برای شما پیغام خصوصی کردم .
برای شما پیغام خصوصی کردم .
سلام
شما از کجا خریدی؟
با قیمت 178 تومن پاساژعلائالدین موجوده با گارانتی 12 ماهه الماس ،این شرکت الماس معتبره ،چون با گارانتی سازگار ارقام پیدا نکردم
پاساژ ایران
سلام
دوستان من یه هارد 1 ترا واسه آرشیو فیلم میخوام و اینکه روزی حداقل 5 - 6 ساعت باهاش فیلم ببینم مشکلی نداشته باشه و مثل هارد adata قبلی م یه ماهه نسوزه(عمرش خیلی واسم مهمه)
اولویت دومم اینه سرعتش خوب باشه
ضد ضربه و ضد آب و ضد خش و.... به نظرم همش چرت و پرته و اینا واسم مهم نیست و ترجیح میدم یه هارد شیک و خوشکل باشه تا زمخت و ضد ضربه و سنگین
خودم مدل های زیر مد نظرم هست:
1.Seagate backup plus
2. WD my passport ultra
3.SP stream s03
4.SP diamond D06
خودم بیشتر نظرم روی seagate هست ولی میگن عمر SP از همشون بهتره و منم یه همین خاطر دو تا هارد SP گذاشتم
خلاصه به نظرتون کدومشون با توجه به اولویت هام میتونه بهتر باشه؟
اگه هم مدل خاصی مد نظر دارین معرفی کنین
ممنون![]()
سلام دوستان
جدیدا در حال جمع کردن یه سیستم هستم که برای ذخیره سازی اطلاعات درایوهای هیبریدی 1 ترابایتی ocz که با درگاه PCIe به مادر برد متصل میشه بهم پیشنهادشده.
حالا سوال بنده اینکه کسی در باره این درایو ها اطلاعاتی یا تجربه استفاده داره؟؟؟ چون تونت اطلاعات خوبی پیدا نکردم.
گزینه دوم خرید ssd+ hdd با ظرفیت دلخواه هست
کدومو دوستان پیشنهاد میدن؟؟
ممنون
سلام .
من مشخصات دقيق درايو هايبريدي مورد نظرتان را نميدونم (همانيكه درگاه PCIe دارد) ولي اگر قسمت SSD آن بصورت يك درايو جداگانه هست (نه بعنوان Cache درايو) و اگر سرعت خواندن و نوشتن آن بيشتر از محدوديت 600MB/s اينترفيس SATAIII هست (مشخصات آنرا در User manual بررسي كنيد) در صورتيكه بودجه كافي داريد و پرفورمنس براي شما مهم هست ميتوانيد انتخاب كنيد.
يكي از مزاياي درگاه PCIe در مقايسه با اينترفيس SATAIII بيشتر بودن پهناي باند آن هست و اگر SSD درايو مورد نظر آنقدر سرعتش بالا باشد كه پهناي باند SATAIII محدوديت ايجاد كند بايد همان روش اول را انتخاب كنيد .گزینه دوم خرید ssd+ hdd با ظرفیت دلخواه هست
بازم سلام و خداقوت خدمت تمام دوستان
از حضور اساتید گرامی سوال داشتم برای خرید هارد
بین هارد 2TB WD My Passport Ultra USB3.0 و 2TB WD Elements USB3.0 کدوم یکی بهتره؟
آیا این دو مدلی که یکیشو با راهنمایی شما برای خرید انتخاب کنم خوب هستن؟؟؟
منتظر پاسخ و راهنماییتون هستم دوستان عزیز
با سلام یک هارد 2 ترا می خوام تهیه کنم از وسترن دیجیتال
بین مدل سبز و مدل بنفش موندم
چه فرقی باهم دارن ؟
آیا مدل بنفش از نظر سرعت به پای مدل آبی میرسه ؟
ممنون میشم پیشنهاد بدید
سلام .
اگر تفاوت قيمت براي شما مهم نيست و يا كم هست پيشنهاد ميكنم ultra را بخريد .
سلام .
کاربردهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم . برای سیستمهای معمولی اگر بودجه كافي داريد به جاي خريد WD Puple توصيه ميكنم WD Red را بخريد كه كارايي بهتري خواهيد داشت . مدلهاي WD Purple از نظر سرعت هيچگاه به پاي WD Blue نخواهند رسيد چون حتي 7200rpm هم نيستند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)