خوش به حالت كه بعضي موقع ها آي پي ات عوض ميشه مال من از 2 كيلوبايت بالاتر نمي ياد!
حالا حدودا چه وقت هايي آي پيت عوض ميشه و سرعتت بالا مي ره؟ يه كم توضيح مي دي؟
خوش به حالت كه بعضي موقع ها آي پي ات عوض ميشه مال من از 2 كيلوبايت بالاتر نمي ياد!
حالا حدودا چه وقت هايي آي پيت عوض ميشه و سرعتت بالا مي ره؟ يه كم توضيح مي دي؟
اگر شما هم مشترک این سرویس های CRA هستید و میبینید داره تخطی میشه باید به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنید(تلفنی یا اینترنتی).
از این لینکها میتونید کمک بگیرید+ شماره تلفنی که در پست اول هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقول معروف میگن از این و اون نیست، از ماست که بر ماست. (خود من و شما دنبالش نمیریم و بعد ناراضی هستیم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by epsi1on; 01-11-2011 at 10:31.
بعد از دو هفته هر روز پیگیری کردن و شکایت از شاتل توی سازمان مقررات رادیویی شاتل روش کم شد و سرعت من رو با سرویس 512 به عدد نجومی 16 رسوند و ما حس پرواز و تجربه کردیمای پی هم حساب خاصی نداره من بعضی وقتا قطع و وصل میکنم رنجش عوض میشه ولی شاتل یاد گرفته و سریع قطعش میکنه
سلام دوست من.
به نظرم بازهم پیگیری کنید، شاتل این دوتا حق رو نداره:
1- سرعت سرویس شما رو دستی کم کنه:
2- به شما سرویسی با ضریب اشتراک بالاتر از 10 بده
3- سرویسی غیر از 512 به شما بده جای 512
سعی کنید این رو به سازمان بگید و حتما حتما بهشون بگید که همیشه سرعتتون روی 16 ثابت هست (لطفا دقیقا این جمله رو ذکر کنید که چه تمام 10 نفری که با شما مشترک هستن در حال دانلود باشن چه فقط شما از بین اون 10 نفر شما در حال دانلود باشید سرعت روی 16 کیلوبایت هست و معلوم نیست بقیه پهنای باند داره کجا میره اگر دست ما ده نفر نمیرسه)، در تمام 24 ساعت شبانه روز و ازشون بخواید برسی کنند که آیا سرویسی که الان داره به شما داده میشه 512 هست یا 128؟
منم دارم یسری مکاتبات انجام میدم، هروقت جواب گرفتم (پیگیر هستم و انشالله میگیرم) حتما در اختیار دوستان قرار میدم...
سلام.
دوستان كجاي سايت CRA بايد براي شكايت رفت؟ مي خوام ايميلي باشه.
با اين طراحي سايت مزخرف نتونستم پيدا كنم
در این قسمت شکایت خودتون رو ثبت کنید و با شماره ای که چند صفحه قبلتر گفتم تماس بگیرید و پیگیری کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کل اینها رو گفتم ولی... بازم قانع نشدن![]()
نه واسه چي بگيرم وقتي مي بينم اينايي كه گرفتن اينجورين فقط فحش ميدم به اين شركت ها![]()
مال منم دقیقا همین جوری شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)