تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 328 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ظاهرا بعد از بازی مسی به پارکینگ برنابئو رفته و به آربلوا فحاشی کرده :

اینم لینک از مجله معتبر مارکا :

خبر هایی به گوش میرسه به کارنکا دستیار مورینیو هم در سالن فحاشی کرده که هنوز 100% تایید نشده....!

سایت گل هم مطالبی در این رابطه گذاشته
    اسطوره های اخلاق
    فکر میکنم در عصر دوربینهای سمج، کنجکاو و جستجو گر گرفتن یک تصویر از صحنه فحاشی مسی به آربلوا کار ساده ای باشه
    دقیقا مثل حضور مورینیو در پارکینگ و احوالپرسیش با داور که تصاویرش محکمترین مدرک بود

آلبا که در تیم ملی همبازی آربلوا هست تکذیب کرده و خود آربلوا هم چیزی نگفته

ای کاش برای زیر سوال بردن شخصیت انسانها کمی محتاط تر عمل کنیم

2. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوزه کایخون با نمایش ضعیفش در الکلاسیکو نشان داد که مرد روزهای بزرگ نیست و هنوز سالها تا رسیدن به گرد پای دی ماریا فاصله دارد . وی در کنفرانس مطبوعاتی تائید کرد که مسی ، کارانکا را " مترسک " خوانده است وی فحاشی بازیکن آرژانتینی به آربلوا ، نیم ساعت پس از بازی در پارکینگ ر مقابل همسر بازیکن رئال را تائید کرد .
    توهین های مسی به کارانکا و آربلوا :" ماجرای آیتور را خودم دیدم چرا که نزدیک او بودم . نمی دانم که کلمه " احمق " را به کار برد یا نه اما خوب شنیدم که او را " مترسک مورینیو " خواند . در مورد ماجرای پارکینگ نیز درون زمین فشار زیادی وجود داشت و طبیعی است که بعدش بازیکنان بخواهند که حرص خود را خالی کنند ولی این که یک بازیکن ، نیم ساعت منتظر یک بازیکن دیگر بماند تا جلوی همسرش به او حرفی بزند ، جای تامل دارد . آدم خوبه ها همیشه خوب نیستند همان طور که آدم بده ها همیشه بد نیستند . "
    مورینیو هم در پارکینگ منتظر تیکسیرا مانده بود :" شرایط کاملا فرق دارند . آن موقع فقط عکسی از مربی رو کردند که منتظر اتوبوس تیم بود . من این صحنه را ندیدم و نمی توانم نظری بدهم . "
    اتحاد تیم :" مهم بود . این بازی خیلی خوب بود ، فوتبال ما خیلی بهتر شده است . مطبوعات جهان به خوبی به بازی خوب ما اشاره کردند . همه چیز خوب بود و هر چیزی در این قرعه ممکن است . "
    تساوی به مزه برد :" برای ما نتیجه خوبی بود . همه چیز محتمل است . نباید گل می خوردیم اما نشد . حالا باید با فکر رسیدن به فینال به نیوکمپ برویم . "
    روابط با مورینیو :" من خودم را همیشه از جنجال ها دور نگه می دارم اما این چیزها قابل کنترل نیستند . سعی کردیم از این جنجال ها دور بمانیم . "
    حرفهای آلوس در مورد شعارهای نژادپرستانه :"تنها باشگاهی که در طول تاریخ بیشترین توهین نژادپرستانه را متحمل شده ، رئال مادرید است . همیشه کار ما در همه زمین ها مشکل است و همه بازیکنان ما مورد توهین قرار می گیرند . این اتفاق در اسپانیا به طور مداوم رخ می دهد و چیزی نمی شود . البته در کشورهای دیگر هم هست . در ایتالیا بواتنگ را دیدم و بحث هایی پیش آمد . این شعارها را دوست ندارم و می خواهم یک بار برای همیشه تمام شود . "
    اعتراض بارسایی ها به داوری :" گاهی اوقات سود می برند و گاهی اوقات هم شاید ضرر کنند . "
    بهتر شدن تیم مقابل بارسلونا :" در بازیهای قبلی بهتر شدن را حس کردیم . بازی کردن مقابل آنها خیلی مشکل است چرا که تملک توپ زیادی دارند و در بازی برگشت باید بهترین عملکردمان را داشته باشیم . "
    بازی واران :" در 19 سالگی شایستیگ هایش را نشان داد . هنوز جوان است و جا برای پیشرفت به عنوان یک بازیکن و یک شخصیت دارد . او نشان داد که چه دفاع وسط خوبی است . "
    خرید دیگو لوپز :" ارام هستیم چرا که او دروازه بانی باتجربه است . آرامش را به تیم منتقل می کند البته آدان و ایکر هم همین طور هستند . "
    شرایط آدان :" دروازه بان رئال مادرید بودن مشکل است . ممکن است که بازی کنی یا نکنی اما باید به تلاشت ادامه دهی تا فرصت پیدا کنی . "
    گرانادا :" آنها خریدهای خوبی داشتند . در قعر جدول هستند و به امتیاز نیاز دارند و مثل هر تیمی مقابل رئال انگیزه ای مضاعف دارند . "

