تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 99 اولاول ... 4484909192939495969798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 990

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2012

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان
    من در بازی PES 2012 دقیقا سر تایم مشخص(15 دقیقه) از بازی میاد بیرون و دوباره که روی آیکونش بزنی از ادامش میاد!(مثل چک کردن نرم افزاری سر تایم مشخص)
    اما نمیتونم علتش رو پیدا کنم!
    یعنی انواع و اقسام نرم افزار هایی که چک میکنه و یا آپدیت میخواد و ... رو off کردم اما بازم ....
    نکته جالبتر اینه که روی لپتاپهای اچ پی اینطوری میشه و روی غیر این مارک مشکلی نیست!!!
    حالا ممنون میشم اگه دوستان منو تو این زمینه راهنمایی کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض اجرانشدن pes 2012 بعد از نصب

سلام و خسته نباشید
    من بازی pes 2012 رو لب تابم نصب کردم. لب تابم هم لب تاب با قابلیت بالا هستش. ولی متاسفانه موقع اجرای بازی تصویر زیر میاد و وقتی هم ignore رو میزنم و داخلش می رم می پره بیرون. بازی مورد نداره چون رو کامپیوترم و یه کامپیوتره دیگه نصب کردم و مشکلی نداشته. با تشکر دوست دارم سریعتر راهنماییم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

درود

زمانی که بازی رو لانچ می کنم وارد منو می شه و با تنظیمات High هم مشکلی پیش نمیاد و بازی به راحتی اجرا می شه.اما زمانی که وارد خود بازی می شم با هر تنظیماتی force close میده و خارج می شه.

بعید می دونم سیستم هم تواناییش رو نداشته باشه:

CPU:Intel Dual Core-5300 2.6

GPU:ATI Radeon 5450 1024mb

Ram:2GB

در ضمن مانیتورم یه فلترون T730PU-LG هست؛آیا مشکل می تونه از رزولوشن صفحه باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من بازی PES 2012 رو نصب کردم
    ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم فایل rdl.dll رو آنتی ویروس پاک میکنه . من مجبور هر دفعه آنتی ویروسو غیرفعال کنم
    آنتی ویروس من AVAST ـه که آپدیت شده ست!
    طبق عکس زیر من تو قسمت Exclusions هم فولدر بازی رو ادد کردم ولی بازم پاک میکنه!

ببخشید حواسم نبود اینجا باید مطرح شه جای دیگه هم گذاشتم!

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

لینک دانلود

اگه نشد،avast رو پاک کن،nod32 رو نصب کن با آخرین آپدیتش-مشکلی پیش نمیاد.

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان
    من در بازی PES 2012 دقیقا سر تایم مشخص(15 دقیقه) از بازی میاد بیرون و دوباره که روی آیکونش بزنی از ادامش میاد!(مثل چک کردن نرم افزاری سر تایم مشخص)
    اما نمیتونم علتش رو پیدا کنم!
    یعنی انواع و اقسام نرم افزار هایی که چک میکنه و یا آپدیت میخواد و ... رو off کردم اما بازم ....
    نکته جالبتر اینه که روی لپتاپهای اچ پی اینطوری میشه و روی غیر این مارک مشکلی نیست!!!
    حالا ممنون میشم اگه دوستان منو تو این زمینه راهنمایی کنند
    دوستان تجربه ای تو این زمینه نبود؟!

داره خودمونی میشه ja_ghaedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خيلي از دوستان موقع نصب بازي دقت نمي کنند که بازي چه ويندوزي رو ساپورت مي کنه چون اکثر دوستان هم ديگه با وين XP کار نمي کنند و همه رو آوردند به وين 7 اين مشکل روي بعضي از بازي ها پيش مياد که موقع نصب بازي با ارور اجرا نشدن مواجه مي شند
    خيلي ها فکر مي کنند سيستمشون ويروسي هستش يا ويندوزشون درست نصب نشده
    اگه هنگام اجراي بازي PES 2012 با ارور Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working مواجه شديد اين يعني بازي با وين
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازگار نيست براي اينکه اين مشکل برطرف بکنيد روي بازي pes 2012 راست کليک بکنيد troubleshoot compatibility بزنید یه پنجره مثل تصویر زیر باز می شه

بعد از اینکه پنجره رو دیدید گزینه try recomonded setting رو بزنید تا بازی رو با تنظیمات جدید ست بکنه بعد از اینکه تنظیمات رو ست کرد یه پنجره مثل تصویر زیر باز می شه

که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خواست می کنه بازی رو اجرا کنید مشاهده می کنید که بازی pes 2012 در وین 7 اجرا شد در هنگام اجرای بازی کلید ویندوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیبورد را فشار دهید تا بازی pes 2012 به حالت Minimize در بیایید در اون پنجره قبلی که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود بازی رو اجرا بکنید گزینه next رو پایین بزنید و بعد گزینه save setting رو بزنید تا تنظیمات save بشه تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل نداشته باشید بعد از اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد آیکن pes 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید به این شکل دربیاد

تشکر فراوان بابت ذکر منبع

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟

9. این کاربر از milad dante بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
    من هم نمی دونم وقتی با بعضی از تیما مثل منچستر یونایتد میخوای بازی کنی خود به خود میندازه بیرون!
    البته من بیشتر فک میکنم به خاطر پچی هست که میزنیم!چون قبل از پچ مشکلی نداشت!

11. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alexjojo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •