تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 95 اولاول ... 4484909192939495 آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا به هیچ وجه موافق خرید بازیکن برزیلی نیستم . برزیلی ها یک مدته که درخشش اونا کوتاه مدت شده و بعد از یک دوره درخشش 3 تا 4 ساله افت شدیدی میکنن .
    یعنی نمیشه روی ثبات اونا حساب باز کرد و نمیشه انتظار داشت که در دراز مدت و بازه های زمانی بیشتر از 5 سال ثمره بدن .
    نسل قبل تر برزیل رو میشه تا حدودی فاکتور گرفت ولی نسل جدید به شدت با این شرایط گفته شده صدق میکنه .

به نظرم الان کشورهای همسایه برزیل مثل آرژانتین و کلمبیا و اروگوئه گزینه های خیلی بهتری برای کشف بازیکنان مستعد هستن .
    برزیل در حال حاضر روی گذشته درخشان خودش تکیه زده و با همین پیشینه یک سری باورهای کاذب رو هم به مشتریان و هواداران القا میکنه مبنی بر این که هر جرقه ای که توسط بازیکنی زده میشه حکم بر ستاره بودن اون بازیکن داره .
    در صورتی که این طور نیست و بارها خلافش ثابت شده.
    و از طرف دیگه همینطور قیمت بازیکنانش در بازار بصورت کاذب بالا میره و شاهد قیمت های نجومی و عجیب و غریبی هستیم که بر روی بازیکنان قرار میگیره .

این هزینه ها و زمان ها بر روی استعدادهای اروپایی یا کشورهایی مثل اروگوئه و آرژانتین صرف بشه به نظرم نتیجه خیلی بهتری میده.

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سایت رسمی میلان بعد از ملاقاتی که بین گالیانی و الشاراوی و ایجنت او برگزار شد اعلام کرد که:

ملاقات بین گالیانی و قهرمان جوان میلان الشاراوی و همچنین ایجنت او به خولی پیش رفته و همه چیز خوب بوده . الشاراوی همیشه هوادار میلان بوده و همیشه اعلام کرده که خواهان ادامه حضور در میلانه و علاقه داره که با پیراهن روسونری به میدان بره .
    و در پایان این ملاقات اعلام شد که میلان و الشاراوی همچنان همراه با یکدیگر ادامه خواهند داد . حرکتی که از ژوئن 2011 شورع شد و همچنان ادامه خواهد داشت .
    الشاراوی همچنان قرمز و مشکی خواهد بود و به همراه میلان رو به جلو حرکت خواهند کرد.

پ.ن : همونطور که گفتم میلان بازیکنان جوان و مستعدش رو برای فروش قرار نداد . البته طولانی تر شدن این روند یک کم من رو نگران کرده بود که خوشبختانه همه چیز حل شد
    الان دیگه چلسی و من سیتی و PSG باید بی خیال بشن و گالیانی هم باید بره نقاط ضعف تیم رو برطرف کنه .

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ملاقات امروز میلان و سمپدوریا بر سر پولی

میلان امروز، چهارشنبه، با سران سمپدوریا ملاقات خواهد داشت تا در مورد انتقال آندره‌آ پولی به سن‌سیرو به پای میز مذاکره بنشیند.

بعد از مشخص شدن وضعیت ال‌شراووی و تصمیم باشگاه مبنی بر حفظ او، اکنوم میلان مصمم است تا آندره‌آ پولی، دیگر ملی‌پوش جوانن ایتالیایی، را به خدمت بگیرد.

گاتزتا دلو اسپورت در نسخه امروز خود اعلام کرد که آدریانو گالیانی امروز ملاقاتی را با سران سمپدوریا پیرامون هافبک 23ساله این باشگاه ترتیب خواهد داد. میلان مصمم است تا این مذاکرات را هر چه زودتر و با روندی مثبت به پایان برساند.

به نظر می‌رسد بحث اصلی میلان در این انتقال استفاده از بازیکنان دیگری برای انجام این انتقال باشد. گفته می‌شود که سمپدوریا به بارتوش سالامون بسیار علاقه‌مند است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رسمی: پتاینا تا سال 2018 قراردادش را با میلان تمدید کرد

آندریا پتاینا اولین قرارداد حرفه‌ایش را امضا کرد و او برای هر دو تیم اصلی و پریماورا میلان بازی خواهد کرد.

آندریا گالیانی گفت سرمربی جدید پریماورا، فیلیپو اینزاگی او را متقاعد کرده است پتاینا را نگه دارند و او را به صورت قرضی برای فصل آینده جایی نفرستند. امروز، این مهاجم 18 ساله اولین قرارداد رسمی‌اش را با میلان امضا کرد.

این خبر بر روی سایت رسمی میلان به این گونه بود: آث.میلان اعلام می‌کند که قرارداد آندریا پتاینا را تا 30 ژانویه 2018 تمدید کرده است. پتاینا یکی از ستاره‌های تیم پریماورا میلان در فصل 2012/13 بود و میلان اعلام کرده است که او را به تیم ‌اصلی آورده است، اگر چه فیلیپو اینزاگی هنوز می‌تواند از او در تیم بریماورا استفاده کند.

همچنین برایان کریستانت، که قبلاً در ماه مارچ در روز تولد 18 سالگی‌اش قراردادش با میلان را امضا کرد، قرار است که در تیم اصلی جایگزین دیانگ باشد و پتایناجایگزین پاتزینی می‌باشد، زیرا او مصدوم است.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

غیر رسمی‌: پولی در میلان

گزارشاتی که امروز در همه رسانه‌‌های ایتالیایی منتشر شده بود خبر از پیوستن آندره‌ا پولی به میلان داشتند. طی‌ این معامله میلان نیمی از مالکیت بازیکن را خریده است.

اسکای اسپورت ایتالیا و گاتزتا دلو اسپورت اذعان کردند که میلان طی‌ نشستی با سران سمپدوریا در عصر امروز پیرامون هافبک تیم بندر جنوا به توافق رسیده‌اند و تنها یک گام به اتمام معامله باقی‌ مانده است.

در ازای پولی، میلان نیمی از مالکیت مدافع لهستانی خود بارتوژ سالامون به همراه مقداری پول نقد به سمپدوریا واگذار کرده است. اگر سالامون در مورد مسائل ریز قرارداد با باشگاه سمپدوریا توافق نکند میلان نیمی از مالکیت فوساتی و کومی را به سمپدوریا واگذار خواهد کرد.

این معامله به عقیده همه رسانه‌‌های ایتالیایی تمام شده است زیرا در روز دوشنبه گالیانی با مدیربرنامه‌های پولی دیده شده بودند.

میلان به هوندا نزدیک است

برادر کیسوکه هوندا که مدیر برنامه های او نیز هم هست، به گفته ی رسانه های ایتالیایی دیروز با آدریانو گالیانی ملاقات داشته است.

دیروز روز نسبتا شلوغی برا آدریانو گالیانی بود، ، چراکه او با سران سمپدوریا هم برای انتقال آندر‌ه‌آ پولی هافبک 23 ساله این تیم به میلان توافق کرده است.

بازیکن دیگری که بسیار به میلان نزدیک است، کیسوکه هوندا ژاپنی است، که تابستان امسال حتما مسکو را ترک خواهد کرد و مقصد احتمالی او سن سیرو است.

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت گالیانی با مدیر برنامه های او دیروز در ویاتوراتی ملاقات داشته است، و به نظر می رسد دوطرف در همین جلسه به توافق رسیده اند. جیانلوکا دی مارزیو تحلیل گر اسکای اسپورت در این رابطه ادعا می کند، میلان هوندا را مسدود کرده ،به این معنی که او در حال پیوستن به تیم الگری است.

زسکا رقمی حدود 7 میلیون یورو برای بازیکن خود در نظر گرفته است و میلان سعی خواهد کرد با فروش روبینیو به سانتوس این مبلغ را پرداخت کند، در گذشته شایعه شده بود که زسکا فقط 2 میلیون بری این انتقال تعیین کرده است.

یوونتوس تیمی قویست اما ما هم میلان هستیم

پیر سیلویو برلوسکنی با خوشحالی از تصمیم میلان برای نگه داشتن استفان ال‌ شراووی در تیم خود صحبت کرد و همچنین اذعان کرد فاصله میلان با یوونتوس زیاد نیست.

نایب رئیس ۴۴ ساله شبکه مدیاست به سوالاتی در مورد روسونری پاسخ داد و ابتدا صحبت‌های خود را با نگه داشتن استفان ال‌ شراووی آغاز کرد.

به عنوان هوادار میلان بسیار شادمان هستم که ال‌ شراووی از بازار نقل و انتقالات تابستانی میلان خارج شده است.

با وجود سن بسیار کم وی، او مانند یک قهرمان برای میلان است اما جای پیشرفت نیز دارد. این یکی‌ از تصمیم‌گیری‌هایی‌ بود که نقش پدر من نیز در آن موثر بود.

من تعهد بیشتری را در سال آینده از وی طلب می‌‌کنم زیرا او یک استعداد ناب می‌‌باشد و جای پیشرفت بسیاری دارد. او در فصل گذشته فراز و فرود داشت؟ احتمالا استفان از مسائل رسانه‌ای که در پیرامون وی ایجاد شده بود آزار دید. اما همیشه برای بازیکن جوانی مثل او این اتفاق قابل پیش بینی‌ است.

پیر برلوسکنی همچنین در مورد زوج خط حمله استفان در میلان و ایتالیا ماریو بالوتلی صحبت کرد.

من عاشق بالوتلی هستم زیرا او به معنای واقعی‌ یک قهرمان است. از نظر فیزیکی‌ و تکنیکی‌ او یک بازیکن برجسته است و یکی‌ از بهترین بازیکنان جهان است.

او هنوز یک بازیکن جوان است و فقط می‌‌تواند از هر روز بهتر شود زیرا او با یک شیب تندی به سمت موفقیت در حال حرکت است .وی پتانسیل لازم را دارد و این به شرطی است که از مسیر خارج نشود.

من یک هوادار ماریو هستم و هرکاری که وی انجام دهد را توجیه خواهم کرد. او همیشه خبر ساز می‌‌باشد چه زمانی‌ که در زمین گلزنی می‌‌کند و چه زمانی‌ که خارج از زمین است.

با نبود او ایتالیا در جام کنفدراسیون‌ها بهترین نمایش ممکن را داشت؟ من جواب این سوال را نمی‌‌دانم. در میلان او بسیار تاثیرگذار است و همیشه امیدواریم که در زمین حضور داشته باشد زیرا همیشه بر نتیجه بازی تاثیر دارد.

مدیربرنامه‌های کارلوس توز گفته بود که میلان همزمان با یوونتوس آماده به خدما گرفتن این بازیکن بود ولی‌ در انتها دست از رقابت کشید.

یووه توز را به خدمت گرفت اما ما قبل از بودن توز نیز قدرتمند بودیم. ما بالوتلی و ال‌ شراووی را در اختیار داریم با گذشت زمان و پیش از فصل آینده این دو هماهنگتر خواهند شد به خاطر همین مساله تفاوت چندانی میان روسونری و بیانکونری نمی‌‌بینم.

البته آنها یک تیم قوی هستند و به خوبی تیم خود را با گذشت زمان تقویت کرده اند. میلان باید پیشرفت خود را ادامه دهد و همیشه در پی‌ هدف خود باشد که از امسال این مساله شروع شده است.

این مساله آسان نیست که بتوان در رده باشگاهی و ملی‌ در ایتالیا پیشرفت چشمگیری داشت زیرا غولهای باشگاهی همیشه منتظر ما هستند.

پیر سیلویو برلوسکنی همیشه حامی‌ ماسیمیلیانو آلگری بوده است و همیشه از سران باشگاه خواسته بود که به آلگری فرصت کافی‌ داده شود.

نگه داشتن آلگری بر روی نیمکت باشگاه بهترین کار ممکن بوده است و واضح است که با این مساله من موافق هستم. من همیشه حامی‌ این مربی‌ بودم و خواهم بود. با تیمی که ما در اختیار وی قرار دادیم بهترین عملکرد ممکن را داشته است و من معتقد هستم بر خلاف شایعات پدرم همیشه به وی اعتقاد داشته است که در انتها نیز آلگری را در تیمش نگه داشت.

آلگری بسیار خوب عمل کرد و لیاقت باقی‌ ماندن در میلان را داشت.

پسر پرزیدنت میلان در مورد فروش اکثر سهام باشگاه اینتر به اریک توهیر اندونزیایی اینچنین گفت:

اگر سرمایه گذاران خارجی‌ مایل به هزینه کردن در فوتبال ایتالیا هستند این یک نشانه‌ خوب می‌‌باشد اما من به شخصه اعتقاد دارم این ورزش آمیزه‌ای از شوق و شور همراه با عشق است. پدر من نیز با فوتبال نگاه اینچنینی دارد و این باعث شده است که سهام خود را در میلان نفروشد. زمانی‌ که اسم میلان را می‌‌شنوید همه رنگ‌ها به قرمز و مشکی‌ تبدیل می‌‌شود.

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RMaaneMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

10 ساله فقط دارن میگن ماهم میلام هستیم ما هم میلان هستیم و همینو دستاویز قرار دادن که پول خرج نکنن و فقط با درآمد ملان سوراخ های شخصی شونو بپوشونن..قبلا امثال شوچنکو کاکا روی کاستا آلبرتینی پیرلو و ریوالدو رو می خریدیم حلا میرن آچربی و کنستانت و ترائوره و هوندا رو میخرن!!!

10. 3 کاربر از RMaaneMan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود بر شما
    دوست عزیز سال های گذشته ایتالیا یکی از قطب های پرقدرت مالی فوتبال بود و طبیعیه که بتونه همچین ستاره هایی رو توی تیمشون یکجا جمع کنن .
    ولی در حال حاضر ایتالیا اون قدرت مالی سابق رو نداره ... یکی از دلایلش عدم برنامه ریزی صحیح بوده و مورد دیگه مربوط به ورزشگاه ها میشه .

