ویدیوی چهره بازیکنان تیمهای Bayern Munich , Santos , Germany , Italy استخراج شده از دمو.
دانلود ( 8 MB ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیوی چهره بازیکنان تیمهای Bayern Munich , Santos , Germany , Italy استخراج شده از دمو.
دانلود ( 8 MB ) :
.Interview with Adam Bhatti in Dubai
چند روز پیش KONAMI بازی رو در دوبی نمایش داد و کنفرانسی در این مورد داشت. ویدیوی زیر مصاحبه یکی از سایتهای بازی عربی با Adam Bhatti هستش در مورد بازی که در حین این مصاحبه گیم پلی بازی رو نمایش میده .
( بازی Man U . Bayern در ورزشگاهOld-Trafford) .
ویدیو کیفیت خوبی داره ، پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما دانلود کنین . (13 دقیقه گیم پلی بازی )
دانلود (50 MB ) :
Last edited by ™...; 31-08-2013 at 03:50.
عاقبت ....... !!...عاقبت عضو نبودن در سازمان تجارت جهانی...عاقبت ....این میشه که این قوم عرب در تمام زمینه ها از ما جلو باشه ، حتی تو زمینه بازی . فک کن...خیلی ادعامون نشه ( چی بودیم، نه ، الان چی هستیم ؟!چی داریم ؟! کی هستیم تو این دنیا؟! )
محتوای مخفی: ...
چند روز پیش فینال مسابقات جهانی PES در دوبی به پایان رسید و در این حین PES2014 هم در دوبی برای تست عمومی قرار داده شد.
وقعا مسخرس . بارون رو حذف کردن !
ویدئو نحوه ی پنالتی زدن در PES 2014
حجم : 10 مگابایت ، زمان : 3:19 دقیقه
دوست گرامی صفحه 86 یک مقاله کوتاه نوشتم و دوست داشتین میتونین برین دلایل نبود باران در بازی رو بخونین ..........
من هیچ دلیلی رو در این مورد قبول نمیکنم ، به مقاله نگاه نکردم ولی هر دلیلی بیارن به نظرم توجیه بیش نیست !
یعنی چی باران نباشه؟
کونامی هم خودشو مسخره کرده !
محمود منم مقاله رو ندیده بودم الان خوندم و حق میدم به کونامی بخاطر این کارش 100 درصد تو نسخه های بعدی بارون و برف هستش و با تاثیر عالی توی تغییر محیط بازی
شما که خوندی میشه خلاصه بگی چه توجیهی برای نبود هوای بارانی ارائه کرده؟
20 روز دیگه بازی میاد حدودا 1 کلمه راجع به لیگ قهرمانان اسیا حرف نزدن...!!!!
دلیلشو نمیدونم ولی میتونن با مانور تبلیغاتی روی این تو اسیا خودشونو خیلی بالا بکشن برای اینکه بار اوله این اتفاق میفته....
کاش دمو برای Xbox ام زودتر پخش میشد....
بعد 5 6 سال فیفا بازی کردن امسال قصد برگشت به pes دارم... خدا کنه گیم پلیو درست کرده باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)