نه ما پشت تیمو هیچوقت خالی نمیکنیم ولی بیشتر حسرت میخوریم...
دوست داشتیم این رکورد ادامه پیدا کنه ولی تو اولین بازی خورد تو ذوقمون..
نه ما پشت تیمو هیچوقت خالی نمیکنیم ولی بیشتر حسرت میخوریم...
دوست داشتیم این رکورد ادامه پیدا کنه ولی تو اولین بازی خورد تو ذوقمون..
آره منم خیلی حسرتشو میخورم!!!
اصلا دوست نداشتم باختشونو ببینم ولی دیگه شده!!
خیلی رکورد خوبی بود حیف شد!!!
![]()
به رکورد نمیشه فکر کرد چون مدعی باقی جام ها هستیم
و با این اختلافی که افتاده بود بارسا حتما اواخر لیگ با تیم سوم بازی می کرد
اخراج درست بود
کارت اول رو خودش احمقانه گرفت
دنی اصلا آماده نیست
خوبه فرصت داریم
ناراحت شدم اين باختو داديم ولي مطمئنا اين باخت ميتونه به تيم كمك كنه كه به خودشون بيان و هيچ حريفي رو دست كم نگيرن و ان شالله از بازي بعد جبران كنن...
زنده باد بارسا...
سلام شما همینطور که گفتی یه خبری رو مبنی بر رفتن والدز گذاشتین ولی تا اون زمان والدز قرار داد رو تمدید نکرد و برا همین این صحبت ها به وجود اومد چیزی هم که مشخصه اینکه والدز تا 2014 قرار داد داره!
مسی 10 بازی پیاپی توی لالیگا گل زده. این رکورد رو قبلاً رونالدوی واقعی به دست آورده بوده. مسی اگه بازی بعدی هم گل بزنه، رکورد اون رو به اسم خودش ثبت می کنه.
منم نگفتم همین فردا میخواد بره
من شنیدم گفتم بپرسم حقیقت داره که گفتن کذبه محضه
چندروز بعد مشخص شد که نمیخواد تمدید کنه
مگه رونالدوی واقعی بنجل داریم دوست عزیز؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یه پرتغالی داریم یه برزیلی (البته کلا زیاد داریم ولی ..........)
فکرکنم منظورت همون برزیلی بوده ولی همچین میگید واقعی که ......
رئال سوسیهداد 3 – بارسلونا 2: پایان شکستناپذیری
میزبان نمایشی عالی داشت و بارسلونا درخشش همیشگی را نداشت. آنها البته مدت زیادی را هم دهنفره بازی کردند.
سایت گل – روند شکستناپذیری بارسلونا در لالیگا به پایان رسید. آنها در ورزشگاه آنوئتا سه بر دو به تیم رئال سوسیهداد باختند.تا پیش از این تنها تیمی که از بارسا امتیاز گرفته بود رئال مادرید بود که در اکتبر یک تساوی از بارسا گرفت. اما تیم باسکی نتیجه بهتری گرفت و باخت دو بر صفر مقابل این تیم را به برد سه بر دو تبدیل کرد.
لیونل مسی برای دهمین بازی پیاپی گل زد و به رکورد جالبی رسید. اما اخراج جرارد پیکه در دقیقه 56 سوسیهداد را وادار به تلاش بیشتر کرد و آنها توانستند دو گل بزنند و بازی را ببرند.
لیو مسی که در اوایل بازی موقعیتی عالی را از دست داده بود در دقیقه 7 روی دفع اشتباه کلودیو براوو از گوشه محوطه جریمه با ضربهای تماشایی گل اول بازی را زد.
اندکی بعد پدرو ضربهای به تیر دروازه سوسیهداد کوبید. اما بارسا در دقیقه 25 گل دوم را هم زد. دنی آلوز روی پاس فوقالعاده چابی صاحب توپ شد و آن را به پدرو سپرد تا او گلزنی کند.
مسی میتوانست در دقیقه 45 بازی را سه بر صفر کند. او توپ را از روی سر براوو عبور داد اما میکل گونزالس ضربهاش را دفع کرد و توپ در نهایت به تیر دروازه خورد.
اما لحظاتی بعد بازی دو بر یک شد. گونسالو چوری کاسترو سانتر کارلوس ولا را در بیرون محوطه جریمه کنترل کرد و با شوتی عالی دروازه بارسا را گشود.
در دقیقه 56 بود که بارسا دهنفره شد. پیکه به دلیل خطای خشن روی کارلوس ولا کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد.
سوسیهداد در دقیقه 63 ضربه دیگری به بارسا زد. این بار روی اشتباه مدافعان بارسا، چوری شوتی زد که خاویر ماسچرانو – که به جای فابرگاس وارد میدان شده بود – آن را تغییر مسیر داد و توپ در نهایت با وجود تلاش والدس به درون دروازه رفت.
بازی به نظر میرسید با نتیجه مساوی تمام میشود اما آگیرچه توانست سانتر کارلوس مارتینس را به گل سوم در دقیقه 91 تبدیل کند و سوسیهداد اولین شکست فصل رابه بارسا تحمیل کند.
+
ویلانووا:وقتی پیکه کارت زرد گرفت به او هشدار دادم که اخراج می شود
از چنین خطاهایی درهر بازی 200 بار انجام می شوند.من معتقدم که آن اتفاقاتی که افتاد کاملا واضح بود.نباید بیش از این به این مسائل پرداخت
سایت گل- شنبه شب شاهد اولین باخت بارسلونا در رقابت های این فصل لالیگا بودیم که مقابل رئال سوسیداد رقم خورد. در پایان این بازی تیتو ویلانووا سرمربی بارسلونا در کنفرانس خبری اعلام کرد که وقتی پیکه یک کارت زرد دریافت کرده بود، به او هشدار داده بود. او سعی کرد تا بعد از اولین باخت این فصل بارسا در لالیگا، همه را به آرامش دعوت کند.مسی : با بعضی داورها حتی نمی شود حرف زد؛تولد تیاگوبیشتر از توپ طلاها زندگی ام را متحول کرده
دراینجا می توانید متن صحبت های تیتو به نقل از آ.اس را مطالعه کنید:
:آنالیز بازی*
باید به رئال سوسیداد تبریک بگویم. نباید بازیکنانم را سرزنش کنم. در نیمه اول دو ضربه زدیم که به تیرک برخورد کردو دو موقعیت گل دیگرهم داشتیم ولی حتی وقتی بازی 2-0 بود هم فکر نمی کردم که کار آسانی داشته باشیم. بازی سخت و دشوار به نظر می رسید و به خاطر شرایط فوتبالی کار 2-1 شد. من وقتی جرارد اولین خطایش را انجام داد، به او گفته بودم که اخراجش می کنند وهمین طور هم شد. ما در نیمه اول کنترل خوبی بر بازی داشتیم. احساس می کردیم که کار سخت است ولی خوب بازی می کردیم ولی وقتی بازی 3-0 حس کردیم که سرنوشت بازی قطعی شده ولی وقتی ده نفره شدیم، سرنوشت بازی تغییر کرد
*تغییر نقشه ها مقابل مالاگا:
شنبه هم فرق زیادی با جمعه ندارد و فاصله امشب تا پایان فصل با فاصله جمعه تا انتهای فصل تغییری نکرده.من اگر گفته بودم مکه زمان کافی برای
استراحت کردن است، باید بگویم که الان هم اوضاع تغییری نکرده
*اخراج پیکه ناعادلانه بود؟:
از چنین خطاهایی درهر بازی 200 بار انجام می شوند.من معتقدم که آن اتفاقاتی که افتاد کاملا واضح بود.نباید بیش از این به این مسائل پرداخت
*چرا گذاشتید که آنها به این اسانی به جریان بازی بازگردند؟:من نظرم را گفته بودم که با در نظر داشتن سطحی که بازیکنان سوسیداد به نمایش گذاشته اند، بازی آسانی را پیش رو نمی بینم. آن حرکت مسی که روی خط متوقفش کردند، یک حرکت کلیدی بود. ما می دانستیم که بایک گل، بازیکنان حریف به جریان بازی برمی گردند و با اخراج جرارد این اتفاق بیش از پیش رقم خورد. بازی 2-2 شد و گل پیروزی بخش حریف در وقت های تلف شده از راه رسید
*این برروی روحیه شما تاثیر خواهد گذاشت؟:
نه.ما برای فتح قهرمانی لالیگا بازی می کنیم. روزی میرسید که ما در لالیگا شکست بخوریم. در فوتبال این اتفاق ممکن است رخ دهد. این شکست در دقایق پایانی بازی رقم خورد ولی مرا نگران نمی کند. بازیهای زیادی باقی مانده و همه آنها سخت خواهند بود.
*رئال سوسیداد:
در این فصل آنها به نظر من منسجم تر و متحدتر هستند و قدرتمندانه تر کار را دنبال می کنند. من حس خیلی خوبی نسبت به این تیم داشتم
+
ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفتگویی با روزنامه کاتالونیا شرکت کرد و درمورد باخت مقابل سوسیداد گفته که باید از جا برخاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا نمی خواهد اهمیت زیادی به باخت شنبه شب تیمش مقابل رئال سوسیداد بدهد؛ باختی که ممکن است باعث کاهش فاصله رئال با صدر جدول شود.
در پایان این بازی لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی بارسا یک پیغام اطمینان بخش داشت:« بالاخره روزی می بایست شکست می خوردیم. هیچ اتفاقی نیفتاده. الان باید به بازی بعدی مان در کوپا دل ری فکر کنیم. زمانی که بازی 2-0 بود، ما چندین فرصت گلزنی داشتیم ولی با اخراج یک بازیکن ما همه چیز تغییر کرد. باید از جایمان بلند شویم.»
لیونل مسی در گفتگو با روزنامه ال پریودیکو د کاتالونیا هم درمورد مسائل مختلفی صحبت کرده است.او در بخشی از این صحبت ها گفته:« تولد پسرم بیشتر از توپ طلاها، زندگی ام را متحول کرده.»دراینجا می توانید بخشی از صحبت های مسی به نقل از آ.اس را مطالعه کنید:
*داوران: من با بازیکنان حریف و با داوران صحبت می کنم. با بعضی از داوران می شود صحبت کرد ولی با برخی دیگر، نه. با کمترین صحبت و بدون آنکه چیزی گفته باشی، به تو کارت نشان می دهند
*جایگاه و پست واقعی: من یک مهاجم نوک دروغین هستم. منظورم از دروغین این است که دوست دارم عقب بیایم و به بازیکنان خط میانی متصل شوم. توپ را بگیرم و پاس بدهم. خوش شانس هستم که در کنار چنین بازیکنان تماشایی ای حضور دارم و می توانم با نیمی از این بازیکنان تیمم، یک بازی ترکیبی را ارائه دهم
*بازی در آرژانتین: نمی دانم چه زمانی، ولی بالاخره روزی در آرژانتین بازی خواهم کرد. نمی توان بازه زمانی تعیین کرد و یا تاریخ دقیقی گذاشت. هیچ وقت نمی دانی که در دنیای فوتبال چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد ولی این یکی از آرزوهای من است. همیشه بازی کردن در فوتبال آرژانتین یکی از آرزوهای من بوده است
*بربازو بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی آرژانتین: حتی نمی توانستم تصورش را هم بکنم.صحبت های زیادی درمورد من مطرح می شد. آنقدر از من انتقاد می شد که حتی فکرش را هم نمی کردم که کار به اینجا ختم شود
*کمبودها: قهرمانی در یک جام جهانی را کم دارم. فوق العاده خواهد بود. نه فقط در آرژانتین، بلکه اینجا در اسپانیا هم این از من خواسته می شود.بعد ازفتح تمام جامهای قهرمانی ممکن در بارسلونا، قهرمانی در جام جهانی بزرگترین اتفاقی خواهد بود که می تواند رخ دهد.
حدس میزدم دیر یا زود یه باخت بد به یه تیم معمولی خواهیم داد !
حداقل خوبیش اینه که حساسیت بالایی نداشت این بازی ولی باخت یا مساوی تو بازی با مالاگا غیر قابل بخشش خواهد بود ...
در کل به نظرم تیم این طوری یه کم بیشتر به خودش میاد و حواسشون رو بیشتر جمع میکنن !
مسی توی روز های بد بارسا هم عالیه .. فقط اگه ضربه ای که به تیر زد گل میشد قضیه فرق میکرد ...
در کنار همه ی تغییرات مثبتی که تیم تیتو این فصل داشته ، ضعف دفاعی بدترین نقطه ضعفی بوده که داره همه رو اذیت میکنه ...
امیدورام همین نقل و انتقالات ژانویه و حداکثر در تابستون یک مدافع خوب و جوان به خدمت بگیریم !
البته نمیدونم چقدر رفتن پپ به بایرن روی بازیکن ها تاثیر گذاشته .. اصلا گذاشته یا نه ، من نمیدونم !
آقا راستی گفتید نقل و انتقالات ژانویه....:
هنوز هیچ خبری حتی در رابطه با مذاکره با بازیکنی علل خصوص دفاع نیست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)