طراح خود بازی میدونسته از اینا نمیشه رد شدهمشونو توی مسیرای فرعی گذاشته بودن
![]()
طراح خود بازی میدونسته از اینا نمیشه رد شدهمشونو توی مسیرای فرعی گذاشته بودن
![]()
بالاخره تمومش نمودم
با 70 درصد و ماشین بوگاتی .
سرعت Pagani و نمیدونم koni... هیچکدوم به گرد بوگاتی هم نمیرسه . یه پیشنهاد هم بکنم حتما برای most wanted 1 بجای Pagani از بوگاتی تقویت شده استفاده کنین . سه سوته بهش میرسه .
Last edited by saeed774; 28-11-2012 at 22:07.
most wanted 1 بوگاتیو قورت میده
Königsegg مفتش گرونه ! هم توی بازی هم توی واقعیت . جلوی بوگاتی سوسک هم نسیت . آخه ماشین سوئدی هم شد ماشین ؟!
من تو واقعیتو نگفتم که میلاد.
توی این بازی واقعا قورتش میده.![]()
اه اه حالم بهم خورد این چی بود...
ینی رسماً ...
NFS MW کجا این چیزشر کجا...
حیف 5.3 گیگ دانلود؛ میتونستم به جاش 3-4 قسمت سریالی آهنگی چیزی بگیرم...![]()
شما چطور اینو می گید بوگاتی خیلی خیلی سرتره واقعا هیولایی برای خودش کاش می شد موست وانتت 1 رو تو همون شهر و اضافه کردن جاده های کوهستانی و ماشینهای این سری بازی کرد کاش دوباره مثلا ادامه شو با همون فرم دقیقا بازسازی می کردند.
فرعی کجا بود.وقتی داری آزاد بازی میکنی و پلیسها دنبالت باشند،راه مستقیمت رو میبندند.
بوگاتی که قدرت و سفتی نداره.من با لندکروز و یه ماشین قوی از فورد با نهایت سفتی بازم نتونستم اونها رو منحرف کنم.
عالی...راههای دیگه ای هم هست.مثلا وقتی توی حالت cooldown باشی،از گاراژ رد بشی یک هیت کم میشه و اگه بتونی به یک ماشین دیگه برسی و ماشین رو تعویض کنی سه سوته هیت از بین میره.
آونتادور از هرسه تاشون بهترههرسه تارو من با این گرفتم.
داداش لندکروز قابل مقایسه نیست با بوگاتی
لندکروز 2 تا تانکه
توی بازی ریس موست وانتد ۱ رو من با بوگاتی رفتم . این کونیگ زگ روی نقشه از من یک وجب فاصله داشت
ولی برعکسش با کونیگ زگ دوباره رفتم با بوگاتی مسابقه دادم هی منو میگرفت !
توی آنلاین هم که دیگه اصلا نگو بوگاتی داشته باشی همه مسابقه ها از دریفت و پرش و ریس و بزن بترکون همه رو میبری .
من کلا با این کونیگ زگ حال نمیکنم شاید دلیلش این باشه که اینجا روزی یه دوه حد اقل توی خیابون میبینم ولی بوگاتی تا حالا یه دونه هم ندیدم ! باز خوش به حال شماها که یه دونه تو تهران دارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)