من ناراحت نشدم دوسته عزيز فقط جواب سوال دادمنوشته شده توسط arizona
نظره كاربران براي ما محترمه چه شما چه شخصه ديگه اي
مگه بحث آپديت يه تاپيكه جداگانه نداره ؟
من ناراحت نشدم دوسته عزيز فقط جواب سوال دادمنوشته شده توسط arizona
نظره كاربران براي ما محترمه چه شما چه شخصه ديگه اي
مگه بحث آپديت يه تاپيكه جداگانه نداره ؟
مرسي آقا Morteza- حالا از كجا گيرشون بيارم ؟؟؟![]()
Dostan Man W810i Gereftam Ama IMEI Ke To Goshi Ba Code Neshon Midim Ba Poshte Goshi&Karton 1ki nist .Faghat 6 Ragham Vasatesh 1ki hast In Goshi Moshkeli Nadare? Joz Goshihaye hast ke az 3-4 mah ghabl vared shode Va Migoft Ke REGISTER Shode Va Mokhaberat ino Gozaste. Che Konam?? Az Chandta Maghaze Porsidam Ham Ino Goftan RASTE?Khialam OK?
گوشي فقط نوكيا
سوني اريكسون مفت هم نميرزه
اول نوكيا بود بعد 5 سال سوني اريكسون تازه يه مدل داد
نوكيا از هر جهت بهتره
مثلا N80 رو ببینین سونی اریکسون 10 سال دیگه هم زور بزنه نمیتونه همچین گوشیی تولید کنه
در ضمن همه گوشیهای سونی اریکسون تکراری هست
مثلا بین w900 و w800 چه فرقی وجود داره؟
عزیز دیگه اینقدرم مسخره نیست سونی . ولی خوب به نظر من نوکیا خوب داره میره جلو ...
سونی نمیدونم چرا یک مدت گوشی جدید نمیده ! شاید میخواد یکدفعه بازار بترکونه !
آقا ایمان من دوباره با این Wotan تماس گرفتم و مشکل رو گفتم و گفتم اگر میشه یک کردیت دیگه به من بدین تا امتحان کنم . اونا هم دادن . ( البته نه به این سادگی )
فقط گفتن باید حتما 100 درصد باتریت پر باشه و فایروال رو خاموش کرده باشی ! من که دیگه گوشیم رو دادم تعمیر .
اگر بخوای میتونم کردیت رو بدم شما و باهاش ور بری شاید بشه درست کنی ! و به بقیه هم بگید . من احتمال میدم که اشتباه کرده باشم . اگر دوست داشتین همین جا بگید منم اطلاعات رو براتون میفرستم .
یا علی
اگر سوالی هم داشتی میتونم من کمک کنم . ( البته به خاطر اینکه یکبار انجام دادم میگم و جسارت نمیکنم )
نوشته شده توسط siyavaship
خيلي باحالي !
سوني اريكسون تو اين 5 سال مدلايي بيرون داده كه اولا تونسته 8 درصد بازار رو به دست بگيره و رشدشم كه خيلي بيشتر از برندهاي ديگس...
دوما از نظر كيفيت و كارايي گوشي هاي سوني واقعا بهتر كار كردن... و اگه اين روند رو ادامه بده بدون شك تو چند سال آينده پر فروشترين برند تلفن همراه خواهد شد
ضمنا w900 , w800 خیلی فرق دارن من جمله کیفیت فیلمبرداری که تو w900 بیشتره
قدرت صدا (اسپیکر) که تو w900 بیشتره
ال سی دی w900 بزرگتره و رزلوشنشم بالاتره
ظاهرشونم که از زمین تا آسمون فرق داره ( نمیگم کدوم قشنگتره چون نظرا فرق داره ولی خوب w900 از نظر من یکی از منحصر به فردترین و زیباترین گوشیهاست از نظر ظاهر )
اما در مورد N80 که فکر میکنم یکی از بدترین گوشی های سری ان باشه...
دلایلشم که مشخصه...دوربین ضعیف ( عکسای تار و...) که حتی به پای دوربینای 2 مگا پیکسلی سونی نمیرسه
صدا با کیفیت متوسط...
باطریییییی بسیار ضعیف (اینو تاکید میکنم)
البته یه حسنم داره اونم رزلوشن بالای ال سی دیشه که همین حسنم کمک زیادی کرده تا زود باطری خالی کنه
نتیجه گیری هم به عهده ی خودتون !![]()
اقاي عزيز موبايلايي كه سوني ميزنه كه نخود لوبيا نيست 10 تا 10 تا بزنهنوشته شده توسط siyavaship
يكي ميزنه درست حسابي و بين 800 و 900 هم خيلي فرقه از درش تا صداش و برنامش و يه نفر بايد خيلي مشكل داشته باشه كه بينشون فرق نذاره
اگه صحبت از تكراري بودنه بگو 6680 با n70 چه فرقي دارن
داداش با اين حرف مسخرت كه گفتي 800 و 900 چه فرقي دارن معلومه خيلي پرتي و تو باغ موبايل نيستي![]()
آقا مرتضی دستت درد نکنه ما که دومی رو پول نداریم بخریم لطفا بگید اولی اسمش چیه و کجا میشه پیداش کرد که مطمئن باشه و قیمتش چنده ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)