سلام
لوله دابسونی همون نیوتونیه. و بسته به وزنش میتونه با استفاده از دو تا حلقه به مقر وصل بشه. تحمل ای کیو 5 تا 8 اینچه و ای کیو 6 10 اینچ رو میتونه تحمل کنه.
سلام
لوله دابسونی همون نیوتونیه. و بسته به وزنش میتونه با استفاده از دو تا حلقه به مقر وصل بشه. تحمل ای کیو 5 تا 8 اینچه و ای کیو 6 10 اینچ رو میتونه تحمل کنه.
من به تازگی شروع به مطالعه در نجوم کردم و آماتور هستم . و حداقل موضوعی که دوست دارم رصد سیارات هست و خب ماه و اینکه این دو تا تلسکوپ رو دیدم ضمن اینکه میخواستم نظر شما رو بدونم با بودجه ای در این حدود برای رصد آماتوری چطور هستند ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینکه پایه هم نیاز دارند ؟ و هزینه ی پایه در چه حدودیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
ببخشید چند سایت رو که باهاش میشه تلسکوپ هارو شناخت و خرید!
سلام
بودجه ای در چه حدود؟
شکستی گزینه خیلی خوبیه
ترجیحا لوله بلند باشه تا خطای اپتیکی کمتری داشته باشید. مقر ای زد 3 مناسبترینه.
بسته به بودجه تون قطر شیئی بزرگتری بگیرید تا به تناسب بزرگنمایی بیشتری هم داشته باشید. ( به ازای هر سانتیمتر قطر شیئی حداکثر 20 برابر بزرگنمایی دارید)
این به نظر من بهتر از نمونه های پیشنهادی شماست. همون 102 با لوله بلند.
خب با توجه به بودجه حدود 400 تومان این تلسکوپ :
نظرتون چیه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
كسي ميتونه به من يه سري سايت معرفي كنه كه بتونم تلسكوپهارو ببينم و حتي بخرم؟![]()
لینک میخو.استم بزارم تو پست قبلی یادم رفت
لوله تلسکوپ که عالیه. پایه اش هم خیلی خوبه. البته چون پایه ای زد 3 دو تا پیچ حرکت ریز داره به نظر من برای رصد بزرگنمایی بالا خیلی مناسب تره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید یه دوربین دوچشمی جمع و جور با قابلیت زوم بالا و گرفتن عکس به همون شکلی که از دریچه دیده میشه معرفی میکنید؟
البته به اضافه قیمت حدودی و اینکه از کجا میشه خریدش.
دوچشمی جمع و جور که زوم بالا ( یعنی چقدر؟) هم داشته باشه و عکاسی هم بشه باهاش کرد من نمیشناسم.
شاید بعضی مدل های دیجیتال بتونن این کار رو انجام بدن. مثل این:
این نوع دوربین ها صرفا یک وب کم همراهشونه که جدا از اپتیک اصلیه و از همون منظره که میبینید با زوم دیجیتال عکس میگیره.
اما اگه هدف اپتیکال بودنه بگید تا توضیح بدم. البته جمع و جور نمییشه دیگه.
راستش من خیلی وقت پیش یه دوربین خیلی کوچیک دو چشمی دست یه بابایی دیدم که قدرت زوم بالایی هم داشت.نمیدونم چقدر .
یه پورت usb داشت.
میگفت میشه باهاش عکس گرفت و ریخت تو کامپیوتر.
گفتم اگه اینجوری باشه که غیر مجازه و ابزار جاسوسیه. گفت اینم من قاچاقی آوردم.
حالا اینی که شما گذاشتی چجوریاست؟اینجا هست؟قیمتش چنده؟کجا میفروشن؟
حالا عکسم نگرفت نگرفت.
یه دوربین دو چشمی با کیفیت و زوم خوب چنده؟ چه مارکی خوبه؟ از کجا میشه خرید؟
یه چیزی که مثلا میرمیم کوهی جایی، بشه باهاش دور و بر رو نگاه کرد. دوربین جنگی نمیخوام که....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)