تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 201 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متشکرم.
    میشه درباره پراید se بیشتر توضیح بدهید؟
    یعنی اسم این مدل است مثل 131 یا 132؟
    mvm110 (سیلندر 4) اتومات هم نمیکشه یا خوب نیست؟
    ؟ منظورتان راجع با اینکه پراید هم در سربالایی نمیکشه چیه؟ من الان یه پراید 79 میشناسم که به خوبی هم سربالایی را میرود!
    راستی انکه یکی از دوستان نوشته دیگه ثبت نام نمیکنند چیه؟ یه کم راجع به این هاچ بک ها بیشتر توضیح میدهید؟
    برای دوستانی که مایلند جواب بدهند و موضوع را نمیدانند باید بگم یه ماشین برای یه خانم میخواهم که دست فرمان نسبتا خوبی دارد. بین پراید و mvm 4 سیلنر شک داشتم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پراید را پیشنهاد کردند.
    ترجیح روی اتومات بود که میفرمایند mvm 4 سیلندر اتومات خوب نیست.
    ممنون میشوم که افراد دیگر هم نظراتشان را بدهند. هرچند به نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا به بحث مسلط هستند و وارد.
    متشکرم
    پراید SE همون مدل هست با این تفاوت که 2 عدد اربگ در فرمان و داشبورد را داراست .
    کلا گیرباکس اتوماتیک باید موتور قوی داشته باشه که جواب بده ، حتی 207 اتوماتیک هم زیاد جالب نیست .
    در سربالایی از نظر راه رفتن خب راه میره ولی بسیار کند عمل میکنه وکاملا احساس میکنید قدرت سبقت و ... رو ندارید ، در گردنه که اصلا حرفی برای گفتن نیست . البته نباید انتظاری بیش از این هم داشت ، موتور کوچک و 62 اسبی همینه دیگه .
    در حال حاظر بازار خودرو و کلا بازار وضعیت بسیار نابه سامانی دارد ، به همین دلیل فروش شرایطی چند ماهی هست که از فهرست فروش شرکت ها حذف شده ، حتی نقدی هم با تحویل دیر هنگام و بعضا پس دادن پول مشتری مواجه هست .
    به طور مثال تمامی کسانی که از قبل و چندین ماه پیش برای خودروی 206 در تیپ های مختلف ثبت نام کرده بودند ، به جای دعوت نامه ، نامه ایی برای بازپس دادن پول مشتری یا جایگزینی با خودروی موجود فعلی کمپانی فرستاده شده .

اون samand se هستش نه پراید
    الان ایران خودرو هیچ ثبت نامی فوری نداره
    سایپا هم فقط 131 میفروشه. 131 که تو خیابونا ریخته مثل ریگ بیابون.
    برای خانوم 111 رنگای روشن مناسبه.
    111 همون پراید هاچبک هستش که چهره ی اسپورت و زیبایی داره. اینم تو خیابون جدیدا خیلی زیاد شده، میتونید سرچ هم کنی
    بنظرم ارزش نداره واسه پراید حداقل یک ماه پول رو بخوابونی. برو از نمایشگاه یه 111 جیگر بخر دوساعته
    مسلما پراید از mvm بهتره.
    خیر دوست من ، پراید SE هم داریم که نمونه ی اربگ دار این خودرو هست . با تشکر

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

132sx مدل گاز سوز داره؟ ( تو سوال هم 132 پرسیدم اما شما 131 جواب دادید )
    اتفاقا رفتم نمایندگی اما می گه تا قضیه ایربگ معلوم نشه باید صبر کنید.
    ایربگ چقدر به قیمت ماشین اضافه می کنه؟
    و در پایان به نظر شما 131 بهتره یا 132 ؟ امنیت کدوم بیشتره؟ ( الان جک گفتم )
    2 نفریم - به مسافرت علاقه دارم - مصرف سوخت هم برام مهمه
    بله درسته شما 132 رو گفته بودین اما خوب برای 132 هم همونه.
    132 دوگانه سوز هم داره اما هیدرولیک نداره فقط ABS داره.
    ایربگ حدود 500 هزار تومان تفاوت قیمت هست که برای پراید مشخص نیست چقدر افزایش داشته باشه.

131 از بازار بهتری برخوردار هست و طرفداران بیشتری داره
    به دلیل اینکه اصالت پراید سابق رو حفظ کرده و تغییراتی که درش ایجاد شد
    مناسب بود و قابل توجه .
    از این لحاظ 131 برتر هست اما از نظر عملکرد کلی دو خودرو شبیه به هم هستن.

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ.به نظر شما تا دی چقدر دیگه پتانسیل گرون شدن رو داره،در ضمن من ماشین رو برا کسی دیگه میخوام و اونم ماشین رو برا مسافرت میخواد و برا زیر پاش نیست.حالا به نظر شما چی کار کنم؟

در ضمن اینا چقدر میشه رو حرفشون زمان تحویل حساب کرد...منظورم دیرکرده؟
    lاطمینان می دم تا دی حد اقل ماهی 400 هزار تومن گرون می شه زمان هم معمولا 3 یا 4 هفته تا خیر داره ولی در نهایت می گم اونا در ازای این به شما 21 درصد سود می دن ولی اگه ایشون می خوان از ماشین استفاده کنن من اینو پیشنهاد نمی کنم چون اصلا معلوم نیست اون موقع قطعه داشته باشن ممکنه یه چیز با کیفیت بد بهشون بدن ...........

من خودم دییروز یه سمند ال ایکس کلاس 19 گرفتم و می تونم اینو به صورت نقد یا اقساط بهتون پیشنهاد کنم یه صندوق عقب خیلی بزرگ جای عقب خیلی خوب ایربگ راننده و خیلی نرم بود و گیر بکسشم بر خلاف تصورم خیلی نرمبود در کل طبق امار مصرفش از پرشیا کمتره و به خاطر وزن بیشتر پایداری بیشتری تو جاده داره در کل به نظر من برای سفر سمند بهترین ماشینه .... و قیمت کمترش به خاطر کیفیت نیست اینا همشون یه کیفیت دارن فقط پرشیا چون از برند پژو ایران خودرو باید مقداری پول اضافه بده به پژو (یه چیزی تو مایه ی کپی رایت) ولی سمند به خاطر برند ملی احتیاجی به پرداخت این پول نداره............من در کل سمندو بهتر پیشنهاد می کنم

5. این کاربر از manikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

بله درسته شما 132 رو گفته بودین اما خوب برای 132 هم همونه.
    132 دوگانه سوز هم داره اما هیدرولیک نداره فقط ABS داره.
    ایربگ حدود 500 هزار تومان تفاوت قیمت هست که برای پراید مشخص نیست چقدر افزایش داشته باشه.

131 از بازار بهتری برخوردار هست و طرفداران بیشتری داره
    به دلیل اینکه اصالت پراید سابق رو حفظ کرده و تغییراتی که درش ایجاد شد
    مناسب بود و قابل توجه .
    از این لحاظ 131 برتر هست اما از نظر عملکرد کلی دو خودرو شبیه به هم هستن.
    خیلی گلی دوست من
    چند روز پیش رفتم نمایندگی سایپا ،شرایط فروش پراید های ایربگ دار اومده اما زمان تحویل معلوم نیست.
    و مدل ex به مدل های قبلی اضافه شده
    قیمت هم تا جایی که یادمه 6700 پیش و ماهیانه 154 با اقساط 48 ماهه که حدودا 14 میلون میشه.
    شرایط چکی هنوز نیومده بود .خودم به شخصه دنبال خرید چکی هستم حدود 6 تومن پیش و هر 6 ماه 1100 چک بدم در مدت 4 ماه.
    فقط 1 راهنمایی می خوام:
    من 131 پایه گازسوز بگیرم بهتره یا 131 ex ( هیدرولیک - ایربگ و abs ) بگیرم گاسوزش کنم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خیلی گلی دوست من
    چند روز پیش رفتم نمایندگی سایپا ،شرایط فروش پراید های ایربگ دار اومده اما زمان تحویل معلوم نیست.
    و مدل ex به مدل های قبلی اضافه شده
    قیمت هم تا جایی که یادمه 6700 پیش و ماهیانه 154 با اقساط 48 ماهه که حدودا 14 میلون میشه.
    شرایط چکی هنوز نیومده بود .خودم به شخصه دنبال خرید چکی هستم حدود 6 تومن پیش و هر 6 ماه 1100 چک بدم در مدت 4 ماه.
    فقط 1 راهنمایی می خوام:
    من 131 پایه گازسوز بگیرم بهتره یا 131 ex ( هیدرولیک - ایربگ و abs ) بگیرم گاسوزش کنم ؟
    اگر میبینید سوخت گاز براتون واجب هست و نیاز حتمی دارین پراید دوگانه سوز بخرید
    واگرنه اگر برای استفاده شخصی میخواین و ماشین زیاد کار نمیکنه حتما پراید رو بنزینی بخرید.
    مسلما پراید EX با امکانات کامل پیشنهاد میشه اما اگر حتما میخوای گاز سوز باشه همون SL رو انتخاب کنید که دوگانه سوز فابریک کارخانه هست.

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میدونه فرق پراید 131 اس ایکس معمولی با 131 اس ایکس hp+ چی هست؟ و دقیقا تو کدوم قسمت های این دوتا ماشین تفاوت وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میدونه فرق پراید 131 اس ایکس معمولی با 131 اس ایکس hp+ چی هست؟ و دقیقا تو کدوم قسمت های این دوتا ماشین تفاوت وجود داره؟
    تنها تفاوتی که دارن پراید +HP دارای 4 اسب بخار بیشتر هست همین
    تو هیچ مورد دیگه فرقی ندارن.

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

تنها تفاوتی که دارن پراید +HP دارای 4 اسب بخار بیشتر هست همین
    تو هیچ مورد دیگه فرقی ندارن.
    محمد جان ممنونم از پاسختون اما اگه ممکنه بفرمایید +hp در کل دارای چند اسب بخار هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

محمد جان ممنونم از پاسختون اما اگه ممکنه بفرمایید +hp در کل دارای چند اسب بخار هست؟
    پراید معمولی 63 اسب بخار
    پراید +hp با 4 اسب بخار بیشتر یعنی 67 اسب بخار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها با 13 تومن پژو 405 slx گیرم میاد؟؟؟؟چه مدلی؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •