تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 219 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این درایور مربوط به گوشی W900 هستش که به درایور 17فریم یا 1.81 معروف هست.اینو خودم نصب کردم.طریقه نصب رو تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.درایور هم میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی فقط باید یکبار در سایت ثبت نام کنی.به غیر از این درایور چندین درایور دیگر برای دوربین و صدا و منوهای متنوع و ... هست.اگه میخوای گوشیتو دستکاری کنی حتما به لینک زیر یه سر بزن و فایلهای مورد نیازت هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من بدم نمیاد به گوشیم ور برم و به اون نفوذ کنم ولی میترسم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشه
    واقعا تاسف باره !
    متاسفانه همين طوره...اين مسئله بيشتر واسه سوني هست تا برندي مثل نوكيا
    به هر حال موقع خريد بايد دقت خاصي داشت
    میخواستم بدونم چرا کیفیت فیلمبرداری کا 750 انقدر بده نسبت به n 70 مگه هردوشون 2 مگا نیستند
    خیلی کوچیک فیلم میگیره آیا با ریختن درایور جدید دوربین این مشکل درست میشه؟
    كلا فيلم برداري نوكيا بهتر از سوني هست...تو عكس برداري برتري با سوني اريكسون
    دوست عزيز اگه درست متوجه شده باشم...راه حل با برنامه ماي فون اكسپلورر هست
    تو گوگل يه سرچ كني پيدا مي كني
    اما اگه اموزشش رو مي خواهي من دوباره گويي نمي كنم...شما برو تاپيك نكات مرجع تو فهرست...myphone explorer رو قشنگ بخون بازم سوالي بود بپرس.....
    سلام بچه ها
    یک سوال دارم
    فریمور گوشی من r1ca021 بود و بعد مشکل پیدا کرد دادن درستش کنند گوشی فلش شد وحالا فریم ور من r1bc002 به این تبدیل شده حالا به نظر شما بهتر شده یا بدتر
    فكر مي كنم اگه تو تاپيك هاي هك اپديت و كلا بچه هايي كه رو بورس هك كردن هستن بپرسي زود تر نتيجه بگيري.....
    شاد باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقافلش گوشي من را ويندوز ميشناسه اما نرم افزار هاي far manager و client نميشناسه وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c وصل مي كنم مي نويسه سخت افزاره جديد پيدا شده ولي هيچ كدوم از اين نرم افزار ها نميشناسه ميتونه از نرم افزار سوني اريكسون با شه يا به چيزه ديگه اي ربط داره بعد از 60 ثانيه هم گوشي خود به خود روشن ميشه تورو خدا يكي جواب بده من تو كف اين skin‌ هاي مديا پلير موندم

تو تاپيك افزايش صدا 810 حميد جان هستن..خيلي تو اين كارا وارده...سوالاتون رو انجا ازش بپرسيد...ضمن اينكه جواب اين سوالت رو فكر كنم تو اين تاپيكي كه گفتم قبلا ديدم
    یکی نیست کمک کنه
    چرا کیفیت دوربین من پایینه وقتی عکس میگیرم دونه های رنگی توی عکس ظاهر میشه با هر تنظیماتی که بگی عکس گرفتم ولی باز همین طوریه فقط در صورتی که عکس رو از فاصله خیلی نزدیمک مثلا 10 سانتی بگیرم کیفیت عکس خوبه
    کممممممممممممممممممک
    شما علاقه دارين سوال رو چند بار بپرسين؟
    منم كه گفتم...قرار بود شما نظر بيدن بگيد چه جورياست...ايا حالت ماكرو فعاله؟و .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه گوشيتون چنج نيست ترسي نداره...فقط خيلي خوب بايد مطالب رو دنبال كرده باشي يه جورايي مراحل رو حفظ بشي...خوب نخونده طرفش نرو.......

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه.

در مورد دوربینم من سه تا عکس رو که در هر سه مورد حالت ماکرو و فلاش و حالت کم نور فعال بوده رو گرفتم و اپلود کردم دوستان در مورد کیفیت عکسها نظر بدن به نظر خودم که عکسها دارای دانه هایی هست که کیفیت عکس رو خراب کرده در واقع به نظر من عکسها نویز دارن در ضمن وقتی عکس ها رو میگرفتم دستم کاملا بی حرکت بوده و تا ذخیره شدن عکس بی حرکت مونده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

salam kasi inja hast

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام
    من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه.

در مورد دوربینم من سه تا عکس رو که در هر سه مورد حالت ماکرو و فلاش و حالت کم نور فعال بوده رو گرفتم و اپلود کردم دوستان در مورد کیفیت عکسها نظر بدن به نظر خودم که عکسها دارای دانه هایی هست که کیفیت عکس رو خراب کرده در واقع به نظر من عکسها نویز دارن در ضمن وقتی عکس ها رو میگرفتم دستم کاملا بی حرکت بوده و تا ذخیره شدن عکس بی حرکت مونده

بابا خوب نور كمه ديگه اگه با يه نوكيا مقايسه كني در همان نوره كم مي فهمي

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام سياوش جون گفته بايد نرم افزار FarManager170DevPack.rar را هم دانلود منيد ولي هيچ استفاده اي نكرده تو اموزش هاشاگه كرده بگيد كجا ممنون ميشم
    فولدر SEFP این برنامه رو با محتویات پوشه SEFP پلاگین مربوط به گوشی(Red یا Brown) یکی کرده و در مسیر پلاگینهای فار میریزیم.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

فوقش میدی برات یه بار فلش میکنن.ولی اگه طبق آموزشها پیش بری مشکلی نیست.البته با ترس به هیچ جایی نمیرسی.

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

تعدادي تصاوير سياه و سفيد ميخوام كه بشه با اس ام اس فرستاد كسي سراغ داره ؟
    در يه سري تصاوير با فرمت ota دانلود كردم ولي باز نميشه . اين فرمت رو چطرري ميشه تبديل به فرمتهاي رايج كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •