دوستان
من چجوری می تونم آپدیت هایی که اینترنت سکیوریتی 2012 روی سیستمم کرده رو کپی کنم و روی یه سیستم دیگه استفاده کنم !؟
دوستان
من چجوری می تونم آپدیت هایی که اینترنت سکیوریتی 2012 روی سیستمم کرده رو کپی کنم و روی یه سیستم دیگه استفاده کنم !؟
در اين پست گفته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خشن کجا بود؟! منو خشونت؟
حالا نگاه کن!
اسکرین شات گذاشتن هم بلد نیست! برداشته عکس bmp 1.2MB گذاشته!![]()
ترافیک اینترنتمون تموم شد رفت! با jpg ذخیره میکردیش.
سلام
موقع آپدیت برنامه همچین متنی میاد
Database and Application Update
حالا اگه من بخوام موقع آپدیت برنامه اون آپدیت نشه و فقط دیتابیس آپدیت شه راهش چی هست؟
سلام
از طریق خود انتی ویروس راهی وجود نداره
اما از طریق نرم افزار kaspersky updater میتونید مشخص کنید فقط دیتابیس رو دریافت کنه
اگه بخوام همیشه از Kasersky Updater عمل کنم نیازی به لیسانس نداره ؟ اگه از طریق خود KIS آپدیت کنم اونوقت اگه ورژن جدید بیاد اون آپدیت میشه یا خیر ( با توجه به اینکه تو Kasper Updater واسه هر ورژن باید جدا دانلود کرد )
سلام. چرا ، بايد لايسنس داشته باشي، بدون لايسنس نميشه، تازه امکان بلوکه شدن لايسنس باز هم هست با اينکه مستقيم به سرور وصل نميشي ولي بعد از آپديت آفلاين هم ممکنه لايسنس از کار بيفته!
سؤال بعدي مبهم بود من متوجه نشدم يعني چي از طريق خود KIS آپديت کني چي آپديت ميشه؟ Kaspersky Updater ؟ يا چي؟ ورژن جديد مال چي بياد؟
اگه منظورت برنامه Kaspersky Updater باشه اون يه گزينه داره که بايد تيک بزني تا اگه ورژن جديدش بياد آپگريد بشه. آپديتهاي بعدي هم بايد دستي انجام بشه.
سلام هميشه آخرين نسخه نرم افزاز ها رو از سايتشون دانلود کن...از همه جا امن تره.
Kaspersky.com
موفق باشيد
کدوم نسخه اش را دانلود کنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)