بله اسپلیتر سالمه و اولین بار هست که نت گرفتم باید چیکار کنم؟
در مورد اون قسمت هم که گفتی تیکه کن منظورت اینه یه سیم از دم در بیارم تو خونه بعد دو تا سیم وصل کنم بهش برا مودم و تلفن؟
بله اسپلیتر سالمه و اولین بار هست که نت گرفتم باید چیکار کنم؟
در مورد اون قسمت هم که گفتی تیکه کن منظورت اینه یه سیم از دم در بیارم تو خونه بعد دو تا سیم وصل کنم بهش برا مودم و تلفن؟
برای اولین بار تمام یوزرها دچار مشکل میشن و اینم بگم که برای بعضی ها خود به خود درست میشه ولی برای بعضیا باید پیگیری کنن شما هم مشکلت زیاد نیست به غیر از این قطعی ها که از شما نیست و از طرف شرکت یا مخابراته.
اره منظورم همین بود. یا میتونی از دم در دتا سیم جدا بکشی برای مودم و تلفن
لازم نیست که همین اول کار بری دوتا مثلا 10 متر سیم بخری دوتا معمولی بخر رو یکی مودم رو وصل کن که کانک بشه روی یکی هم تلفن هر دوتا هم تو دم در انجامش بده.همین سیم کشی رو که گفتم انجام بده حالا با متراژ سیم کمتر برای تست ببین که کدوم روش بهتر رو خطت که همون عملی کن.
اول اینکار ها رو بکن اگه نشد باید از شرکت پیگیری کنی ولی بازم میگم ممکنه این مشکلات خود به خود بعد از استفاده حل بشه
خوب ببین شما خطت رو کردی 6 مگ ولی نمیکشی همون 4 مگ میکردی حداقلش این بود که کیفیت خطت بالا میرفت چون شما کیفیتتون نوسان داره مشکل داخلی نیست و مربوط به مخابرات میشه.
چون وقتی کیفیت پایین بیاد همین مشکل رو داری ممکنه در بعضی ساعت بدتر هم بشه..
منظورم سیم تک رشته ای بود یا افشان؟
Last edited by hossein019940; 17-10-2013 at 18:50.
سرویس مخابراته
4 مگه
سرعت دانلود 460 کیلو هستش با تشکر از راهنمایی اساتید
راهی هست که بشه بجای کاهش پهنای باند کیفیت خطو برد بالا و نویز را کاهش داد؟
اگه مشکل مربوط به مخابرات باشه چیکار باید بکنم تا مشکلو برطرف کنن؟
سیم تلفنم تک رشته نیست پس احتمالا باید افشان باشه (اونموقع که خریدمش جزو سیم های ارزون بود)
سیم افشان رو میگن که نویز رو زیاد میکنه ولی من همه جور سیم رو تست کردم وبهترین کیفیت برای همین افشان بوده اگه پوسیدگی داره رفعش کن.سیم مخابراتی که میاد دم در رو بگیر تمیز کن و همینطور اتصالات رو تمیز کن.
چون مخابرات زیاد متوجه کارها نمیشن هر چه قدر بگی هیچی نمیفهمن باید از شرکت پیگیری کنی بهتره اونا بهترن تو این کارا.
چون خودت گفتی از دم در هم تست کردی همینقدر نویز داره چه پهنای باندت بالا بود چه قبلا پس کاری نمیشه کرد .بازم میگم اول لتصالات رو تمیز کن بعد
با سلام خدمت دوستان بنده امروز به برکت اطلاع رسانی برادر گرام با این تاپیک بسیار خوب و مفید اشنا شدم و با برخی مفاهیم بسیار اساسی اشنا گردیدم.
وقتی به قسمت اطلاعات مودم رفتم و با مقادیری که به پی.ست تصویر می باشد روبرو گردیدم سر در اغوش برادر کرده و بسیار ذوق نمودم و سر در اغوش برادر ساعت ها گریستم.سرویس ای دی اس ال بنده 1 مگ مخبرات هست و در طول شبانه روز با سرعت 150 کیلو بایت دانلود دارم که فک میکنم با توجه به اطلاعاتی که در تصویر مشاهده خواهید نمود ، تقریبا با نصف مقدار موجود دانلود می نمایم
هنگامی که موضوع را با اپراتور مخابرات در میان گذاشتم جواب درست و حسابین تحویل بنده نداد و عنوان نمود چون سرعت سر.یس شما یک مگ هست و دانلود 150 دارید پس طبیعی هست و جوابی دیگه ای نداد.
حال اینجانب از دوستان و اساتیدمحترم و ارجمند تقاضا دارد در صورت اراده این موضوع را بررسی نموده و اگر راه حلی دارد که بنده به سرعت واقعی که مودم عزیز میگویدبرسم.برسم.
با تقدیم شایسته ترین احترمات دیجیتالی
سپاسمندم
![]()
Last edited by feizafra; 17-10-2013 at 22:04.
داداش خطت که عالیه نویز که نداری کیفیت خطت هم خوبه.در ضمن تو این عکس پهنای باند خطت مشخص نیست لطف کن عکس کلی بزار.
از کدوم استان؟
الان تمام استان ها سرعتشون همینه البته نت مخابرات منظورم بود
با تشکر از شما دوست عزیز
عکس اضافه شد
ضمنا بنده از مخابرات ارومیه سرویس گرفتم
![]()
Last edited by feizafra; 17-10-2013 at 22:27.
مودمت 4 پورته هست؟
خطت رو 2 مگ هست سرعتت باید 220 باشه
خوب ممکنه تو اکانتیکت برات محدودش کردن.چون الان برای تمام استانها اوضاع مخابرات همینطور خرابه.الان استان ما مازندران سرویس 2مگ محدود 220 هست
با تشکر از شما دوست عزیز
ایناکانتیکت چی هست
بله مودم 4 پورته هست ، یک نکته رو هم اضافه کنم شاید بی ربط باشه یکی از پورت های مودم از طریق DLNA به تلوزیون وصله،البته تاثیری تو سرعت دانلود مشاهده نکردم
همونطور که فرمودین سرعت من باید 220 باشه سرعت شما هم 220 هست
کاری میتونم بکنم که سرعتم بهتر بشه؟
Last edited by feizafra; 17-10-2013 at 22:48.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)