بچه ها تنها ضعف اصلی این لب تاپ هاردش هست.منو که بیچاره کرده .هم خیلی صدا میده هم سرعت خیلی کمی داره.
بچه ها تنها ضعف اصلی این لب تاپ هاردش هست.منو که بیچاره کرده .هم خیلی صدا میده هم سرعت خیلی کمی داره.
ممنون میشم یکی مدل دقیق هارد این لپتاپ رو بگه.
Samsung Seagate ST1000LM024 1TB HN-M101MBB SATA 2.5" Laptop Notebook Hard drive
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای من صدای چرخش هارد از صدای چرخیدن فنش در حالت عادی بیشتر هست. جالبه اصلا صدای هد زدنش حتی توی سکوت مطلق هم نمیاد!!!
کم کم باید به فکر یه SSD باشیم![]()
Last edited by AliSub; 15-11-2014 at 22:21.
این فکر کنم پر مشکل ترین هارد لپتاپی دنیا باشه. خیلی ها روی لپتاپ های مختلف همین هارد رو داشتن و باهاش مشکل داشتن. واقعا دلیل استفاده ی شرکت هایی مثل ایسوس و لنوو و.. از این هارد مورد دار رو نمیفهمم.
اگر بودجه اش رو دارید در ارتقا به SSD درنگ نکنین
کلا دیگه عمر این هاردا سر اومده. فقط به درد ارشیو فایلها میخوره. من اگر بتونم بودجه ردیف کنم حتما یه 256 میگیرم!![]()
اگه خواستید ۲۵۶ بگیرین این مدل رو حتما در نظر داشته باشین
Crucial MX100
نسبت عملکرد به قیمتش خیلی بالاست. حدود ۴۹۰ تومنه. سایت فروشندش رو هم خواستید پیام خصوصی بدید
سلام
باتری باید 56000mWh شارژ بشه درسته؟
برای من الان تا 52000 میلی امپر ساعت شارژ میشه. به قول نرم افزار CPUID HWMonitorPro یعنی wear level=7% برای شما چجوریه؟
گارانتی لبتاپ تا یکسال باتری گارانتی کرده! گارانتی باتری عوض نمیکنه؟ گارانتی ویستا هست!
بچه ها من وقتی یه اهنگ پخش میکنم و صدا تا اخر باز باشه بلندگوی سمت چپ خر خر میکنه از همه همینطور هست.
آب نرفته توش؟
رطوبت چی؟
درایور ها رو کامل نصب کردی؟
کلا تو هر سیستمینباید صدا رو تا اخر کرد به بلندگوها فشار زیادی میاد. از اول همینطور بود؟؟
-----
راستی اگر در مود Power saver باشید اگر اهنگ رو عقب جلو کنید صدا خر خر میوفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)