خبر جعلی و فاقد اعتبار هست
همان طور که گفتم به من گفته بودند نهایتا تا امروز
خبر جعلی و فاقد اعتبار هست
همان طور که گفتم به من گفته بودند نهایتا تا امروز
کدوم خبر ؟ فقط گفته به طور کامل آنلاک شده ، اما برای کرک باید صبر کنیم.
--------------------------------------------------------------------------
LATEST NEWS, 24th September
2012
FIFA 2013
Announcement:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crack ETA: 25th
September
EA has released only 99.99% files & we have them unlocked, remaining
0.01% file will be released by EA on 25th September in order to make it playable
and then BOOM CRACKED !
-SKiDROW TEAM
این نسخه ایی که من دیشب گرفتم تو کریر سریع از بازی میپره بیرون...راجع به بازی میام توضیح میدم.
لیست نمرات بازی
Canadian Online Gamers - 92 out of 100
Games Master UK - 91 out of 100
IncGamers - 9 out of 10
Playstation Official Magazine US - 9 out of 10
Playstation Official Magazine UK - 9 out of 10
Official Xbox Magazine UK - 9 out of 10
Digital Chumps - 9 out of 10
IGN - 9 out of 10
VideoGamer - 9 out of 10
Eurogamer - 9 out of 10
Game Informer - 8.75 out of 10
GamesRadar - 4 out of 5
میانگین نمرات بازی
PS3 از 5 نقد 89.50%
xbox360 از 9 نقد 88.94%
+
نمرات منتشر شده بازی در صفحه 84 هم هست در اینجا یه سری جدید هم بود که قرار گرفت!
Last edited by Killzone2; 25-09-2012 at 11:58.
سایت مورد اعتماد من تو دانلود سایت دانلودها هست که فعلا" بازی رو نذاشته . این سایتایی که بازی رو گذاشتن مثل پی سی دی . کسی دانلود کرده ؟ یا کسی یه منبع مورد اعتماد داره که دانلود بی خودی نکنیم؟
من دیشب نسخه ی غیر برنر مکس رو خریدم و بازی کردم.حدود 10 دست رفتم.5 دست با لاتسیو و 5 دست هم با من سیتی...گیم پلی بازی پیشرفت جالبی داشته...پاسکاری ها خیلی بیشتر شبیه سازی شده...نکته ی جالب زدن ضربه های اخر هستش که واقعا سختر شده...کلا گلزنی سخت تر شده...برخورد بازیکن ها به هم دیگه به دنبال پیشرفت نسخه ی 12 باز هم در این ورژن پیشرفتش ارتقا پیدا کرده و برخورد فیزیکی دو بازیکن به هم واقعا شبیه ساز تر شده...دفاع کردن سخت تر شده و گرافیک هم تا حدودی بهتر شده...اما تغییر خفیفی نسبت به نسخه ی قبلی داشته و اگر کسی زیاد حرفه ایی نباشه شاید متوجه نشه((از گیم پلی بازی))که این نسخه نسخه ی 13 هستش...البته کریر مود نمیتونستم برم چون به دلیلی که هنوز نمیدونم مینوشت failt to autorised the disc....
باید بایستی تا من اعلام کنم
هر وقت وارد شبکه ما یعنی scene شد میگم تازه بلافاصله بعد از 5 دقیقه که دانلود کردیم و چک شد اگر مشکل داشت مجددا اعلام میکنم تا براتون و وقتتون مشکلی نباشه
خبر انلاک هم جعلی هست
کسی میدونه این خوشحالی بعد گل ماریو بالوتلی و رقص گروهی برزیلی چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)