تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 94 از 325 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان شرمنده خیلی عذر میخوام ولی این کنکور آزاد کمی منو گیج کرده چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
    1- الان من کنکور سراسری ثبتنام کردم کار دیگه ای واسه آزاد لازم نیست؟
    2- آزاد قبلا باید قبل کنکور رشته رو انتخاب میکردیم الانم اونجوریه؟
    3- از کجا بفهمم چه رشته ها و داشنگاه هایی کنکورشون حذف شده؟
    با تشکر فراوان

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اوه! یعنی اگر 15 تا زیست غلط و نزده داشته باشیم باید 10-15 فصل رو در دو سه روز مرور کرد و به همین ترتیب برای درسای دیگر؟ و در کنارش یک درس اختصاصی و یک عمومی رو هم یک دور در اون یک ماه خوند؟ حجم کار خیلی بالاست! شما تونستید اینو اجرا کنید؟ من در کنکور قبلیم تا شب کنکور داشتم مطلب جدید میخوندم! یعنی از مرور و جمع بندی و آزمون گیری هیچ خبری نبود
    اتفاقا منم بد نتیجه نگرفتم، تقریبا 90% اونچه خونده بودم رو تونستم در کنکور جواب بدم. فقط مشکل این بود که بیخیال و درس نخون بودم و درس خوندن رو 2ماه مونده به کنکور شروع کرده بودم! بنابراین چندتا درس نخونده یا نصفه داشتم ولی اون هایی رو که کامل خوندم با درصدای 70 -80 جواب دادم.
    ولی امسال سعی میکنم از این روش استفاده کنم. البته اگر دلم طاقت بیاره که بیخیال نخونده ها بشم چون حجمشون احتمالا زیاد باشه!
    نمیدونم چرا حس میکنم امسال با اینکه بیشتر میخونم نتیجه ام از اون زمان که درس نخون بودم بدتر خواهد شد. فکر میکنم چون اون زمان مدرسه ای بودم و تمام این درس ها طی سال های گذشته در ذهنم نقش بسته بود و اگرم خونه درس نمیخوندم خواسته یا ناخواسته! تو مدرسه یه چیزایی مرور میشد و یاد میگرفتم. اما الان چندین سال گذشته و هیچ ذهنیتی از درسا ندارم!
    خیلی بعیده شما 15 تا سوال از 15 فصل متفاوت غلط داشته باشید.....احتمالا کلا 5-6 فصل میشه....اون 5 فصل رو تو یه نصفه روز میشه جمعش کرد.... در ضمن بعضی غلط هام هست در اثر حواس پرتی و یا اشتباه در خوندن سوال و.... پیش میاد قطعا شما همون موقع میفهمید کدوم فصل ها رو اشکال جدی دارید.... تازه تعداد زیادی از غلط ها به علت اشتباه محاسباتی هست....
    اون ابتدا یکم حجم زیاده ولی طوری نیست که نشه انجام داد....به تدریج به مراحلی می رسید که تعداد کمتری از غلط هاتون به خاطر کمبود اطلاعات هست و بیشتر به خاطر اون عوامل حواس پرتی و ایناس....
    مثلا بعد دو هفته و 5-6 تا آزمون شما بعد از آزمون احساس میکنید که تعداد زیادی از فصل رو تازگی خوندین و اعتماد به نفس خوبی به شما میده....در واقع طی یک ماه شما فقط بخش های مهم رو که حتما ازش سوال میاد رو میخونید.....
    راه رفته رو دوبار نرید..... در این جور مواقع باید به یه روش درست اعتماد کرد حتی اگه شما فکر میکنید صد در صد غلط هست....
    در ضمن این روش خیلی فان تر از این حرفاس...شما هر 2 یا سه روز پشت یک میز مشابه شرایط کنکور با لباس بیرون از منزل امتحان میدید و بعدش هم میرید درصد میگیرید و رتبه به دست میارید.... در اون دوران به ندرت مجبورید بیشتر از 10 ساعت در روز درس بخونید....وقتی سر جلسه میشینید فکر میکنید که مثل همون آزموناس که تو خونه دادید.... ترتیب سوالا و شیوه ها و ....
    خلاصه اینکه یک ماه آخر برای من بهترین دوران کنکورم بود....
    در ضمن من خودم با اینکه خیلی به روش شک داشتم اما این روش رو اجرا کردم و نتیجه داد....

3. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RezaPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

1-اولا 17 خرداد دیره ...شما باید تا 7 خرداد کاراتون تموم شده باشه و بعد از اون یک روز در میان یا دو روز در میان آزمون بدید....
    2-دوما شما لازم نیست همه ی کتابا رو دو دور بخونید...بلکه باید بعضی فصل ها که مهم هستن رو مثلا 5 دفعه بخونین بعضی دیگه رو یه بار هم کافیه.....مثلا شما فصل آغازیان زیست رو میخواین فقط دو بار بخونین؟؟؟!!!
    3-تا ماه آخر کنکور به هیچ وجه نمیشه رتبه رو پیشبینی کرد....این برنامه که گفتید خیلی کلی بود..... باید جزئی تر در مورد برنامتون بحث بشه....اما اگه همین الآن دارید هفته ای 61 ساعت درس میخونید نشون میده میده که خیلی اراده دارید.... پس نگران نشید.....
    سوالی بود در خدمتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون از جوابتون ولی اخه مثلا چه چوری من در عرض شش ماه اختصاصیارو 3 4 بار بخونم تازه عمومیارم حداقل 2بار باید بخونم خیلیی حجم بالاییه!!!!
    و اینکه گفتم 2بار منظورم 2بار با کیفیت خیلی خوب بود اونم تو بازه 3 ماهه بعدشم که می خوام اون ازمونایه تو خونه رو بدم که اونجام یه یکی دو باری دوره میشه
    حالا اگه بازم فک می کنید کافی نیست یه راه حل بهم نشون بدین که چه چوری اختصاصیارو 4 5 بار بخونم عمومیارو 2بار با این ساعت مطالعه چون فک کنم با 880 ساعت تو هفته هم نشه تا خرداد این کارو کرد؟؟؟؟
    بازم خیلی خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون ولی اخه مثلا چه چوری من در عرض شش ماه اختصاصیارو 3 4 بار بخونم تازه عمومیارم حداقل 2بار باید بخونم خیلیی حجم بالاییه!!!!
    و اینکه گفتم 2بار منظورم 2بار با کیفیت خیلی خوب بود اونم تو بازه 3 ماهه بعدشم که می خوام اون ازمونایه تو خونه رو بدم که اونجام یه یکی دو باری دوره میشه
    حالا اگه بازم فک می کنید کافی نیست یه راه حل بهم نشون بدین که چه چوری اختصاصیارو 4 5 بار بخونم عمومیارو 2بار با این ساعت مطالعه چون فک کنم با 880 ساعت تو هفته هم نشه تا خرداد این کارو کرد؟؟؟؟
    بازم خیلی خیلی ممنون
    دوست خوب سلام
    انقدر به این که چند بار بخونی حساس نشو مهم این که یک بار کامل درس رو بفهمی و تو دفعات منظم مرورش کنی مثلا من خودم در مورد شیمی الان دارم کامل شیمی 2 رو می خونم و وقت زیادی میزارم که بفهم
    یک بار دی ماه جمع بندی شیمی 2 رو گذاشتم که سریع مطالب رو مرور کنم
    بعد تو بهمن دو فصلش رو مرور گذاشتم
    تو اسفند سه فصل بقیش رو مرور می کنم و تو اردیبهشت و خرداد هم که مرور و جمع بندی کامل هست
    همین طوری برا هر درس برنامه ریزی کردم یک بار خوندن کامل و تو دفعات مناسب مرور

6. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بازم خیلی خیلی ممنون
    البته شما به عرایض بنده ی حقیر توجه نکردی....
    من نگفتم اختصاصی رو 3-4 بار بخون...گفتم متناسب با سختی و مهم بودن هر فصل تعداد دفعات بیشتری باید اون رو مطالعه کنید.در یک کلام شما طوری مطالعه کن که در درجه اول به فصل های مهم تسلط پیدا کنی و بعدش روی فصل های ساده تر تسلط پیدا کنی....حالا ممکنه شما فصل قارچ ها رو با 2 بار خوندن مسلط بشی،من با 10 بار ،یکی دیگه 5 بار.... یعنی ملاک تعداد دور ها نیست بلکه ملاک مسلط شدن روی هر فصله .

8. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RezaPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[LIST=1][*]
    البته شما به عرایض بنده ی حقیر توجه نکردی....[*]من نگفتم اختصاصی رو 3-4 بار بخون...گفتم متناسب با سختی و مهم بودن هر فصل تعداد دفعات بیشتری باید اون رو مطالعه کنید.در یک کلام شما طوری مطالعه کن که در درجه اول به فصل های مهم تسلط پیدا کنی و بعدش روی فصل های ساده تر تسلط پیدا کنی....حالا ممکنه شما فصل قارچ ها رو با 2 بار خوندن مسلط بشی،من با 10 بار ،یکی دیگه 5 بار.... یعنی ملاک تعداد دور ها نیست بلکه ملاک مسلط شدن روی هر فصله .
    خیلی ممنون پس نهایتا خوبه یه دور تا عید بخونم بعد جمع بندی رو از عید شروع کنم یعنی ازمون تو خونه ای هارو از عید شروع کنم یا نه دو بار خوبه خوب تا 7 خرداد بخونم بعد ازمون خونه ایارو بدم ?اهان یه سوال دیگه با عرض پوزش میشه فقط ازمون اخر یعنی 30 خرداد کانونو ثبت نام کرد و اصن با این تغییرات تاریخ کنکور ازمون اخر کانون تاریخش تغییر نکرده?البته دو باره اخیرا کنکورو بردن هفته اول تیر یعنی 6 7 8 تیر.بازم تشکر از همگی

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[LIST=1][*]ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ ~ﺱ ﻧﻬﺎﯾﺘﺎ ﺧﻮﺑﻪ ﯾﻪ ﺩﻭﺭ ﺗﺎ ﻋﯿﺪ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﺑﻌﺪ ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪﯼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻋﯿﺪ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﻫﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﻋﯿﺪ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﺎ 7 ﺧﺮﺩﺍﺩ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯾﺎﺭﻭ ﺑﺪﻡ ?ﺍﻫﺎﻥ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ~ﻭﺯﺵ ﻣﯿﺸﻪ ﻓﻘﻂ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺍﺧﺮ ﯾﻌﻨﯽ 30 ﺧﺮﺩﺍﺩ ﮐﺎﻧﻮﻧﻮ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺻﻦ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍﺕ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺍﺧﺮ ﮐﺎﻧﻮﻥ ﺗﺎﺭﯾﺨﺶ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﮑﺮﺩﻩ?ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭﻩ ﺍﺧﯿﺮﺍ ﮐﻨﮑﻮﺭﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻭﻝ ﺗﯿﺮ ﯾﻌﻨﯽ 6 7 8 ﺗﯿﺮ.ﺑﺎﺯﻡ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﮕﯽ
    ﺷﻤﺎ ﺗﺎ ﻫﻔﺖ ﺧﺮﺩﺍﺩ ﺑﺮ ﻫﺮ ﻣﻄﻠﺒﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﻣﯿﺎﺩ ﻣﺴﻠﻂ ﺷﻮ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻦ....
    ﺷﻤﺎ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺗﻮ ﻗﻠﻤﭽﯽ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﮐﻨﯽ ﺍﻣﺎ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺪﻡ ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﺳﻨﺠﺶ ﺗﺪﺍﺧﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻫﺮ ﺳﻪ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺁﺧﺮ ﺭﻭ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻦ....

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان لیست رشته های انتخابی واسه ارشد 92 رو می خواستم . اگه امکان داره برام بدید

ضمنا مهلت هست برای ثبت نام کنکور ارشد سراسری دوره بعدی؟؟؟(من شنیده بودم یه فرجه ی چند روزه قراره بذارن درسته ؟)
    ضمنا دانشگاه آزاد چی؟کی هست ثبت نامش؟ برای آزمایشی می خوام برم امتحان 92ش رو بدم
    متشکر
    Last edited by ba maram; 21-12-2012 at 20:24.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من امسال رفتم دانشگاه آزاد ولی انصراف دادم،لازم بود که حتما تیک دانشجوی انصرافی رو بزنم؟
    دوستان جواب این سوال رو بدید ممنون میشم

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

سلام كنكوري هاي گلم ...
    اقا من هي تصميم ميگيرم واس درس خوندن با برنامه ريزي بلند مدت و حتي كوتاه مدت ولي اجرا نميشه خب ....يعني كوچيكترين خلالي كه پيش مياد و حس ميكنم برنامه ام بهم ريخت كلا بيخيال ميشم ميرم فيس بوك
    ميدونم اصل خودم و اراده خودمه ..ولي دنبال راهكارم كه زود خسته نشم ...بتونم مث خيلي ها ساعت ها در روز درس بخونم ...يعني وقتي از مدرسه ميام واقعا خسته ام...اين خستگي تا شب انگا تو بدنمه .
    راستي من تو اين مدت كم خوندم .واقعا كم خوندم ...6 ماه فرصت خوبي براي يه رتبه 4 رقمي هس ؟ مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •