تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 130 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

در آغاز فعالیت saman_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دانشمندان عزیز ، من یه مدار میخواستم که این کارو بکنه :

وقتی بوسیله یه کنتاکت تحریک شد به 4 تا شماره تلفن به ترتیب زنگ بزنه و وقتی طرف مقابل گوشیو برداشت یه پیغام صوتی ضبط شده تو حافظشو برای طرف پخش و بعد تلفنو قطع کنه . با تشکر

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مراحل کار به این ترتیبه : با میکروکنترلر dtmf درست کن که شماره رابگیره بعدش برای تشخص اینکه طرف گوشی را برداشته باید فرکانس بوق را اندازه بگیری اینطوری میفهمی که یا اشغال بوده یا جواب نداده و اگر برداشت یک فرکانس جدیده باید رو این قسمتش کار کنی - صدا هم با آی سی صبط صدا که از قبل ضبط کرده بودی پخش کنی . برای اتصال میکرو به خط تلفن که خیلی مهمه از چوک استفاده کن تو بازار هست . که مقاومت ورودی و خروجی اون باید 1 کیلو باشه اگه کمتر بود مقاومت و یک خازن 470نانوصد ولت باهاش سری کن و مستقیم بزن به خط تلفن خروجی ترانس هم یکیش را زمین کن و اون یکی دیگه را که میخواهی به میکرو وصل کنی باز با یک خازن 470 نانو و مقاومت یک کیلو وصل کن . خروجی ای سی صدا هم همینطور با یک خازن 470 نانو و مقاومت 1 کیلو وصل کن . اگه میکروکنترلر بدونین کار خاصی نداره فقط تشخیص اینکه گوشی برداره کار داره که اکثرا بعد ازشماره گیری شروع به پخش صدا میکنند که همینطور تکرار بشه مثلا به مدت 20 ثانیه بعدش شاره بعدی الی آخر. برای اشغال کردن خط تلفن که در اصل هنگا م شماره گیری باید انجام بدی یک مقاومت 330 اهم 3 وات بزار با یک رله که وقتی رله عمل کنه دو خط تلفن توسط مقاومت 330 اهم به هم وصل بشند بعدش شماره بگیر .
    اگه هم میخواهی راحت باشی مدار نسازی تو بازار هست . تلفن کننده دزدگیر بخرین 20 حافطه تلفن داره سخنگو هم هست 30 تومانه مارک کلاسیکش خوبه . اگه به تحریک مثبتش 3 ثانیه ولتاژ مثبت برسه شروع میکنه به شماره گیری . موفق باشید.

داره خودمونی میشه sahar-hd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا در باز کن وقتی در باز میکنه زبونک در رها نمیکنه که برگرده سر جاش
    نمیدونم باید محکم باشه یا ...
    راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زنجیر بلندی که به قفل باز کن و درب نصب کردید خیلی محکمه واسه همین باید درب را خیلی باز کنید تا فنر آزاد بشه . کمی زنجیر را آزاد کنید . درب روی قفل باز کن هم باید محکم ببندید اگه آزاد باشه قطعاتش به سمت بیرون میاد درست عمل نمیکنه . به پیچهائی هم که قفل باز کن را روی درب محکم کردید دقت کنید شاید گیر کنه نمیزاره برگرده
    یک نگاهی هم به خود قفل بندازید ببینید سالمه بعضی قفلها با دست هم که باز میکنید درست سر جاش بر نمیگرده .
    اگه این کارها را کردید و درس نشد قفل باز کن ایراد داره .
    موفق باشید.
    Last edited by eshgh_namordeh; 08-10-2010 at 01:59.

داره خودمونی میشه edris.noei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام دوستان
    من پی سی بی مدار هشدار دهنده منواکسید کربن و گاز شهری رو می خواستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض برد کنترل اسپیکر

سلام بر کلیه دوستان
    برادرا این برد کنترل اسپیکر میکرولب مدل enod m663 به انفجار رسیده منم یه کیت (پری آمپلیفایر وتون استریو) مارک بهنام کیت گرفتم برای جای گزینی چون اصلیش پیدا نمیشد
    ولی مشکلات من:روی کنترل فابریک 3d ,bass,treble قرار داره و ولوم روی ساب ووفر هست این کنترل بایک فیش دوسیمه به کارت صدا وبا یک فیش ps2 که 6عدد سیم داره به اسپیکر نصب میشه در ضمن داخل این کابل یکی از 6سیم بدون روکش شده روی بردبه قسمتی که روش نوشته GNB نصب شده اولا این GNBچی هست؟
    دوما: کیتی که من خریدم دارای فقط دارای TREBLE,BASS,VOLUME هستش و3D نداره
    ثانیا: که به دوما ربط داره مجموع رشته سیمهاش6 تاس 3IN&3OUT ولی مال فابریکش 8تاس که6 رشته میره به اسپیکر 1 رشته هم مشترک
    همین الان نیازمند F1 شما هستیم
    اگه سواد برقی ندارم دعوام نکنید فوقش یه دست دوم میگیرم هرچی داره میریزم تواین دیگه!!

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان

یه مدار جمع کننده کامل میخوام که دو تا عدد ممیز شناور رو فقط جمع کنه
    فقط طرحش روی کاغذ هم باشه خوبه
    ممنون میشم کمک کنید...

.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من نیاز به یک مدار سنسور اکسیژن هوا دارم .لطفا هرکس می تونه کمک کنه.

در آغاز فعالیت محمد2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من 1 مدار ترمومتر دیجیتالی می خوام .ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من نقشه مدار كاهش فركانس وهمچنين مدارافزايش فركانس نياز دارم.فركانسي كه مي خوام كاهش بدم(10000الي13000)است.مهم نيست چقدر كاهش بده فقط
    بتونه فركانس رو بيار پايين.

لطفا راهنمايي كنيد.
    Last edited by jaber20; 27-10-2010 at 11:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •