برای نصب درایور شما به همون فایل های INF احتیاج داری
اگر با نگه داشتن کلید C وقتی که خاموشه و با سیستم وصلش می کنه پیغام سخت افزار جدید میاد دیگه مشکلی ندارید و فقط کافیه که درایور رو مسیر بدین
برای نصب درایور شما به همون فایل های INF احتیاج داری
اگر با نگه داشتن کلید C وقتی که خاموشه و با سیستم وصلش می کنه پیغام سخت افزار جدید میاد دیگه مشکلی ندارید و فقط کافیه که درایور رو مسیر بدین
اکتیو جان شما که خودت استادی
عوض کردن منو که دیگه کاری نداره
خب همین رو من هرچی امتحان کردم نشد. خیلی های دیگه هم نتونستن !!!عوض کردن منو که دیگه کاری نداره
خب این قبول. اونم دانلود کردم ولی در نهایت به همون مشکل رسیدمگوشی شما CID 49 است
در پست اول و همچنین بار ها اعلام کردم که فار منیجر گوشی شما که 49 هست و هر گوشی 49 دیگه ای رو حمایت نمی کنه (هنوز)
آخرین نسخه از SEFP رو در پست اول قرار دادم و لینک هم چک شد و سالمه
اخه هی جای دیگه در مورد نصب درایور دوربین پرسیده بودم شما گفتی اموزشش رو قبلا دادم و روش کار با CID36 یکیه و باید همون مسیر رو دنبال کنی
خب وقتی far manager با CID49 سازگار نیست چطوری همون مسیر رو دنبال کنم
با برنامه phone xs هم فقط تونستم به w800 تبدیلش کنم و بقیه کارها نشد ( البته به نظر من تبدیلی در کار نبوده و فقط حالت واکمن بهش اضافه شده چون تمام نرم افزارهایی که دارم و حتی خود گوشی هنوز مدل کا750 رو نشون میده)
مرسی سیاوش جان
منظور من عوض کردن منوی K750 CID49 با نرم افزار PHONE XS بود که هنوز موفق نشدم
سیاوش جان شرمنده
اخه این فایل 9 کیلوبایتی که من دانلود کردم .فقط یه ÷وشه هست که داخلش یه فایل با پسوند sys هست یعنی اصلا موقع نصب این و فایل نشون نمیده .حالا من نمیدنم چکار کنم؟
اگه غیر از این فایل دیگه است لطف میکنید معرفی کنید.
از همین راهی که شما گفتی من وارد شدم و لی موقع انتخاب فایل خودش و نشون نمیده .
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم
منم تونستم بعد از حدود 1 ساعت منتظر موندن درايو دوربين(16 برابر زوم) و كيفيت صدا(صداي w810) رو تغيير بدم
حالا هم ميرم سراغ اضافه كردن فونت لاتيين تركي
خيلي ممنون آقا سياوش. منتظر آموزش نصب patch هستيم
سلام
سیاوش جان شرمنده تقصیر من بود اون فایل گم شده بود. موقعی که زیپ بود. بخاطر همین بود که نصیب نمیکرد.
شرمنده که وقتت گرفتم
امیدوارم تو کنکور که در پیش داری سربلند باشی
دوستان عزیز سلام
بیشتر صفحات رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم این بود که پست زدم
اگه تکراری بود شرمنده
یک گوشی Z530 دارم به چه مدلی میتونم آپدیت کنم و چگونه ؟
اصلاً آپدیت کردن به چه نوع مدلی مهم هست یا خیر
مرسی
سلام
آموزش آپديت كه تو انجمن هست
ولي اول بايد ببيني كه گوشيت رجيستر شده يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)