شما اتوماتیک ۱۲۵ هزار تا کارکرد مدل ۸۶ رو(۶۶ میلیون) ترجیح می دین یا ۷۵ هزار کارکرد مدل ۸۵ دنده دستی(۵۷ میلیون)
به نظرتون کدوم مناسبتره؟
شما اتوماتیک ۱۲۵ هزار تا کارکرد مدل ۸۶ رو(۶۶ میلیون) ترجیح می دین یا ۷۵ هزار کارکرد مدل ۸۵ دنده دستی(۵۷ میلیون)
به نظرتون کدوم مناسبتره؟
لیفان 620، جیلی EC7، گریت وال وینگل و ویلیکس، ام وی ام x33 خودرو هایی هست که می تونید انتخاب کنید. هم چینی هستن اما از کیفیت بالاتری نسبت به خودروهای داخلی برخوردارن. امکانات رفاهی خوبی دارن. خرابی هم توشون کم هستش. مصرفشون هم پایینه. به شخصه تجربه سواری با x33 رو دارم. ماشین بسیار خوب ، نرم ، کم مصرف و در حد خودش پر قدرت و جذابی هستش. به شما این خودرو رو پیشنهاد می کنم.
ماکسیما دنده ای زیاد بورش خرید و فروش خوبی نداره نظر من روی اتوماتیک هست.
لیفان که دیدم خوشم نیومد ... گریت وال هم به نظرم خوب اومدش ... اکس۳۳ رو نمی خوام ... چون ابعادش ، ابعاد مورد نظرم نیست ... ولی جیلی خیلی چشمو گرفت ... هم اینکه کمه ... هم کلا خوشگل تره ... هم به نظر امن تره ... هم اینکه لوکس تره ... همین مدل که شما گفتین ...فقط این که قطعات و تعمیرش چه طور ؟
این خودرو هنوز یکسال از وارد شدنش به بازار نمیگذره
و فعلا خدمات پس از فروش و موجود بودن قطعاتش نیاز به زمان میبره.
هنوز به شکلی نیست که نیاز به قطعه و تعمیر داشته باشه.
سلام دوستان ........ خسته نباشید
راستش من میخواستم اولین ماشین خودمو بگیرم .... میخواستم ببینم تا رنج 25 تومن شما چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید (نو یا کارکرده) .. زیاد هم جادار بودنش برام مهم نیست چون فقط واسه خودم میخوامش....... ممنون میشم که کمکم کنید تا اولین ماشینم رو با چشم باز بخرم ....... ممنون![]()
شما اول ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو مشخص کنید.
بهترین گزینه ها در رنج 25 میلیون تومان صفر کیلومتر
پژو 405 با موتور tu5
سمند lx EF7
کارکرده هم تندر 90 در حد عالی میتونی پیدا بکنی.
سلام
دوستان تا ۲۵ تومن چه مدلهایی از پرشیا elx رو میشه خرید؟
اولین elxها مربوط به چه سالی هستن و قیمتشون چند هستش؟
در مورد پرشیاهای اتومات میخوام بدونم از چه سالی تولید شده ، وقیمتهاشون درچه رنجی هستش؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
پژو پارس ELX از اواخر سال 1383 معرفی شد
با 25 میلیون تومان مدل 87 میتونی انتخاب کنی
پارس اتوماتیک هم از سال 1387 اومد قیمت حدودا
از 24 میلیون تومان شروع میشه تا مرز 35 میلیون تومان
سلام ممکنه بند رو راهنمایی کنید میخوام از طریق نمایندگی ها یک حودرو بصورت شرایطی بگیرم
در حال حاضر هم 14 تومن نقد دارم قیمت ماشین هم حدودا 30 ملیون تعداد اقساط هم 400 تا 500
اگه یه شرکت با شرایط مناسب و یک خودرو خوب معرفی کنید لطف میکنید
به غیر از این خودروها: پژو 206 405 پرشیا سمند
خودم از لیفان 620 خوشم میاد ولی نمیدونم قیمتش چقدره الان
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)