به هر حال ایتالیا ترجیح داده که روی جوانان کشورش سرمایه گذاری کنه و از طرف دیگه بازیکنان مستعد دیگر کشورها رو جذب کنه و اونا رو به ستاره تبدیل کنه یا این که از طریق اونا سرمایه گذاری مناسبی انجام بده.
    تا اینجا این روند نتیجه بدی نداشته ولی زمان نیاز داره تا نتیجه کامل بده .

در ضمن توی لیست بازیکناتون بهتره هوندا رو فاکتور بگیرین ... نمیدونم چه حساسیتی نسبت به این بازیکن وجود داره !!!
    دلیلش چیه ؟! نکنه ملیت ژاپنی اونه ؟!
    هوندا یکی از با کیفیت ترین بازیکنان آسیایی حاضر در اروپاست که میتونم با اطمینان بگم با خیلی از هافیک های سطح اول اروپایی برابری میکنه .... این رو میگم چون که خیلی از بازیهاش رو دیدم .

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

10 ساله فقط دارن میگن ماهم میلام هستیم ما هم میلان هستیم و همینو دستاویز قرار دادن که پول خرج نکنن و فقط با درآمد ملان سوراخ های شخصی شونو بپوشونن..قبلا امثال شوچنکو کاکا روی کاستا آلبرتینی پیرلو و ریوالدو رو می خریدیم حلا میرن آچربی و کنستانت و ترائوره و هوندا رو میخرن!!!
    سلام رفیق.حق با شماست.متاسفانه برلوسکونی خیلی داره تو امر خرید بازیکن خساست به خرج میده.بهونشونم اینه که میگن میخوایم جوون جذب باشگاه کنیم.البته شمام یه کم سخت گرفتی.اینتر رو ببینید که مالکش یعنی موراتی هم آدم خیلی ثروتمندیه ولی بازم نمیتونه نتیجه های لازم رو بگیره!اگه میلان شرایطتش مثل اینتر بود و لا اقل نصف بازیکنای اینتر رو داشت خیلی بهتر تو سطح ایتالیا و اروپا نتیجه میگیره!
    بعدم!چرا پیوستن هوندا به میلان شده نقل هر مجلسی؟هوندا مگه چه عیبی که هر کی میاد اینجا یه سوزن به این هوندای بد بدخت میزنه و همه ازش به بدی یاد میکنن؟یادتون نره که زسکا مسکو امسال قهرمانیشو مدیون بازیسازی های عالی و پاسای به موقع هوندائه!هوندا فوق العادس.بهترین مهره برای میلان تو شرایط فعلیه!

14. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    نمیشه اسمش رو خساست گذاشت ... چون طبق قانون فیر پلی مالی یوفا هر تیمی باید از طریق درآمدهای خود باشگاه در نقل و انتقالات هزینه کنه .
    یعنی فقط پولی وارد صندوق باشگاه میشه که از طریق فروش بازیکن - حق پخش - کسب قهرمانی - اسپانسر ها - بلیط فروشی و مواردی که همگی مربوط به سیستم باشگاه داری طبق قانون جدید یوفا و زیر نظر اون انجام میشه.
    گفته حساسیت زیادی هم روی پول های ورودی و خروجی صورت میگیره و باشگاه هایی که از این قانون پیروی نکنن جریمه میشن و هر تیمی که بیشتر از یک میزان مشخص بدهی داشته باشه از رقابت های اروپایی محروم میشه.

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

درود
    نمیشه اسمش رو خساست گذاشت ... چون طبق قانون فیر پلی مالی یوفا هر تیمی باید از طریق درآمدهای خود باشگاه در نقل و انتقالات هزینه کنه .
    یعنی فقط پولی وارد صندوق باشگاه میشه که از طریق فروش بازیکن - حق پخش - کسب قهرمانی - اسپانسر ها - بلیط فروشی و مواردی که همگی مربوط به سیستم باشگاه داری طبق قانون جدید یوفا و زیر نظر اون انجام میشه.
    گفته حساسیت زیادی هم روی پول های ورودی و خروجی صورت میگیره و باشگاه هایی که از این قانون پیروی نکنن جریمه میشن و هر تیمی که بیشتر از یک میزان مشخص بدهی داشته باشه از رقابت های اروپایی محروم میشه.
    پس اون پولهایی که از فروش ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا به دست اوردن چی؟
    بعدشم چرا یوفا این من سیتی و پاریس سن ژرمن رو جریمه نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان سیلوا و زلاتان رو فروخت تا بدهیاش رو پرداخت کنه و تراز مالیش رو به وضعیت مناسب برسونه و همین هم شد و تراز مالی میلان از منفی به مثبت رسید .
    راستش در مورد سوال دومتون باید از پلاتینی و مسئولان مربوطه بپرسید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •