خودت داری میگی internet security این یعنی فایروال هم داره
بله میتونه به تنهایی امنیت سیستم رو تامین بکنه مثل بیت .کاسپر . اوریا . اوست و....
خودت داری میگی internet security این یعنی فایروال هم داره
بله میتونه به تنهایی امنیت سیستم رو تامین بکنه مثل بیت .کاسپر . اوریا . اوست و....
سلام
متن ارورش را میشه بگذارید ؟
اگر امکان داره اتصال اینترنت خود را از طریق کانکشن های دیگه عوض کنید و دوباره امتحان کنید ( چیز پی ان )
تنظیمات فایروال Comodo را چگونه انجام دهم ؟
سلام
پیکربندی را بزارید روی پرواکتیو
برای مقابله با حملات ورودی و تقویت Inbound Protection تمام ارتباطهای با مبدأ ورودی را مسدود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Outbound Protection هم فایروال حرف اول و آخر را در بین فایرواها میزنه، فقط میمونه بحث کاربر که باید هواستون باشه. مراقب باشید سیستم آلوده نشه، و یا برای فایلها قوانین مناسب بسازید، برای مرورگرهای اینترنتی قانون "مرورگر اینترنت" را انتخاب نمایید و سعی کنید برای اکثر برنامه ها قانون "فقط خروجی" را انتخاب کنید. مراقب پیغامهای فایروال باشید و بی جهت روی "اجازه دادن" کلیک نکنید. به فایلی که قصد ارتباط داره توجه کنید و ....
این قسمت رو مثل عکسی که قرار دادم تنظیم بکنید:
توجه: وقتی حالت سوالات را روی "خیلی زیاد" قرار میدهد، برای اینکه اعصابتون هم راحت باشه وقتی فایروال پیغامی نشون داد برای فایل یک قانون انتخاب نمایید، به عنوان مثال برای IDM:
برای Chrome:
شرمنده ام کتاب کومودو طول کشید، اصلا وقت ندارم. ولی تمومش میکنم.
سلام
تو یکی از فروم ها گفته شد که به همت بچه های P30World کومودو فارسی شد ! درسته ؟
الان نسخه 6 رو نصب کنیم خودش توی تنظیمات زبانش فارسی داره یا بعدا باید اضافه بشه؟
تشکر![]()
سلام
بله توسط استاد عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تیم خوبشون پارسی شده است و داخل سورس اصلی شرکت کمودو قرار گرفته است
میتونید نصب کنید و از زبان پارسی خوبش لذت ببرید
اگر هم ایرادی دیدید به ایشون گزارش کنید تا برطرف نمایند
موفق باشید
سلام
چه طوری میشه یک پوشه از برنامه ها رو کلا به فایروال معرفی کرد ؟
به جای فایل اجرایی میخوام کل پوشه رو بلاک کنم!
![]()
با تشکر...
اتفاقا این سوال من هم بود.... ولی من هرچی گشتم راهی پیدا نکردم....وفکر کنم باید تک تک فایلها رو بلاک کنی و پوشه رو نشه مسدود کرد.اگه اقا علی لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم....ای کاش توی راهنمای فارسی که علی جان دارن زحمتش رو میکشن همه این موارد بیان بشه و مخصوصا امیدوارم در مورد قسمت فایروال کومودو که در واقع نقطه قوت اون هم محسوب میشه بیشتر توضیح داده بشه...![]()
من فکر کنم زبان کمودو فارسی من اپدیت نمیشه چون خلی جاها که برای بقیه فارسیه واسه من نیست و حتی چندین بار دیدم پیغام hips داد که فارسی نبودن اینم یکی دیگه
احتمالا باید کمودو رو پاک کنم و دوباره نصب کنم . ولی نمیخوام این تنضیماتی رو که درست کردم دوباره بشینم درست کنم راهی داره من تنظیماتم ذخیره بشه و بعد از نصب مجدد بشه ازش استفاده کرد؟
اوه اوه معذرت میخواهم، اون قسمتی که من نشون دادم، فعلا برای همه فارسی نیست، ایراد از کومودوی شما نیست. بزودی آپدیت این قسمت هم میاد.
کومودوی من فرق داره، در تغییرات من یک گام جلوتر از شما هستم. پس نگران نباشید. اون قسمت بزودی برای همه فارسی میشه! دلیلش اینه که در حال بهبود هست...
به عنوان مثال:
محتوای مخفی: قبل
محتوای مخفی: بعد
و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)