لینک سایت گل :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ای کاش برای زیر سوال بردن شخصیت انسانها کمی محتاط تر عمل کنیم
    مسی بعد از اون توپی که تو الکلاکسیکو به سمت تماشاگر ها شوت کرد و توپ خورد تو سر یه پیر مرد اگه اشتباه نکنم ُ شخصیت برای ما باقی نذاشت که بخوایم در رابطه با اون احتیاط کنیم...!‌

افرادی که خودشون رو به خواب زدن رو نمیشه بیدار کرد...
    Last edited by D3vil_A; 01-02-2013 at 18:05.

4. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مسی به کارانکا گفت:توعروسک مورینیو هستی

در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در حالی که بازیکنان و اعضای کادرفنی دو تیم در حال رفتن به رختکن بوده، شنیده که مسی به کارانکا گفته:« تو عروسک دست مورینیو هستی.». او به علاوه منتظر ایستادن مسی در پارکینگ برای توهین به آربلوا را تقبیح کرد

6. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

مسی بعد از اون توپی که تو الکلاکسیکو به سمت تماشاگر ها شوت کرد و توپ خورد تو سر یه پیر مرد اگه اشتباه نکنم ُ شخصیت برای ما باقی نذاشت که بخوایم در رابطه با اون احتیاط کنیم...!‌

افرادی که خودشون رو به خواب زدن رو نمیشه بیدار کرد...
    سایت گل میمیره واسه این تیترها! حالا میخواد بارسا باشه یا رئال! (جذب مخاطب)
    اول اینکه تا زمانی که یه مدرک محکم و بصری واسه این اتفاق پیدا نباشه نباید انگشت اتهام بسوی مسی بره و بهتره زود قضاوت نکنیم!
    در اون بازی که تو مادرید برگزار شد اون توپی که مسی به تبلیغات دور زمین کوبید و به سمت صورت اون مرد رفت من با صدای واقعی(کلیپ گرفته شده از یه هوادار نزدیک به اتفاق) درون ورزشگاه دیدم..... همون آقا با چند صد نفر دور وَرش فحاشی های ناموسی شدیدی از ابتدا به لیونل مسی نثار میکنند!! خب مسی هم به غیرتش بَر خورد....!

8. 5 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه تا زمانی که یه مدرک محکم و بصری واسه این اتفاق پیدا نباشه نباید انگشت اتهام بسوی مسی بره و بهتره زود قضاوت نکنیم!
    در اون بازی که تو مادرید برگزار شد اون توپی که مسی به تبلیغات دور زمین کوبید و به سمت صورت اون مرد رفت من با صدای واقعی(کلیپ گرفته شده از یه هوادار نزدیک به اتفاق) درون ورزشگاه دیدم..... همون آقا با چند صد نفر دور وَرش فحاشی های ناموسی شدیدی از ابتدا به لیونل مسی نثار میکنند!! خب مسی هم به غیرتش بَر خورد....!
    مگه شما اسپانیایی هم میفهمی!!که میگی فحاشی ناموسی بود ..یا حضرت فیل عجب استعدادهای تو کشور وجو دارن
    Last edited by mohammad.asghari; 01-02-2013 at 23:08.

10. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

مگه شما اسپانیایی هم میفهمی!!که میگی فحاشی ناموسی..یا حضرت فیل عجب استعدادهای تو کشور وجو دارن
    من اسپانیایی بلد نیستم ولی انقدر صدای اون افراد بلنده که یکی دوستان اون فحاشی رو به انگلیسی زیر نویس کرده بود و الان خوشبختانه مسی به مرور زمان خیلی خونسرد تر گذشتش شده
    واقعا شما فکر کردید مسی بدون هیچی اون توپو شوت کرده!
    Last edited by Iman-Emperatour; 01-02-2013 at 23:12.

12. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اسپانیایی بلد نیستم ولی انقدر صدای اون افراد بلنده که یکی دوستان اون فحاشی رو به انگلیسی زیر نویس کرده بود و الان خوشبختانه مسی به مرور زمان خیلی خونسرد تر گذشتش شده
    واقعا شما فکر کردید مسی بدون هیچی اون توپو شوت کرده!
    بالاخره حق با طرفداران هست .بازیکن نباید همچین کارایی انجام بده.البته مسی هم حق داشته میخواسته به جای بازی بدش بالاخره یه سوژه ای باشه تا تو رسانه ها از مد نیوفته

14. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مدافع سائوپائولو به رئال مادريد پيوست

باشگاه رئال مادريد اسپانيا پيش از پايان مهلت نقل و انتقال فصل زمستان در روز پنجشنبه، کارلوس انريکه کاسميرو مدافع برزيلي تيم فوتبال سائوپائولو را به صورت قرضي به خدمت گرفت.

رئال مادريد در پايگاه اينترنتي خود تاييد کرد کاسميرو بيست ساله تا پايان فصل در برنابئو خواهد ماند و اين باشگاه بزرگ اسپانيايي مي تواند اين بازيکن برزيلي را در فصل تابستان خريداري کند.

جوزف لي مدير برنامه هاي کاسميرو نيز اعلام کرد: «وي قصد دارد در ابتدا با تيم دوم (رئال مادريد) تمرين کند به اين اميد که بعدا براي تيم اصلي بازي کند».

لي افزود: «کاسميرو فرصت هاي زيادي در سائوپائولو نداشت. اين پيشنهاد مطرح و وي علاقه مند شد».

به گزارش خبرگزاري شين‌هوا از ريو دو ژانيرو، کاسميرو براي تيم هاي ملي زير هفده سال و زير بيست سال برزيل بازي کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس زیر هم باحاله
    آخییی

در مورد مسی هم باید بگم تواضعش فقط جلوی دوربین داره
    خودشو نشون داد
    هنوز چون تایید نشده همین براش بسه

16. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

این بود جواب؟جدی همینه؟این الان جوابه؟
    من دهنم بسته شد که
    مسی که موقع شوت کلش پایینه پشت خط اوتم هست تو اون همه سرو صدا چجوری فحش رو متوجه شده؟بعد حالا تو این حالت از کجا میدونسته توپی که داره میکوبه دقیقا میخوره به همون چند نفری که داشتن فحش میدادن؟
    چجوری شنیده که چند نفر تو اون نقطه از ورزشگاه از اول بازی بهش فحش می دن؟همش از اون منطقه حرکت میکرده؟
    بعد شما مطمئنی همون کلیپو دیدی؟چون توپ به تبلیغات کنار زمین برخورد نمیکنه مستقیم میره تو سر و صورت ملت
    آقا بی خیال این توجیحات خنده دار شین.من اشتباه کردم اصلا.گفتم که مسی بهترین بازیکن دنیاست, خوبه با اخلاقه.باشه؟؟؟

18. 4 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

یعنی شما میگی مسی چون بهش فحاشی کردن توپو کبوند تو صورت اون شخص؟
    اون صحنه کاملا مشخص بود چون به توپ نرسید با عصبانیت اونو به سمت هواداران زد!
    فرض بر اینکه حرف شما درست ، اینهمه تو نیوکمپ به بازیکنای رئال فحاشی میشه بازیکنا باید توپو شوت کنن تو صورتشون؟؟
    همین الکلاسیکو چند ماه پیش بود که مسی به رونالدو اخر بازی دست نداد یا تو همین بازی آربلوا و و ژابی میان دوستانه باهاش رفتار کنن
    بعد به داور میگه اینا بهم سیلی زدن!!
    واقعا معنی اخلاق رو فهمیدیم

20. 6 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •