تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 94 از 328 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

اگه حرف مردم برات اولویت نباشه زندگیت بهشت میشه، آبرویی که با تجملات بدست میاد به کوچکترین طوفانی هم از دست میره و آبرویی رو که مردم بهت بدن خودشون به بدترین نحو ازت پس میگیرن
    آدمی را آدمیت لازم است!
    کسی مجبورتون نکرده ازدواج کنید که میگید پولتون رو میذارید توی جیبتون و میرید سفر ،اتفاقا خوبه که تا به این نتیجه نرسیدید که ازدواج کنید این کار رو بکنید ،اما بدون ازدواج دائم به آرامش نمیرسید .

2. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام.
    دوستِ عزیز ملا نصرالدین
    اصلاً مهم نیست چی با عروس خانومه چی با آقا داماد
    مهم اینه که این چیزها باید جور بشه تا بشه زندگیِ مشترک رو از نظر مادی تامین حساب کرد .
    بله شما حرفتون درسته . تویِ یه آپارتمانِ 50 متری هم میشه زندگی کرد اما اگر قراره مسکنی بهشون بدند برایِ شروع زندگی , بهتره یک مسکن متوسط باشه .
    =============+===========
    دوست عزیز am!n
    بله درسته , سرویس طلا هم هست اما بنده هدفم حساب کردنِ حداقل مخارج هست وگرنه میشه یک لیست تهیه کرد که با دو سه ملیارد تومن هم نشه جورش کرد

======================
    حالا شما کاری نداشته باشین فعلاً که چی با دختره چی با پسر .
    .
    ببخشید نمیدونم چند وقت اینجا نبودید ولی دقیقا مشکل اینه
    سر عروسی گرفتن همه میگن خرج اضافه هست و نمیخواد و...
    سر جهیزیه دادن همه توقع بهترین جهیزیه رو دارن.کسی میاد از مادر عروس یا پدر عروس بپرسه ایا شما وضع مالی خوبی دارید؟ایا هزینه اش را دارید؟موقع عروسی گرفتن سریع پسرها میگن نداریم.مادرپسرها میگن وای پسرم اینهمه کار کرده بیاد یه شبه بده مردم بخورند؟
    ولی کسی از پدر عروس میپرسه چرا باید هرچی توی این همه سال جمع کردی رو بار کنی بدی دخترات ببرند؟همه میگن دختر داره پس باید جهیزیه بده
    حالا این وسط کسانی هم هستند که با توجه به گرانی ها و با این حقوق کم بازنشستگی بخشی از جهیزیه را به داماد میدهند(البته تلویزیون کلا همیشه پای داماد بوده) در عوض هم اقای داماد یا عروسی نمیگیرند یا یک مهمانی خیلی مختصر میگیرند

4. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من هنوز هم روی حرفم هستم که زندگی خودش ذاتا یه مشکلاتی داره و در کنارش ما هم ذاتا یه مشکلاتی داریم،یعنی زندگی رو سخت میگیریم. // کسانی‎ ‎که در زندگی از حرف های مردم تأثیر میگیرن طبیعتا باید جور این طرز فکرشون رو هم بپردازند و با رسوندن خودشون به توقعات مردم زندگی رو شروع کنن؛ البته حق میدم که واقعا نمیشه از شر حرف و حدیث بعضی آدم نماها در امان بود. // ۵۰ میلیون پول کمیه؟!! من چند وقته یه حساب مسکن جوانان باز کردم و هر ماه یه خورده پول میریزم توش، الان حساب ۵ ساله باز کردم ولی میخوام حسابم رو ببندم و ۱۰ ساله جایگزین کنم، تصورش رو بکنید ۱۰ سال دیگه میخوان ۶۰ میلیون بهم وام بدن! اون موقع فکر کنم باید با نوه های داداشم برم خاستگاری!!!

6. 4 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من زن نمیگیرم .... [حذف شد]

دوست دارم مثل خدا تنها باشم و خدایی کنم ..... دخترای این دوره زمونه هیچی بلد نیستن ... نه آشپزی نه خانه داری نه ........ فقط بلدن پول رو با خرید لباس و لوازم ارایش حیف و میل کنن ......

ترجیح میدم تنها بمونم تا آخر عمر و این بدبختی رو تجربه نکنم .

8. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

اگه از دید دردسر و ... بخوای نگاه کنی که چاره ای نداری جز خودکشی! یعنی شما هیچ کار اشتباهی انجام نمیدید و یا هیچ دردسری واسه خودتون و خانواده ندارید؟ مگه میشه؟ : ) // ضمنا در مورد خرید خونه ، خیلیها توان مالی واسه خرید ندارند، اجاره هم که یه حقوق مناسب رو لازم داره! // از اونجایی که داشتن سرپناه برای شروع زندگی دو جوجه کلاغ عاشق اجباریه یه فکری واسه خونه بکنید، به جای این لوازم جانبی مثل ساعت دیواری راه حلی برای مهیا کردن مسکن ارائه بدید لطفا؛ مثلا من تو آخرین پست صفحه قبل گفتم از الان دارم پول میریزم توی حساب مسکن جوانان ، تا انشاءالله ۱۰ سال بعد حدود ۶۰ میلیون تومن وام بهم تعلق بگیره؛ امیدوارم تا اون موقع بتونم با اون پول یه خونه بخرم! // این مسکن مهر چه ریختیه؟ من تو تلویزیون دیدم ماهی۱۷۰ اجاره ش بود! راسته؟

10. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگه از دید دردسر و ... بخوای نگاه کنی که چاره ای نداری جز خودکشی! یعنی شما هیچ کار اشتباهی انجام نمیدید و یا هیچ دردسری واسه خودتون و خانواده ندارید؟ مگه میشه؟ : ) // ضمنا در مورد خرید خونه ، خیلیها توان مالی واسه خرید ندارند، اجاره هم که یه حقوق مناسب رو لازم داره! // از اونجایی که داشتن سرپناه برای شروع زندگی دو جوجه کلاغ عاشق اجباریه یه فکری واسه خونه بکنید، به جای این لوازم جانبی مثل ساعت دیواری راه حلی برای مهیا کردن مسکن ارائه بدید لطفا؛ مثلا من تو آخرین پست صفحه قبل گفتم از الان دارم پول میریزم توی حساب مسکن جوانان ، تا انشاءالله ۱۰ سال بعد حدود ۶۰ میلیون تومن وام بهم تعلق بگیره؛ امیدوارم تا اون موقع بتونم با اون پول یه خونه بخرم! // این مسکن مهر چه ریختیه؟ من تو تلویزیون دیدم ماهی۱۷۰ اجاره ش بود! راسته؟
    من زیاد با خونه و پول و اینا مشکلی ندارم .... بیشتر مشکل با جنس مونث .

خونم تقریبا داره آماده میشه ..... کار هم که ایشالله بعد از پایان تحصیل میشه گیر آورد ..... مشکل اصلی من دخترهای امروزیه .

12. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

تکراری
    لطفاً حذف شود
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-01-2013 at 02:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید نمیدونم چند وقت اینجا نبودید ولی دقیقا مشکل اینه
    سر عروسی گرفتن همه میگن خرج اضافه هست و نمیخواد و...
    سر جهیزیه دادن همه توقع بهترین جهیزیه رو دارن.کسی میاد از مادر عروس یا پدر عروس بپرسه ایا شما وضع مالی خوبی دارید؟ایا هزینه اش را دارید؟موقع عروسی گرفتن سریع پسرها میگن نداریم.مادرپسرها میگن وای پسرم اینهمه کار کرده بیاد یه شبه بده مردم بخورند؟
    ولی کسی از پدر عروس میپرسه چرا باید هرچی توی این همه سال جمع کردی رو بار کنی بدی دخترات ببرند؟همه میگن دختر داره پس باید جهیزیه بده
    حالا این وسط کسانی هم هستند که با توجه به گرانی ها و با این حقوق کم بازنشستگی بخشی از جهیزیه را به داماد میدهند(البته تلویزیون کلا همیشه پای داماد بوده) در عوض هم اقای داماد یا عروسی نمیگیرند یا یک مهمانی خیلی مختصر میگیرند
    سلام
    دوستِ عزیز , این دنیا بر اساس یک سری قوانین ثابت و تغییر ناپذیر خلق شده که هیچ موجودِ زنده و بی جانی نمیتونه ازش فرار کنه .
    انسانها هم همینطور هستند .
    نمیتونند کاری انجام بدند که خارج از چهارچوبِ این قوانین باشه .
    یکی از اون قوانین که فوق العاده تعدادش زیاده اینه :
    هر چی شرط و شروطِ ما برایِ چیزی که از این دنیا میخوایم بگیریم بیشتر بشه تعداد افراد یا چیزهایِ واجدِ شرایط کمتر و کمتر میشه و یافتنش سختتر و سخت تر .
    شما تو گوگل بنویس a
    میلیاردها صفحه پیدا میکنه براتون
    حالا بنویسین ab
    تعداد صفحه های یافت شده به شدت کم میشه
    هر چی تعداد حروف بیشتری بنویسین ,تعدادِ صفحه ها خم کمتر میشه تا جائی که به صفر میرسه و گوگل میگه :
    قربون شکلت با این همه شرط و شروط چیزی پیدا نکردم برات

خانومها و آقایونی هم که قصدِ ازدواج دارند بدونِ شک واسه خودشون شرط و شروطی دارند .
    این شرطها یا منطقی هست یا غیر منطقی
    اما در هر دو حال هر چی بیشتر بشه تعدادِ افرادِ واجدِ شرایط کمتر میشه و یافتنشون سخت تر
    میبینین چطور قوانین عمومی همه چیز رو با قدرت تحت کنترل گرفته ؟

اونهائی که شرطهاشون برایِ ازدواج بیشتره موانعی که سر راهشون برایِ ازدواج پیش میاد بیشتر میشه چون خودشون با دستِ خودشون اون موانع رو بوجود میارند با شرطهایِ جور واجور که یا منطقی هست یا غیر منطقی
    درضمن یکی دیگه از قوانین دنیا میگه :
    هیچ چیز تویِ این دنیا مجانی نیست
    انسان باید بهایِ چیزی رو که از دنیا میخواد بگیره از وقتش و راحتیش و سلامتیش و امتیتش و مال و اموالش و دین و ایمان و آبروش پرداخت کنه .
    هر چی شرطها برای ازدواج بیشتر بشه هم سختر میشه هم دور از دسترس تر و هم گرانتر

فرار از قوانینِ دنیا ( که در دین اسم دیگه ای داره و بهش میگن قوانینِ إلهي) غیر ممکنه
    شرطهایِ ازدواج رو هر چی کمتر کنیم ازدواج آسونتر میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-01-2013 at 02:00.

15. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

بنده همون اول که بحث مخارج لازم رو پیش کشیدم گفتم که راهِ حلی دارم برای جور کردنِ همه ی مخارج ازدواج و پس از ازدواج و حتی بعد از بچه دار شدن
    و شوخی هم نکردم
    راهِ حلی عملی و قابل اجرا دارم
    از دولت هم تنها چیزی که میخوام اینه که تو این کار اصلاً دخالت نکنه . فقط همین

ا

قرار شد اول مشخص کنیم دو تا جوون برایِ شروع و ادامه حدوداً چقدر لازم دارند ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-01-2013 at 02:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من زن نمیگیرم .... دختر = دردسر .....

دوست دارم مثل خدا تنها باشم و خدایی کنم ..... دخترای این دوره زمونه هیچی بلد نیستن ... نه آشپزی نه خانه داری نه ........ فقط بلدن پول رو با خرید لباس و لوازم ارایش حیف و میل کنن ......

ترجیح میدم تنها بمونم تا آخر عمر و این بدبختی رو تجربه نکنم .
    سلام
    همسایه های جنوبیمون یه مثل دارند که میگه :
    شیرینی بدونِ آتیش نمیشه

شما چون از آتیشش میترسید قید شیرینی رو زدین ؟
    دنیا میچرخه و میچرخه و شما هم نظرتون عوض میشه
    اگر هم عوض نشد غیر از خودتون کسی ضرر یا نفع نمیکنه

زندگی ادامه داره و تعدادِ مردم داره بیشتر میشه .

18. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •