سلام به همه
واقعآ بحث زیبا وجالبی هست
زندگی نامه من ، البته خیلی دقیق نیست :
ذاتآ و اساسآ نورتون رو دوست دارم چون اولین آنتی ویروسی بود که من استفاده کردم نمیدونم سال 2001 یا 2003 بود.... بعدش وقتی که رجیستر کردنش سخت شد و پشت سرش ایران تحریم شد نمی شد محصولاتی چون نورتون و مک آفی تو ایران آپدیت بشن....(هیچ وقت از مک آفی خوشم نمیومد)این شد که رو آوردم به محصولاتی چون کسپر اسکای ورژن 5 و 6 و نود 32 که فکر کنم ورژن 2.7 بود یا قدیمیترش که یادم نیست دقیقآ ... اما واقعآ دوسشون داشتم.
بعد از این دوران که کسپر و نود مشکل کلید و رجیستر شدن پیدا کردن ،یک کوچولو رفتم سراغ آواست 4.8 که این یکی رو هم دوست داشتم (وقتی ویروس پیدا میشد با صدای یک خانمی هشدار میداد کلی ذوق میکردم)، اما یکی از این بارهایی که ویروسی شدم نتونست ویروس رو پاک کنه حسابی دپرس شدم و پاکش کردم رفتم سراغ AVG آنتی ویروس آروم و زیبایی بود اما یکم خنگ میزد ! Avira هم داشتم اینم خوب بود اما سر آپدیت شدنش و نشدنش ازش زده شدم...بگیر نگیر داشت !
دقیقآ یادم نیست چرا دوباره بزگشتم به نورتون ...
با اینکه 2 بار به خاطر تست این ویروس ها نورتون دیر عمل کرد و یک موردم اصلآ عمل نکرد ویروسی شدم ( تو سند باکس اجرا نکردم مستقیم اجرا کردم)... اما باز برگشتم سراغ نورتون !![]()
اما همیشه یک کوچولو کشیده میشم به سمت Nod32 و Kaspersky ...
AVG دورش تموم شد بعد از تحریم ایران
Avast انگار اسباب بازی هست دیگه خیلی فانتزی شده ظاهرش
Nod32 دوست داشتنی هست با اینکه ضعیف هست
Kaspersky قدرتمند بوده همیشه اما ظاهر ورژن 5 و 6 رو بیشتر دوست داشتم
Comodo فایروالش رو دوست می دارم آنتی ویروسش هم کاملآ آینده دار هست
Norton اولین آنتی ویروس من با کلی خاطره
این داستان زندگی یک بیمار مبتلا به یک نوع بیماری ناشناخته روانی هست ،!! که دائم داره آنتی ویروس عوض میکنه و همشون رو دوست داره....
نورتون ! کسپر ! نود 32 ! ...
![]()