اوه! یعنی اگر 15 تا زیست غلط و نزده داشته باشیم باید 10-15 فصل رو در دو سه روز مرور کرد و به همین ترتیب برای درسای دیگر؟ و در کنارش یک درس اختصاصی و یک عمومی رو هم یک دور در اون یک ماه خوند؟ حجم کار خیلی بالاست! شما تونستید اینو اجرا کنید؟ من در کنکور قبلیم تا شب کنکور داشتم مطلب جدید میخوندم! یعنی از مرور و جمع بندی و آزمون گیری هیچ خبری نبود
.gif)
اتفاقا منم بد نتیجه نگرفتم، تقریبا 90% اونچه خونده بودم رو تونستم در کنکور جواب بدم. فقط مشکل این بود که بیخیال و درس نخون بودم و درس خوندن رو 2ماه مونده به کنکور شروع کرده بودم! بنابراین چندتا درس نخونده یا نصفه داشتم ولی اون هایی رو که کامل خوندم با درصدای 70 -80 جواب دادم.
ولی امسال سعی میکنم از این روش استفاده کنم. البته اگر دلم طاقت بیاره که بیخیال نخونده ها بشم چون حجمشون احتمالا زیاد باشه!
نمیدونم چرا حس میکنم امسال با اینکه بیشتر میخونم نتیجه ام از اون زمان که درس نخون بودم بدتر خواهد شد. فکر میکنم چون اون زمان مدرسه ای بودم و تمام این درس ها طی سال های گذشته در ذهنم نقش بسته بود و اگرم خونه درس نمیخوندم خواسته یا ناخواسته! تو مدرسه یه چیزایی مرور میشد و یاد میگرفتم. اما الان چندین سال گذشته و هیچ ذهنیتی از درسا ندارم!