مرسی از شما دوست استقلالی عزیز .
من هم امیدوارم . حداقل تولدمون رو خراب نکنه![]()
...................
کارنامه ی قلعه نویی در داربی ها بد نیست . با امیر بدون باخت هستیم ولی 6 مساوی هم داشتیم . 3 برد و 6 مساوی .
چیزی که مشخصه اینه که دست استقلال برای ترکیب چینی و به اصطلاح سوپرایز داربی بازتر از رقیبه . بازی کردن فرهاد و چقدر بازی کردن و چه موقع بازی کردنش خودش کلید موفقیت بزرگی برای استقلاله .
فکر می کنم امروز باید یا بدون ترس و هجومی بازی کنیم تا شانس بردنمون بیشتر بشه یا منطقی و با برنامه دفاع کنیم و از بازی مستقیم و ضد حمله استفاده کنیم . فکر می کنم امیر از دومی استفاده کنه .
می تونیم 4-4-2 بازی کنیم و به جز هافبک هجومیمون از 3 هافبک دیگه بازی تخریبی بخوایم . مثلا از نکو و خسرو ساموئل در کنار هم استفاده کنیم . به خاطر نوع بازی سیاوش اکبرپور و بازی درگیرانه ای که داره می تونیم از او هم استفاده کنیم . فرضیه زیاد هست مثلا میشه از جباری هم در نیمه دوم استفاده کرد و گذاشت برای زمانی که هافبک ها و مدافعان پرسپولیس خسته اند .
با این اوصاف ولی ترکیب پیشنهادی من برای شروع اینه : رحمتی - حمودی - پژمان - صادقی - اشجاری - نکونام - حیدری- ساموئل - جباری - حاتمی - موسوی .
4-3-1-2 .
دوست ندارم از پژمان به عنوان دفاع راست استفاده بشه . ما به او در قلب دفاع نیاز داریم . ضمن اینکه یکی از بهترین اسلحه های اس اس ترکیب حیدری - حمودیه بدون شک .
موسوی رو به دلیل بازی فیزیکی بهتر به ارش ترجیح می دم . ارش می تونه نیمه دوم به بازی بیاد .
فرهاد از ابتدای نیمه دوم به بازی بیاد .
کیا رحمتی هم می شه روی بازیش به عنوان بازیکن جانشین حساب کرد . معمولا در داربی ها خوب بوده .
به هر حال همه ی اینها فقط فرضیه و احتمالات هست . و اون چیزی که سرنوشت بازی رو تعیین می کنه اول احساست داخل بازی و بعد اتفاقات درون زمینه که تصمیم می گیره کی بازی کنه کی نکنه و چه جوری بازی کنیم و ...
امیدوارم که امروز روزه استقلال باشه .
به امید موفقیت در داربی ...