تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 444 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام . من بازی رو انجام دادم به نظرم واقعا زیبا شده خیلی خیلی طبیعی تر شده و خیلی بهتر از 13 شده در کل . واقعا یه لحظه هایی تو بازی هیجان زده میشی از حرکاتی که از بازیکنا می بینی . حالت حفظ توپی که به بازی اضافه شده و با گرفتن دکمه LT انجام میشه واقعا عالیه در کل واقعا خوب شده هر چند هر بازی عیب و ایراد داره و هیچ بازی نیست که صد در صد طرفداراشو راضی کنه و هر کس سلیقه ای داره شاید من از یه مدل پاس دادن تو بازی راضی باشم و یه نفر کلا این مدل پاسو بد بدونه و بگه سرعتش کمه زیاده و هزار چیز دیگه . گرافیک بازی هم مطمئنا بهتر از اینی که هست میشه تو نسخه نهایی من که بی صبرانه منتظرم زودتر بیاد

2. این کاربر از saeed1977 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان من با دسته Xbox 360 با PC دارم فیفا 14 رو بازی میکنم ولی شوک سمت راست فعال نیست باید چطوری فعالش کنم؟لطفا یه راهنمایی بکنید.مرسی
    من مشکلی ندارم.اگه از داخل تنظیمات خود بازی در custom نشه درستش کرد،باید فایل مربوط به تنظیمات دسته رو از داخل پوشه بازی تغییر بدی که البته چون دمو هست شاید فعلا کارآیی نداشته باشه و ریست بشه.
    نمیدونم نسخه های قبلی رو چقدر دیدی یا بازی کردی اما نسخه 12 به بعد دفاع به صورت تاکتیکال شد . جوری که دیگه با گرفتن A نمیره توی پای حریف . دفاع واقعی شده نسبت به اون نسخه قدیمی .
    اکثرا با جهت ها باید بری توی پای حریف و سختیش هم همینه و تکل به موقع هم باید بزنی با دکمه X . با دکمه A حالا دیگه به جای پرس ، حریف رو contain میکنه و نمیزاره راحت بیاد به سمتت رو دریبل کنه و بیشتر توی گوشه های زمین کاربرد داره برای جلوگیری از سانتر یا دریبل خوردن .
    اگه توضیح بیشتری خواستی بهتره توی تاپیک فیفا 13 بپرسی . چون این روش الان دو ساله توی فیفا هست و اینجا دیگه بحث تکراری حساب میشه .
    دفاع حریف خیلی هوشمندانه عمل میکنه . ولی تنها راه هایی که من تونستم بهش گل بزنم فقط روی فرارها بوده .
    بله درسته.میدونم تاکتیکال شده ولی قبلا میشد انتخاب کرد که بحالت قبل برگرده.
    پس بجز مواردی که گفتم راه دیگه ای نیست و باید بصورت manual انجام بشه.
    ----------
    دوستان،نسخه نهایی 14 برای pc کارنت خواهد بود؟

4. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من مشکلی ندارم.اگه از داخل تنظیمات خود بازی در custom نشه درستش کرد،باید فایل مربوط به تنظیمات دسته رو از داخل پوشه بازی تغییر بدی که البته چون دمو هست شاید فعلا کارآیی نداشته باشه و ریست بشه.

بله درسته.میدونم تاکتیکال شده ولی قبلا میشد انتخاب کرد که بحالت قبل برگرده.
    پس بجز مواردی که گفتم راه دیگه ای نیست و باید بصورت manual انجام بشه.
    ----------
    می تونی تنظیمات دستتو یا همون کانفیگ رو واسم آپلود کنی منم ازش استفاده کنم ؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛

بلی!!

7. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تو نسخه اصلی اگه دوتا تغییر بدن خوب میشه یکی اینکه بازیکنا از حالت کندی خارج بشن یکیم اینکه گرافیکش حداقل مث مال 13 بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چقدر آدم دوست داره هی پاس بده هی پاسکاری کنه
    بازی بیشتر وسط زمین پیگیری میشه مثل واقعیت
    سرعت بازی روی کند و لول بازی روی لجند بازی رو خیلی قشنگ میکنه
    من بعد از 60 .. 70 بازی باختن بالاخره قلق بازی دستم اومد و cpu برام تکراری شد الان راحت گل میزنم و البته راحت گل میخورم مثل فیفا 13
    هوایی زمینی همه جوره میشه گل زد
    ولی اصلا دیگه بردو باخت گل زدن مهم نیست این پاسکاریا و فرار کردن ها تکراری نمیشن خیلی جالبند فقط هی دوست دارم بیخیال کارم بشم فیفا14 رو اجرا کنم هی پاس بدم هی بازیسازی کنم خسته نمیشم
    آدم فکر میکنه تو زمین بازیه، حرکات با په توپ واقعی شده ....

PES بازهای متخصص همیشه از خشک بودن بازیکنا و روون وشناور نبودن بازی توی فیفا بیزار بودند ولی واقعا به PES بازهایی که طرفدار گیم پلی PES هستند و نه چیزهای نمایشی ،
    پیشنهاد میکنم این نسخه از فیفارو امتحان کنند البته در کمال حوصله و دقت و با سخت افزاری مناسب بازی کنید،
    10 دقیقه بشینید بازی کنید دیگه هیچ رقمه به pes برنمیگردید من خودم اصلا یک ثانیه هم دیگه نمیتونم فیفا 13 بازی کنم، من تریلرهای جذاب pes 14 رو دیدم این فیفا دقیقا معجونی از پیشرفت های جدید pes و هوش بالای مخصوص خودش (فیفا) هست، حرکت و وزن بازیکنا توی pes 14 فوقالعاده بود اما بازی بدون توپ هم تیمی ها واقعا افتضاح بود حالا شما در فیفا 14 همه چیزهای خوبی که گیم پلی pes هست رو تجربه کنید بعلاوه ویژگی های بینظیر فیفا رو،
    فیفا 14 یه اعجوبه است

وای چه سالی شود امسال
    کور میشیم همه مون!
    Last edited by Q9550; 14-09-2013 at 16:25.

10. 2 کاربر از Q9550 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نهههههههههههه
    فقط تو قسمت تنظیمات کیبرد، با فلاشای چپ و راست، کیبردو از حالت classic یا custom ، ببرید رو alternate، بعد بقیه دکمه ها رو عوض کنید.
    با تشکر

با قرار دادن کیبوردبازی به حالت آلترنیت مشکلم حل شد

12. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها توپ رو چطوری بازیکن میندازه جلو میذوه قبلا شوک سمت راست رو میزدی الان باید چکار کنیم؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دو تا باگ تو دمو هست که یکیشون خیلی مهم نیست، ولی اونیکی باید رفع بشه.
    1- موقع زدن ضربات شروع مجدد، تصویر یه لحظه رفرش میشه که جالب نیست.
    2- وقتی توپ حریفو میزنی اوت، اگه بازیکنت به خط اوت برسه یا ازش رد بشه، تا وقتی حریف اوتو نندازه، بازیکنت همونجوری روی خط اوت چسبیده و نمیتونه بره یار گیری کنه.
    اگه اینو درست نکنن، هیچکدوم از اوتا رو نمیتونیم قطع کنیم و cpu خیلی راحت اوت میندازه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها توپ رو چطوری بازیکن میندازه جلو میذوه قبلا شوک سمت راست رو میزدی الان باید چکار کنیم؟
    فقط موقع دویدن میتونی این کار رو بکنی . و مواقع دیگه skill میزنه . به نظرم یکی از موردهای منفی همین حذف LT از skill ها بوده . یا خود جلو انداختن توپ چه دریبلهایی که نمیشد زد .

اقا یه سوال . توی 13 میشد با حرکات عادی غیر از skill ، دریبل های قشنگی کرد اما اینجا نمیشه و راحت توپ از پات جدا میشه . چجوری میشه همچین دریبل هایی زد . مثلا مسی هم حتی نمیتونه از بین دو مدافع با توپ فرار کنه .
    بازی همش شده پاس کاری . نه تکنیکی هیچی نمیشه زد . خیلی سخت شاید فقط با نیمار میشه skill زد . جالب اینجاست که حریف هم جلوت نباشه و skill هم بزنی توپ از پات جدا میشه یه مقدار . اخه یکی نیست بگه نیمار و مسی هم توپ از پاشون جدا میشه توی واقعیت ؟ بزار ببینم توی نسخه اصلی با رونالدو چه کردن . با توجه به این توپ جدا شدن ها موقع دویدن دیگه اگه با رونالدو هم نشه با سرعت زیاد دریبل زد مسخره است .

البته به نظر من مشکل اینجاست که این سیستم جدید پویا کار نمیکنه و باید واسه بازیکنهای خاص و شرایط خاص این حالت رو کمی کمترش کنه . الان بوستکز و مسی تقریبا مثل هم این اتفاق واسشون میفته و همونقدر که از پای بوستکتز جدا میشه از پای مسی هم جدا میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •