سلام آیا میشه هدست وایرلس ps4 به تلوزیون سری جدید suhd سامسونگ وصل کرد؟ اگر میشه چطور؟ از طریق بلوتوث تلوزیون نمیشناسه
سلام آیا میشه هدست وایرلس ps4 به تلوزیون سری جدید suhd سامسونگ وصل کرد؟ اگر میشه چطور؟ از طریق بلوتوث تلوزیون نمیشناسه
دوست عزیز
گوش دادن به تلویزیون از طریق گوشی Bluetooth
MENU/123 ---> ه MENU---> صدا> تنظیمات بلندگو > هدفون های Bluetooth
می توانید گوشی Bluetooth را به تلویزیون وصل کنید. این دستگاه ها باید با استفاده از قابلیت Bluetooth تلویزیون جفت سازی شوند.
لیست هدفون Bluetooth
فهرستی از گوشی های Bluetooth را نشان می دهد که می توان با تلویزیون جفت سازی کرد. گوشی Bluetooth را برای نمایش گزینه های منوی آن انتخاب کنید. از این منو، می توانید گوشی Bluetooth را فعال/غیرفعال کنید (یعنی جفت سازی/عدم جفت سازی) یا آنرا از فهرست حذف کنید.
"اگر تلویزیون نتواند گوشی شما را پیدا کند، گوشی را نزدیکتر به تلویزیون قرار داده و سپس تازه كردن را انتخاب کنید
"هنگامیکه گوشی Bluetooth جفت سازی شده را روشن کنید، تلویزیون آنرا به طور خودکار ردیابی کرده و سپس پنجره پاپ آپ را نمایش می دهد. از پنجره پاپ آپ برای فعال سازی/عدم فعال سازی گوشی Bluetooth استفاده کنید.
دوستان بهترین تنظیمات را واسه مدل 48h6430 میخواستم.خصوصا تنظیمات دو نقطه.
Last edited by dvd2010; 05-04-2016 at 23:16.
سلام. میشه راجب ال ای دی بار توضیح بدی! باید چی کار کنیم تا ال ای دی بارها خرابه نشه؟
دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه . تلویزیونم 48 j 6950ولی ریموت اسمارت کانکت نمیشه . سام سرویس زنگ زدم میگن باید نرم افزارشو روی تلویزیون نصب کنن تو منوی سرویس هم اسمارت کنترل روشنه ولی کانکت نمیشه چه کنم ؟؟؟؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام دوستان
من یک تلویزیون F8880 سامسونگ دارم،توی خونه ما برنامه های تلویزیون زیاد ضبط میشه طوری که دیگه فلش 64 گیگ هم جوابگو نیست ! میخواستم بدونم میشه به این مدل تلویزیون بدون مشکل یک هارد یک ترابایت اکسترنال وصل کرد ؟ و اگه فرمت یک پارتیشنش رو Fat32 بذارم میشه برنامه ها رو روش ضبط و تماشا کرد ؟
مثلا یک پارتیشن هم NTFS بذارم که فیلم و اینا از روی کامپیوتر بریزم روش که روی TV نگاه کنیم
اگه ممکنه زودتر راهنمایی کنید عجله دارم ، میخوام اگه امکان انجام این کار باشه سریع یک هارد اکسترنال سفارش بدم
با تشکر
دوست عزیز
بله می توانید از یک هارد استفاده کنید و هم می توانید از کامپیوتر فیلم داخل آن ریخته و از تلویزیون تماشا کنید.
دوست گرامی میشه پاسخ سوالات من را هم بدید باتشکر.
دوست عزیز
پاسختان در همان پست موجود بود
سلام ممنون بابت پاسخگویتون.میخواستم بیشتر راجب ال ای دی بار بدونم چه خصوصیاتی داره کاربردش چیه(فقط نور زمینه پنل را تامین میکنه؟) چی کار کنم ال ای دی بار با نوسانات برقی آسیب نبینه؟
فرقی بین ال ای دی بار پنل اچ دی با پنل فول اچ دی هست؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یعنی میشه از ال ای دی بار پنل اچدی برای پنل فول اچ دی استفاده کرد تو کیفیت تاثیر میذاره؟
قیمت هر ال ای دی بار چقدره؟مثالا برای یه تی وی 48 اینچ.
ممنون از شما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)