطقه دو ..
سلام
دوستان این دیویدیایه کنکور اسان است ت . چطوریه
برایه کسایه که درسو خوندن و فهمیدن ؟ یا برای من که میخوام بعد 4 سال دوباره کنکور بدم و یادم نمونده هم مفیده فقط باید روشاشو حفظ کرد نظرتون چیه ؟
امروز شبکه دو برنامه داشتن نمیدونم کسی اینجا دیده تست ریاضی رو تو یه ثانیه حل کرد یا زبان و ....حل کر هی تاکید میکرد همه یه سوالا همین طوری حل میشن راسته یا دروغ ؟
اگه تجربه استفاده هم کسی داره با قیمت لطفا توضی بدین ممنون
سلام.سلام
دوستان این دیویدیایه کنکور اسان است ت . چطوریه
برایه کسایه که درسو خوندن و فهمیدن ؟ یا برای من که میخوام بعد 4 سال دوباره کنکور بدم و یادم نمونده هم مفیده فقط باید روشاشو حفظ کرد نظرتون چیه ؟
امروز شبکه دو برنامه داشتن نمیدونم کسی اینجا دیده تست ریاضی رو تو یه ثانیه حل کرد یا زبان و ....حل کر هی تاکید میکرد همه یه سوالا همین طوری حل میشن راسته یا دروغ ؟
اگه تجربه استفاده هم کسی داره با قیمت لطفا توضی بدین ممنون
من هم میخواستم از این دی وی دی ها بگیرم اما کمی که تو نت گشتم افراد زیادی بودن که میگفتن ارزش نداره و قیمتشونم زیاده. از خیرش گذشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)